Nöbetçi Muhabbetçi

kızlar düğer topiğede yazdım ..limdiki aklım olsa evlenirken bende çok şey isterdim..handenin evilik programında kadı sıralıyor..ayda bir hamamım var saçımın boyası manikür pedikür...

trendyolda mavinin indirimi var bakın kızlar sizde..

ya o değilde limangonun garage sale ürünleri ne zaman açıklanıyo ne zaman kapılışıyo anlamadım. sabahtır ebri baktım bişey oktu 2 saat bakmadım açılmışta ürünlern kapışılmış bile:44::44::44::44:

ben baktım çok güzel şeyler vardı sabah ama almadım orası ayrı ..sabah işe gelir gelmez aç bak ..

ben her sabah bakıyorum ,kargo olmasa fiyatlar normal de kargoyla daha pahalıya geliyo

evet datlum iyice araştıruıp öyle almak lazım markafonidede benetonun var orada etekler var ben mağazasında baktım 69 sitede 49 falan..

sabah ilk işim onlara bakmak zaten ama o butik açılalı en fazla 2 saat olmuştur hoş alamazdım ama bakmakta ayrı haz umut dünyası

ben bir şey almasamda bakmak hoşuma gidiyor..hepsine bakıyorum çok beğendiğim bir şey olsa alırımda öyle alışveriş çılgınlığı falan yapmıyorum artık makul olmaya çalışıyorum alışverişte..

uyandırma kuzuyu loooo
ula çocuk karında bile rahat değil iimi :))
sürekli hastaneye git yok o test yok bu test ,dünyaya çileli başlıyorlar :)))))

valla yaa dürtüp duruyo doktor teyzeleri. hiç rahat ettirmiyoz kuzuları

ya bu arada ben bu netten alışverişten hiç anlamıyom yaaaaaa
nerden görüyonuz indirim olduğunu kampanya olduğunu. ben girdim bi kaç kere hiiiç bişicik anlamadan çıktım:26: bu konuda özürlüyüm sanursam

pempe pembe çok tatlı yaaa
darsııs senin başına olsun canım

yansın canın bak ısırıyorum hala ohhhhhhhhhh :)))))))

eyvah yandın cadu kendini at camdan aşağı :))))))))
cıkkkk.çıkmıyor:26:
en çok eşime yarayacak bu durum

zamnala alışrısın canım ama süreekli takip et geri kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…