Nöbetçi Muhabbetçi

Tuvaletten çıktıktan sonra; "Yasal uyarı; en az yarım saat kullanıma kapalı burası" diye beni uyaran, çok düşünceli bir kocam var.

"Sevdiğim biri var ama boşanmış, bir de çocuğu var" diyen arkadaşa, "Ne var yani benimki boşanmamış hem de üç çocuğu var" diye cevap veren arkadaşı özgüveninden dolayı kutluyorum.

4 yıl önce üstelik düğünüme sadece iki gün kala ayrıldığım eski nişanlımı evlilik programında gördüğüme mi yanayım yoksa aradığı özellikleri anlatırken beni tarif etmesine mi kızayım, bilemedim.

Kucağımdayken gaz çıkarıp "Güzel kokuyor mu anne?" diyen bir oğlum var. Ona değil ama size itiraf ediyorum. Evet güzel kokuyor...

3 gün üst üste ıspanak ve türevlerinde yemek yapan babamdan gelen yorumu aynen aktarıyorum: "Hanım bu saatten sonra ne senden Safinaz olur ne de benden Temel Reis. Şansımızı fazla zorlamasak diyorum..."

neden yemedin hııı sen kendin için yemeyebilirsin ama benim bamyam için minik güzel bamyam için vitaminli faydalı şeyleri yemelisin bak annesi bamyama iyi

ay şöyle ağzımın hoşuna giden yemekler yokki mandişim ya.. neyle besleneceğimi şaşırdım valla. evden getirsem hep ekmek arası getirmek zorundayım.oda sağlıksız kaldık böyle ortada
yoğurt, meyve falan idare ediyom öyle:26:

sabah diğer topiklerde anlatmıilardı bir programda dinlemiş çocukken şunu sanardım diye birşey biri açmış telefon demiş ben çocukken mandalinayı portakalın annesi sanardım o yüzden önce portakalı yerdim yavrusunu yediğimi görüp üzülmesin diye

bilmem anlamam ben parisim bamyamı aç bırakma vitaminsiz bırakmada medine hurmasını bilirsin onunla birlikte sütte içebilirsin hem vitaminli hemde tok tutma özelliği var

harika . sonuncuya bayıldım
şu arabaşını bi yiyemedim yaa

yakın olaydık keşkem bilo yapardı yirdük
alasını yapardım be gülüm
kısmet belli olmaz belki içersin elimden bi gün

bi tanede ben anlatayım. bu gerçek. burda öğrenciyi döven bi öğretmen ceza almış. 1700 tl para cezası. öğretmenler arasında da gırgır almış yürümüş.
öğretmen: bak oğlum tam 1700 liralık bi dayak atacam sana
öğrenci
öğretmen: bvak oğlum sıkma canımı krediçeker yine döverim seni
öğrenci:

minik kkapalı kaplara koyup getiren olmazmı yapo. sizin mutfak vardı galiba ısıtırsın orda.

minik kkapalı kaplara koyup getiren olmazmı yapo. sizin mutfak vardı galiba ısıtırsın orda.

böyle soğuk yenilebilecek şeyleri getiiryom bilo. aslında mutfağımızda var küçük bi tava getirsem diyorum bazende. buradakiler neder hiç bilmiyorum. gözede batmayım diyorum
aslında hem mideye hemde cüzdana kar ederim

ay benim eşimin uzaktan bi akrabası var ..geçen bayram kaynanamlara uğradı ..sabah kahvaltıda anlatıyor..adam 75 yaşıdna bu arada :))
adam karısını dövmüş kadın şikayetçi olmuş ..adama 5000 tl ceza vermişler paşa paşa ödemiş ama hapise de atacaklarmış ,kadına yalvarmış yakarmış parayı ödedim bari hapis yatmayayım diye..kadın affetmiş adam hapisten kurtulmuş ..
dedimki amca peki ne diye dövdün karını .
-ne diye olacak ne zaman misafir gelse bana inat çayı açık demliyor ,misafirlere rezil oluyorum :)))
ama bunun için hanım mı dövülür dedim ..
dövülür tabi yine yaparsa parayı öder yine döverim diyo
ay adam çok şeker bi şekilde anlatıyo ama gülmemek elde değil
senin herif de seni dövüyormu dövüyordur dövüyordur bizim cinsimizde var bu dövme huyu diyor kahkaha atarak bi de
dedimki dövmezmi günde üç posta dövüyor :)))
bi gülüyorki sormayın ..
yok kızım şaka yaptım ben dövmez dövmez merak etme gerçi sen de karadenizlisin sen onu döversin asıl diyor :))
bu yaşlılar bi alem yaaaa

evet hurma faydalıdır eminim . bi ara alıyım severimde hurmayıı

sütü unutmaAAA ısıtabileceğin yer varsa sefer taslarını taşı

küpelinin safinazı da buda süpermiş

kızlar alışverişsitelerine bakarken aklıma ne geldi. gecelik bölümlerine bakıyomda . tulumlar hoşuma gitti ancak şimdi düşündümde gece afedersiniz çişimiz geldi nasıl yapacaz:26:

aman hamilesin sen ne olacak. normal bi zamanda olsa belki derim ama şimdi hamilesin. kendin için değil bamya için yiyon sen.

ha ha ha ha parasını veriri yinemi döverim diyoo

huuu süpermiş ver parayı döv hatunu

kızlar alışverişsitelerine bakarken aklıma ne geldi. gecelik bölümlerine bakıyomda . tulumlar hoşuma gitti ancak şimdi düşündümde gece afedersiniz çişimiz geldi nasıl yapacaz:26:

aha da ben altıma ettim şimdi bunu okuyunca :))
ay bence de tulum işi zor iş yaaa.
çişin geldi cırıl cıbıl soyunup mu yapacaksın :))
bende bi tane pantolon etek vr giyimi çok rahat ama iş çişe gelince çok zor oluyo yaaa :))
taaa aşağı kadar sıyırmak gerekiyo yere sürülüyo :)))
bi de çok çişim gelir benim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…