ay herife patladım sabah ..bazen banada oluyor deli kız..tesettürlü arkadaşlar markafonidede aker eşarbın kampanyası var...
aynen benim de valla :))sabah ilk işim onlara bakmak zaten ama o butik açılalı en fazla 2 saat olmuştur hoş alamazdım ama bakmakta ayrı hazumut dünyası
yokyaaa aslında çoğu daha pahalı bazen daha ucuz oluyor ama kargo da ödüyorsun aynı sayılırevet datlum iyice araştıruıp öyle almak lazım markafonidede benetonun var orada etekler var ben mağazasında baktım 69 sitede 49 falan..
çok pahalı akerler ..ben eşarba 10 tlden fazla vermiyorum ..evet ya param olsaydı bi tanesine bayıldım alacaktım. ekleyim
googledan şunları arattır siteler çıkar zaten üye oluyorsunvalla yaa dürtüp duruyo doktor teyzeleri. hiç rahat ettirmiyoz kuzuları
ya bu arada ben bu netten alışverişten hiç anlamıyom yaaaaaa
nerden görüyonuz indirim olduğunu kampanya olduğunu. ben girdim bi kaç kere hiiiç bişicik anlamadan çıktım:26: bu konuda özürlüyüm sanursam
vip dükkan daha güzel bence kızlar markafoniden gözlük aldım mutfak için birşeyler aldım ama daha sonra aynıları vipde daha uyguna buldum
evet ya param olsaydı bi tanesine bayıldım alacaktım. ekleyim
eşarp çeşitliliği çok ama kaliteli başka duruyo beeay herife patladım sabah ..
bi gerginlik var suratım asık kalktım kahvaltı hazırlıyorum ..
bizimki de gerginsin sen bugün diyor ..
kahvaltıdan kalktık bizimki sofrayı topluyor bulaşıkları yıkıyor dedimki sakın bırakma akşama tertemiz olsun ..
merak etme hayatım zaten sen bugün çok gerginsin yıkamazsam ağzıma ederin diyo :))
aynen benim de valla :))
ilk oturunca iki saat bakıyorum nerde ne var :))
demekki sabah kalkınca evde bakmak lazım :))
ya da sabah namazına kalktığımda bakayım bari :)))
yokyaaa aslında çoğu daha pahalı bazen daha ucuz oluyor ama kargo da ödüyorsun aynı sayılır
hem dükkanda üzerine deneyip alıyorsun nette o şansın yok belki bol belki dar belki iade edeceksin uğraş dur işin yoksa ..
çok pahalı akerler ..ben eşarba 10 tlden fazla vermiyorum ..
bimde vardı eşarp 7,5 tl idi sanırım geçen almıştım çok güzel önü de güzel oluyor güzel duruyor
iki tane daha alacağım bitmeden hoşuma gitti
googledan şunları arattır siteler çıkar zaten üye oluyorsun
olduktan sonra onlar hergün mail atıyorlar sana zaten bakıyorsun oradan
trendyol
vip dükkan
limango
kıs nazar edicenkocana maaşallah ..nazar değmesinay herife patladım sabah ..
bi gerginlik var suratım asık kalktım kahvaltı hazırlıyorum ..
bizimki de gerginsin sen bugün diyor ..
kahvaltıdan kalktık bizimki sofrayı topluyor bulaşıkları yıkıyor dedimki sakın bırakma akşama tertemiz olsun ..
merak etme hayatım zaten sen bugün çok gerginsin yıkamazsam ağzıma ederin diyo :))
aynen benim de valla :))
ilk oturunca iki saat bakıyorum nerde ne var :))
demekki sabah kalkınca evde bakmak lazım :))
ya da sabah namazına kalktığımda bakayım bari :)))
yokyaaa aslında çoğu daha pahalı bazen daha ucuz oluyor ama kargo da ödüyorsun aynı sayılır
hem dükkanda üzerine deneyip alıyorsun nette o şansın yok belki bol belki dar belki iade edeceksin uğraş dur işin yoksa ..
çok pahalı akerler ..ben eşarba 10 tlden fazla vermiyorum ..
bimde vardı eşarp 7,5 tl idi sanırım geçen almıştım çok güzel önü de güzel oluyor güzel duruyor
iki tane daha alacağım bitmeden hoşuma gitti
googledan şunları arattır siteler çıkar zaten üye oluyorsun
olduktan sonra onlar hergün mail atıyorlar sana zaten bakıyorsun oradan
trendyol
vip dükkan
limango
çok şıkmış canım..
bu sıralar bende hiç bir şey almıyorum haata bayramdada almadım ..adamın gözüne girmeye çalışıyom lap top için
kıs nazar edicenkocana maaşallah ..nazar değmesin
ay sorm aondan çok ben korkuyom valla. :18:
şükürler olsun topicimizde nazarı değecek adam yok ama misafiri var uzaylısı var.
uzaylı değil o cry gizemli hatundur cry ondan görünmüyor
yok kız est . ona demedim ben . ondan hiç şüphem yok benim. misafir falan oluyo ya onlar için söyleidm. yoks abiz birbirimizi tanıyo şükür
hımm anladım bende cry görünmez olduğunu bilmiyorsun sandım ayy ne kadar saflaaştım mesai bitiyor ya ondan mı ne bu akşam sinemaya gitcez sümelanın şifresine bu hafta sonu hep gezecez onun hayaliyle sayıyorum dakikaları yedim kafayı
iyi tatiller hanımlarrrr
iyi tatiller canım iyi eğlenceler..hımm anladım bende cry görünmez olduğunu bilmiyorsun sandım ayy ne kadar saflaaştım mesai bitiyor ya ondan mı ne bu akşam sinemaya gitcez sümelanın şifresine bu hafta sonu hep gezecez onun hayaliyle sayıyorum dakikaları yedim kafayı
iyi tatiller hanımlarrrr
tutumlu crytipicim benim.
paris nasıl gidiyor hamilelik ..
tutumlu değildim aslında ama çocuktan sonra biraz olgunlaştım sanırım..birde aldığım birşeyi sonra beğenmiyorum giymiyorum..:44:
bence de vip dükkan ..en ucuzu orda var ..evet orası sanki daha uygun gibi ama yeni dükkan çok az açılıyo orda . limangonun garage sale ler uygun. trendyolun outlet. markafoniden şansa kadere
yokbe ben kaliteli eşarp da kullandım aldıklarımın bir farkı yok onlardan ..eşarbın güzel durması kafa yapısı ile alakalı bence ..bir sürü akerim var takmıyorum duruyo valla dolaptaeşarp çeşitliliği çok ama kaliteli başka duruyo bee
nazar değmesin herifimekıs nazar edicenkocana maaşallah ..nazar değmesin
ii be bi daha bişey anlatmıyorum size küstümay sorm aondan çok ben korkuyom valla. :18:
şükürler olsun topicimizde nazarı değecek adam yok ama misafiri var uzaylısı var.
hımm anladım bende cry görünmez olduğunu bilmiyorsun sandım ayy ne kadar saflaaştım mesai bitiyor ya ondan mı ne bu akşam sinemaya gitcez sümelanın şifresine bu hafta sonu hep gezecez onun hayaliyle sayıyorum dakikaları yedim kafayı
iyi tatiller hanımlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?