şöyle bi bakın etrafa herkez hayatından şikayetçi. işsiz işsizlikten , işli işinden, bekar bekarlıktan evli kocasından, bebği olmayan bundan , bebeği olan ondan, evi olmayan bundan evi olan evinin sıkıntılarından , okuyamayan bundan, okulu olan dersten,
heh ben de çok diyorum bunu ..
hayatta herkes seçimini yapıyor ona göre yaşıyor ..
bi de kedi uzanamadığı ciğere mundar diyor gerçekten
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: her lafa verilecek bi cevap vardır
şöyle bi bakın etrafa herkez hayatından şikayetçi. işsiz işsizlikten , işli işinden, bekar bekarlıktan evli kocasından, bebği olmayan bundan , bebeği olan ondan, evi olmayan bundan evi olan evinin sıkıntılarından , okuyamayan bundan, okulu olan dersten,
şikayet değil dua etmeli. ayakkabı bağınıza kadar isteyin vereyim diyo yaradan.
eşimde öyle der ardından on trilyon isterçiftlik kurcakmış
ay cadu hakkaten yaaa... ay bizim dairede çok var bunlardan ..bi de bekarlar evlenmemişler ..insan herşeyimi eleştirir yaaa..herşeyi ama herşeyi eleştiriyorlar inanamazsın dinleyince sinir krizi geçiriyor insan ..insanlar bu kadar mı mutsuz olabilir anlamıyorum doğrusu :26:
bu arada ben şikat etmedim hiçbir zaman ,sadece üzülüyordum hepsi bu ,o da geçti artık
şikayet değil dua etmeli. ayakkabı bağınıza kadar isteyin vereyim diyo yaradan.
sabah kalktigimda hamur yapmis eksimeye birakmistim öyle bi kabarmiski simdi gidip ekmek yapcam
ne çiftliği ulabizimki de bi ara aquapark kuracaktı :))) bu erkekler çok hayalperest yaawww:)) hergün bişey kurup öbürgün yıkıyordu bi ara :))))
yaa eve gidip ekmek mi yapacan niye yoruyorsun kendini :26:
genel olarak dedim canım. benimde var etrafımda şikayet eden bi arkadaşım onu dinlerken ben yorulurumay cadu hakkaten yaaa... ay bizim dairede çok var bunlardan ..bi de bekarlar evlenmemişler ..insan herşeyimi eleştirir yaaa..herşeyi ama herşeyi eleştiriyorlar inanamazsın dinleyince sinir krizi geçiriyor insan ..insanlar bu kadar mı mutsuz olabilir anlamıyorum doğrusu :26:
bu arada ben şikat etmedim hiçbir zaman ,sadece üzülüyordum hepsi bu ,o da geçti artık
haddinizibilin o kadar:hee Allah doğru insanlarla karşılaştırsın
dadlum en hassas olduğu yer neresiyse oradan açıyorum lafı kaşınmasınlar akşama kadar yüz kişinin nazını çekiyorum ben o maaş için ama bana o lafı söyleyen kişi ne maaş veriyor ne ekmek haddini bilsinler
sıcak ekmek . üstüne terayağ ohhhh ne de güzel olur ammaaaaaaasabah kalktigimda hamur yapmis eksimeye birakmistim öyle bi kabarmiski simdi gidip ekmek yapcam
eşimde öyle der ardından on trilyon isterçiftlik kurcakmış
benim eşimde çok hayal kurar ve ben hepsine inanırım. bi gün gece başladı bu hayal kurmaya bende katıldım . ama öyle hayal kurdukki sanısırsın sabaha milyoner olcaz. tabi ben inandım hepsine . nasıl heyecanlıyım sabahı iple çekiyom. sanıyomki eşim kalkacak sabah ilk iş gidip kurduğumuz hayalle ilgili adamları bulup konuşacak. neyse sabah oldu bu gitti işe . akşama geldi ben heyecanla sorudum ne yaptın adamları aradınkı diye . aldığım cevap ne adamıne çiftliği ulabizimki de bi ara aquapark kuracaktı :))) bu erkekler çok hayalperest yaawww:)) hergün bişey kurup öbürgün yıkıyordu bi ara :))))
şikayet etme dua et bilge az yazssın diyeokurken yoruldum bea
bak bundanda sikayet ettim gördünmü
güle güle.ben gidiyorum baayanlar kizim uyuyorken halledeyim mutfak isimi.
tarifi ver öyle git ama yaaben zaten evdeyim kiz calismiyorum.
yaptigim ekmegin tadi baska yorulmama degiyor.
lavas ekmegi varya-tandir ekmegide diyorlar ondan yapcam kocisimde bende bayiliyoruz.
:)))))))) hepsi birbirinden hayalci desene :)))he valla ne hayaller ne hayaller sanki monopoly oynuyorlar yıkıp yıkıp kuruyorlar hikaye dinler gibi dinliyorum hey diyorumbir arada teleferik sistemi kuruyordu benimki dağın başına birde saray gibi ev yapıyordu oraya
benim eşimde çok hayal kurar ve ben hepsine inanırım. bi gün gece başladı bu hayal kurmaya bende katıldım . ama öyle hayal kurdukki sanısırsın sabaha milyoner olcaz. tabi ben inandım hepsine . nasıl heyecanlıyım sabahı iple çekiyom. sanıyomki eşim kalkacak sabah ilk iş gidip kurduğumuz hayalle ilgili adamları bulup konuşacak. neyse sabah oldu bu gitti işe . akşama geldi ben heyecanla sorudum ne yaptın adamları aradınkı diye . aldığım cevap ne adamıhala adamlarla konuşacak
şikayet etme dua et bilge az yazssın diye
:))) bizim herfilerin hepsi birbirinden hayalci desene :))))he valla ne hayaller ne hayaller sanki monopoly oynuyorlar yıkıp yıkıp kuruyorlar hikaye dinler gibi dinliyorum hey diyorumbir arada teleferik sistemi kuruyordu benimki dağın başına birde saray gibi ev yapıyordu oraya
genel olarak dedim canım. benimde var etrafımda şikayet eden bi arkadaşım onu dinlerken ben yorulurumama ne yapalım oda öyle deşarj oluyo
haddinizibilin o kadar::20
sıcak ekmek . üstüne terayağ ohhhh ne de güzel olur ammaaaaaaa
benim eşimde çok hayal kurar ve ben hepsine inanırım. bi gün gece başladı bu hayal kurmaya bende katıldım . ama öyle hayal kurdukki sanısırsın sabaha milyoner olcaz. tabi ben inandım hepsine . nasıl heyecanlıyım sabahı iple çekiyom. sanıyomki eşim kalkacak sabah ilk iş gidip kurduğumuz hayalle ilgili adamları bulup konuşacak. neyse sabah oldu bu gitti işe . akşama geldi ben heyecanla sorudum ne yaptın adamları aradınkı diye . aldığım cevap ne adamıhala adamlarla konuşacak
ben zaten evdeyim kiz calismiyorum.
yaptigim ekmegin tadi baska yorulmama degiyor.
lavas ekmegi varya-tandir ekmegide diyorlar ondan yapcam kocisimde bende bayiliyoruz.
genel olarak dedim canım. benimde var etrafımda şikayet eden bi arkadaşım onu dinlerken ben yorulurumama ne yapalım oda öyle deşarj oluyo
haddinizibilin o kadar::20
sıcak ekmek . üstüne terayağ ohhhh ne de güzel olur ammaaaaaaa
acıktırdınız yafff
bişide yememiştim bugün öğlen iyice acıktımm
acıktırdınız yafff
bişide yememiştim bugün öğlen iyice acıktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?