Nöbetçi Muhabbetçi

ben akerleri takıyom hep. nasıl taktıysam akşama kadar öylece duruyo.

küsme kız . sevdiğiimizden diyozz.

bende çıkıyom kızlar. herkeze iyi tatiller. iyi akşamlar

ben akerleri takıyom hep. nasıl taktıysam akşama kadar öylece duruyo.

küsme kız . sevdiğiimizden diyozz.

bende çıkıyom kızlar. herkeze iyi tatiller. iyi akşamlar

sen tak ben bi eşarba o kadar para verirsem ölürüm cadu :))))
tamam küsmedim
ben de çıkıyorum herkese ii tatiller ii akşamlar

selam kızlar nasılsınız yapo bebişin baya büyümüş kız polyanan hazal ceydoş böcüğüm tubiş biloo unuttuğum varsa affola hepinizi çok özledim nen

ah canim ya bizde seni cok özledik.
büyüdü valla teyzesi zaman geciyor hizla

eee nerelerdesiniz kizlar.
esim bugun ameliyat oldu 2,5 saat sürdü canim askim narkozdan uyandi cok sükür ama elini kolunu oynatabiliyor sadece
cok üzgünüm cok
ben evde o orada

merhaba bayanlar dice kise yok nerdesiniz siz ya:26:
polysi cok gecmis olsun cnm benim ALLAH ACIL SIFA VERSIN CNM
bugun kendime sal ormek icin ip aldim insallah guzel bisi cikar ortaya

selam millet. poly geçmişolsun canım.inşallah tez zamnada sapasağlam olur kocişin.

senin moralli olman lazım. hem bebğin için hem kocişin için

evet haklisin.cok sükürki basariyla atlatti.aykimsemiz yokki su cocugu birakipda gideyim
cocukla gitsem olmaz hem orasi hastane ortami oldugu icin hemde kizim hic uslu bisi degil hep ciglik cigliga(sevinc,oyun cigligi bu) heryere elini atan yaramaz bisi off off.

polyanan çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun ve acil şifalar versin...

kaynıvaliden eşinin yanında mı.

eee nerelerdesiniz kizlar.
esim bugun ameliyat oldu 2,5 saat sürdü canim askim narkozdan uyandi cok sükür ama elini kolunu oynatabiliyor sadece
cok üzgünüm cok
ben evde o orada

policim geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin. aklın orada yanında olmak istiyosun tüh keşke bi yakınının olsaydı. yada kızını uyut komşuya teslim et bi kaç saatliğinede olsa git. için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…