yanlış yapıyorsun ozaman cadu ..heriflerden biraz intikam alacaksın ki adam olsunlar ..yoksa kıymet bilmiyorlar benden söylemesi ..
Paneli tavuk yapıyormusun ben çok severim öyle yap tavuğu..
Ya da şu knorun hazır tavuk çeşnileri var ,içinde tavuk poşeti de oluyor ,tavuğu harca bula ,doldur poşete ,sür fırına ,çok güzel oluyor ben çok seviyorum..
Ya da körili tavuk tarifimi vereyim sana ..
Tavukları kuşbaşı doğraaz bi su katıp iice kavur ,haşlama gibi olsun ..
Sonra içine krema kat bir çay bardağından az ..
üzerine kekik serp biraz da öyle kavur ,sonra köri kat göz kararı ,iice bulansın körinin rengini alsın ..sonra biraz sulu kalacak şekilde azcık daha pişir..
üzerine kaşar rendeleyip fırına sür kaşar hafif kızara kadar fırında tut ..harika bir tat oluyor ve de değişik ..
kk da seni çok eleştirdim. Kulaklarını çınlattım. Kızlarla dedikodunu yaptık hakkını helal et beymi dicen
Sonra o ne der sana çok merak ediyom
he derim. Hiç bişeyi saklayamam ki.o da bana yok canım.şuna bak hele der.
Bende ya herşeyi söylerim. Tutamam içimde.
köri bulmam lazım önce. Ama gzüel bi tarife benziyo köriyi alır almaz yapacağım.
Diğerlerinid eyaptım ama cık. Hoşuma gitmiyo. Iyiki ben erkek olmamışım
hay senin hoşuna
Ula senin derdin çekilmez
Mantarlı tavuk denedinmi peki
hımm. Görüntü itibari ile bulanık olsada deneyeceğim. Ve sana sonuçtan haber vereceğimbak körili tavuk şöyle oluyor ..ben bunu lokantada yemiştim çok hoşuma gitmişti hemen evde denedim..lokantada farklı bişey görürsem mutlaka evde denerim huyumdur
Eki Görüntüle 303611
Denedim
şaka şaka
hımm. Görüntü itibari ile bulanık olsada deneyeceğim. Ve sana sonuçtan haber vereceğim
ben yine dişçiye gidip geldim oyyyyyyyyyyyyyy çok kötüyüm
seversin inş. Bulanıklığa aldanma ..özellikle kaşarla süper oluyor ,değişik bir tat ama değişik tatları severmisiniz orasını bilemiyorum
Tavuk şiş severmisin ..ula oktay usta gibi oldum hee ..bütün tavuk yemek tariflerini döktüm ortaya seni memnun etmek için
geçmiş olsun mandiş ..ben yine dişçiye gidip geldim oyyyyyyyyyyyyyy çok kötüyüm
aaa onu eşim süper yapıyo. Tek geçerim.
geçmiş olsun mandiş ..
Diş işi zor gerçekten yaaa
E eşine yaptır ozaman ..azıcık işve cilve yap ,hayatım senin tavuk şişini çok özledim yap da yiyelim de olmazmı
geçmiş olsun mandiş ..
diş işi zor gerçekten yaaa
e eşine yaptır ozaman ..azıcık işve cilve yap ,hayatım senin tavuk şişini çok özledim yap da yiyelim de olmazmı
sağolun kızlar pazartesi tekrar gitc em o güne kadar sızlayacakmış puffffffffffffff
kızlar ben körinin alkol olduğuınu düşünürdüm bir zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?