Nöbetçi Muhabbetçi

ay cadu hakkaten yaaa... ay bizim dairede çok var bunlardan ..bi de bekarlar evlenmemişler ..insan herşeyimi eleştirir yaaa..herşeyi ama herşeyi eleştiriyorlar inanamazsın dinleyince sinir krizi geçiriyor insan ..insanlar bu kadar mı mutsuz olabilir anlamıyorum doğrusu :26:
bu arada ben şikat etmedim hiçbir zaman ,sadece üzülüyordum hepsi bu ,o da geçti artık

Son düzenleme:
heh ben de çok diyorum bunu ..
hayatta herkes seçimini yapıyor ona göre yaşıyor ..
bi de kedi uzanamadığı ciğere mundar diyor gerçekten

hee Allah doğru insanlarla karşılaştırsın

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: her lafa verilecek bi cevap vardır

dadlum en hassas olduğu yer neresiyse oradan açıyorum lafı kaşınmasınlar akşama kadar yüz kişinin nazını çekiyorum ben o maaş için ama bana o lafı söyleyen kişi ne maaş veriyor ne ekmek haddini bilsinler

sabah kalktigimda hamur yapmis eksimeye birakmistim öyle bi kabarmiski simdi gidip ekmek yapcam

eşimde öyle der ardından on trilyon ister çiftlik kurcakmış

küpeli onlardan çok var burada diyorum bazen az daha bekle oğlan yapacam verecem sana derdin bitcek

2 saat var daha eve gitmeyee yoluda sayarsak 4 saat var
gidip yemeğimi yiyip koltuğa gömülüp orada uykuya dalmak istiyom

okurken yoruldum bea
bak bundanda sikayet ettim gördünmü

ne çiftliği ula bizimki de bi ara aquapark kuracaktı :))) bu erkekler çok hayalperest yaawww:)) hergün bişey kurup öbürgün yıkıyordu bi ara :))))

he valla ne hayaller ne hayaller sanki monopoly oynuyorlar yıkıp yıkıp kuruyorlar hikaye dinler gibi dinliyorum hey diyorum bir arada teleferik sistemi kuruyordu benimki dağın başına birde saray gibi ev yapıyordu oraya

genel olarak dedim canım. benimde var etrafımda şikayet eden bi arkadaşım onu dinlerken ben yorulurum ama ne yapalım oda öyle deşarj oluyo

haddinizibilin o kadar::20

sabah kalktigimda hamur yapmis eksimeye birakmistim öyle bi kabarmiski simdi gidip ekmek yapcam
sıcak ekmek . üstüne terayağ ohhhh ne de güzel olur ammaaaaaaa

eşimde öyle der ardından on trilyon ister çiftlik kurcakmış

ne çiftliği ula bizimki de bi ara aquapark kuracaktı :))) bu erkekler çok hayalperest yaawww:)) hergün bişey kurup öbürgün yıkıyordu bi ara :))))
benim eşimde çok hayal kurar ve ben hepsine inanırım. bi gün gece başladı bu hayal kurmaya bende katıldım . ama öyle hayal kurdukki sanısırsın sabaha milyoner olcaz. tabi ben inandım hepsine . nasıl heyecanlıyım sabahı iple çekiyom. sanıyomki eşim kalkacak sabah ilk iş gidip kurduğumuz hayalle ilgili adamları bulup konuşacak. neyse sabah oldu bu gitti işe . akşama geldi ben heyecanla sorudum ne yaptın adamları aradınkı diye . aldığım cevap ne adamı hala adamlarla konuşacak

okurken yoruldum bea
bak bundanda sikayet ettim gördünmü
şikayet etme dua et bilge az yazssın diye

he valla ne hayaller ne hayaller sanki monopoly oynuyorlar yıkıp yıkıp kuruyorlar hikaye dinler gibi dinliyorum hey diyorum bir arada teleferik sistemi kuruyordu benimki dağın başına birde saray gibi ev yapıyordu oraya
:)))))))) hepsi birbirinden hayalci desene :)))

:)))))))))))))))) olsun hayaller olmadan da yaşanmıyor cadu :))))))

şuna tıklasanıza

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ilk-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla8230.html

:))) bizim herfilerin hepsi birbirinden hayalci desene :))))

:hayalsz de yaşanmıyor ne yapsın adam :)))

şuna tıklasanıza

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ilk-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla8230.html

ben zaten evdeyim kiz calismiyorum.
yaptigim ekmegin tadi baska yorulmama degiyor.
lavas ekmegi varya-tandir ekmegide diyorlar ondan yapcam kocisimde bende bayiliyoruz.

hımm lavaş arasına mercimek köftesi çiğ köfte salata yada başka birşeyler oyyyy bayuılırım lavaşa tabi senin becerikliliğin bende yok :)

üzülme dadlum bizimkilerde unutuyor akşam uyumadan önce hayaller sonra pırs yok oluyor adam bir gecede kaç tane tır aldı sabaha kalktığımızda iflas etmişti

evet haddinizi bilin uleynnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…