saol canim benim amiiinpolyanan çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun ve acil şifalar versin...
kiz ne kayinvalidesikaynıvaliden eşinin yanında mı.
policim geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin. aklın orada yanında olmak istiyosun tüh keşke bi yakınının olsaydı. yada kızını uyut komşuya teslim et bi kaç saatliğinede olsa git. için rahatlasın
saol canim benim amiiin
kiz ne kayinvalidesi
kimsemiz yok diyorum burda kaynanamlar ve herkes ankarada
saol yapom.
evet valla aklim hep orda oda her saat ariyor napiyorsun diye biliyorum bana ihtiyaci var ama cocuk var diye gelmeni istemiyorum diyor.
komsum calisiyor malesef aksam anca geliyor.
beklemekten baska yapacagim bisi yok napiyim
takma kafana canım elinde olan bişey değil.. sağlıklı olsunda o sana yeter
aysss pardonsaol canim benim amiiin
kiz ne kayinvalidesi
kimsemiz yok diyorum burda kaynanamlar ve herkes ankarada
saol yapom.
evet valla aklim hep orda oda her saat ariyor napiyorsun diye biliyorum bana ihtiyaci var ama cocuk var diye gelmeni istemiyorum diyor.
komsum calisiyor malesef aksam anca geliyor.
beklemekten baska yapacagim bisi yok napiyim
bak bne demedimmi sıkmacanını diye . al işte o dalgınlıkla kumandaya oldu olanay kizlar bisi söyliyimmi hanigecen tv kumandasi duvara carpip kirilmisti ya esim yenisini almisti bende kaltugun örtüsünü yikicam diye kumandayida icine sarip makinaya atmisiiiiiiimmmmm
sabahtan beride kumandayi ariyorum kizima kiziyorum nerelere soktun yine diye
ayyy allahim yarabbim calismiyorrrr kumanda dogal olarak
ALLAH SENi emi:)))ay kizlar bisi söyliyimmi hanigecen tv kumandasi duvara carpip kirilmisti ya esim yenisini almisti bende kaltugun örtüsünü yikicam diye kumandayida icine sarip makinaya atmisiiiiiiimmmmm
eee nerelerdesiniz kizlar.
esim bugun ameliyat oldu 2,5 saat sürdü canim askim narkozdan uyandi cok sükür ama elini kolunu oynatabiliyor sadece
cok üzgünüm cok
ben evde o orada
aysss pardonhazalla karıştırdım birden.
bak bne demedimmi sıkmacanını diye . al işte o dalgınlıkla kumandaya oldu olan
kız o kumandayıda herifin zar zor almıştı dimi. bulamamışmıydı ne öle diyodunn:26:ay kizlar bisi söyliyimmi hanigecen tv kumandasi duvara carpip kirilmisti ya esim yenisini almisti bende kaltugun örtüsünü yikicam diye kumandayida icine sarip makinaya atmisiiiiiiimmmmm
evet ya saglikli olsunda yeter kurtuldu ya sükürler olsun rabbime
ayy 21 haftalik olmus masallah
bisiler almaya basladinmi kiz
ALLAH SENi emi:)))
seni gibi şaşkın seni :))
çok geçmiş olsun ..sıkma canını dua et yeter..eşinin yanında birileri varsa sorun olmaz..yeterki iileşsin toparlasın da gerisini takma kafana ..
ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN
kiz allahtan cep telefonumu atmamisim
cok üzülürdüm yoksa.kumandanin haline güldüm
saol canim amin bian önce toparlansinda baska bisi istemiyom
ask olsun ben senle parisi karistiriyormuyum hic
valla olan oldu kumandaya
40 derece yikanmis 1400 devirde sikilmis tertemiz sicak sicak cikti
kız o kumandayıda herifin zar zor almıştı dimi. bulamamışmıydı ne öle diyodunn:26:
aboooo
ay evet poli 22. haftanın içine girdik yılbaşından sonra iyice çabuk geçer Allahın izniylee
bir an önce öpüp koklamak istiyorummmm sağ salim tabii
yok bacım ya bi donu bile yok bebeminn
annemin halamın ördüğü yelekler hırkalar bereler var sadece daha çıkamadık alışverişe
paramızı pulumuzu bi ayarlayalımda mart gibi falan çıkalım diyoruzz
sen resmini gördünmü kızımın poli teyzesii
ama yapo ankarada ben başka yerdeyim. siz ikinizde yurt dışındasınsız ya o bakımdan apla
ama yapo ankarada ben başka yerdeyim. siz ikinizde yurt dışındasınsız ya o bakımdan apla
kız o kumandayıda herifin zar zor almıştı dimi. bulamamışmıydı ne öle diyodunn:26:
aboooo
ay evet poli 22. haftanın içine girdik yılbaşından sonra iyice çabuk geçer Allahın izniylee
bir an önce öpüp koklamak istiyorummmm sağ salim tabii
yok bacım ya bi donu bile yok bebeminn
annemin halamın ördüğü yelekler hırkalar bereler var sadece daha çıkamadık alışverişe
paramızı pulumuzu bi ayarlayalımda mart gibi falan çıkalım diyoruzz
sen resmini gördünmü kızımın poli teyzesii
1 haftaya anca bulup almisti
yine vardir aldigi yerde insallah.
ay evet yilbasindan sonra zaman dahada hizli akacak.
sag salim gelsinde annesi doymayacan bakmaya,koklamaya.
daha ne hirkalari yelekleri bide beresi varmis
kiz marti bekleme son aylarda gezilmiyor cok agirlasiyor insan bide ayaklarin felan siser.
yil basindan sonra cikin bence.zaten cok bisi almana gerek yok cünkü cok hizli büyüyorlar kac takimi yep yeni duruyor benimkinin.hem bide bir sürü hediyeler geliyor.
çok aşırıya kaçma alırken yapo. çok hızlı büyüyolar.
ama hazal taaa nerde ben taaa nerdeyim.
bencede kivirma kivirma
bi daha olmasin cok ayip
evet bilo. hastane çıkışı alırım bi takım üç beş zıbın falan gerçi tecrübesizim hiç bilgim yok ama annemgil bilir zaar onlarla çıkarım alışverişe
ay evet düşündümde martta şişer kalırım iyice. bide erken doğum olur falan Allah korusun herşeyimiz hazır olsun. bu ihtimalleri hiç düşünmedim.
evet pek bişey almayı düşünmüyorum kıyafet konusunda. dediğin gibi çabuk büyüyorlar bide. hediye getiren falanda olur eminim.elektrikli aletlerini biberon falan onlara daha öncelik vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?