arkadaşım çalışırdı bayanlar 4-5 aylıkken başlarlardı alış verişe :)bende çalıştım arkadşaımla bebek mağazasında :))
bebeğe oto koltoğu alırsın beşik gibi de kullanırsınmisafirlikte felan çok rahat olur saırım... bebek arabası ile satılan oto koltuklu olanlarıda var. pahalı evet ama marka marka değişiyor ...
mağzaları gezmen lazım :)
bebek için en az 2000 tl ayırman lazım... para biriktirmeye başla. :)
emziği, banyosu çamaşırı , bezi, biberonu ... mendili, battaniyesi, mama tabağı, vs. vs. şampuanı, lsoyonu, pişik kremi :), bezi , sonra hastane çıkışı :) :)
parça parça alınca çok belli olmuyor ama hepsi toplanınca baya tutuyor pariscim siz şimdiden ufaktan uafaktan alın. bir iki parça ... kullanman için çanta ...
eğer durumun biraz iyiyse biberon steril cihazı, sıcak soğuk buhar makinaları :)
bebek emzirmeden önce steril mendiller,
anne sütü artırıcılar, gaz giderici çaylar :) bunlar hemen alınmaz ama zamanla ihtiyacın olacak... hatta göğüs pompası bile çok işine yarayacak sütün gelirken al sütünü ve at dolaba ...
şiiiiittttt ses verin ula günaydın
sesss 1-2 deneme 1-2
günaydın ulaaaaaaaa
naber dobişko göbişko :)))))
günaydın kızlar
ben de oturuyorum bişeyler içesim var ama ne olduğunu bilmyorum :))kayfaltımı yaptım oturuyom sen nörüyon gızzz
günaydın mandiş ve bilooooo
ne haberhanımlar nasılsınız.
yapo, deloş, mandiş,özge
afiyet olsun. yarasınkayfaltımı yaptım oturuyom sen nörüyon gızzz
ben de oturuyorum bişeyler içesim var ama ne olduğunu bilmyorum :))
günaydın cadu senden naber ..
kızlar dedinya kız değiliz artık kadın olduk o geldi aklıma :))))))))))))
şükür iyiyiz bilo sen neydiyon gel bi öpeyim özledim seniine haberhanımlar nasılsınız.
yapo, deloş, mandiş,özge
ayy benimde canım bi nescafa istiyoki yaaa anlatamam geçen 3ü1 arada aldım accık ucundan kattım ama hiç tat alamadım bi bardak içsem nescafe bişi olurmuki sonuçta bunuda canım istiyo:26:ben de oturuyorum bişeyler içesim var ama ne olduğunu bilmyorum :))
günaydın cadu senden naber ..
kızlar dedinya kız değiliz artık kadın olduk o geldi aklıma :))))))))))))
afiyet olsun. yarasın
kayfaltımı yaptım oturuyom sen nörüyon gızzz
şükür iyiyiz bilo sen neydiyon gel bi öpeyim özledim senii
ayy benimde canım bi nescafa istiyoki yaaa anlatamam geçen 3ü1 arada aldım accık ucundan kattım ama hiç tat alamadım bi bardak içsem nescafe bişi olurmuki sonuçta bunuda canım istiyo:26:
sağol bebeimm
Herkese selam..
giriş amacım şu 100 mesaj olayını aşabilmek aslında bebişime bakıcı arıyorum birini buldum ama burda iletişime geçmek uzaydan iletişime geçmekten daha zor valla... ama vaktim olsa seve seve her muhabbete sonuna kadar katılırım ama iş güç((
Neyse tekrar selamlar..
öp, ööp
aşırıya kaçmadıktan sonra ne olacak. hatta gerçek süt varsa gerçek sütlü yap.
selam canım. konu ne tam anlamdım. burdanmı bakıcı arıyon yoksa bakıcı ile ilgili deneyimleri mi paylaşmak istiyon. çocuğum büyürken başlığı aslında senin için daha uygun. orda çalışan annelerin sorunları hemen hemen aynı.
olmaz ben kadın olup kendini genç kız hissedenlerdenim de ondan :)))afiyet olsun. yarasın
o zaman nickini deli kadın yap
şükür iyiyiz bilo sen neydiyon gel bi öpeyim özledim senii
ayy benimde canım bi nescafa istiyoki yaaa anlatamam geçen 3ü1 arada aldım accık ucundan kattım ama hiç tat alamadım bi bardak içsem nescafe bişi olurmuki sonuçta bunuda canım istiyo:26:
sağol bebeimm
olmaz ben kadın olup kendini genç kız hissedenlerdenim de ondan :)))
cafe crown fındıklıya hastayım ben tek geçerim
iç yaa nescafeden bişey olmaz arada içersen bi sıkıntı olmaz..bizim hamiş oda arkadaşım içiyordu arada ..hem de sağlıkçı kendisi ama arada içince bişey olmaz diyordu..bu 2.çocuğu tecrübeli yani
yine de sen bilirsin tabi ben seni ayartmış olmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?