Nöbetçi Muhabbetçi

köri bulmam lazım önce. Ama gzüel bi tarife benziyo köriyi alır almaz yapacağım.
Diğerlerinid eyaptım ama cık. Hoşuma gitmiyo. Iyiki ben erkek olmamışım

bak körili tavuk şöyle oluyor ..ben bunu lokantada yemiştim çok hoşuma gitmişti hemen evde denedim..lokantada farklı bişey görürsem mutlaka evde denerim huyumdur

Denedim
şaka şaka

hımm. Görüntü itibari ile bulanık olsada deneyeceğim. Ve sana sonuçtan haber vereceğim

seversin inş. bulanıklığa aldanma ..özellikle kaşarla süper oluyor ,değişik bir tat ama değişik tatları severmisiniz orasını bilemiyorum

tavuk şiş severmisin ..ula oktay usta gibi oldum hee ..bütün tavuk yemek tariflerini döktüm ortaya seni memnun etmek için

aaa onu eşim süper yapıyo. Tek geçerim.

sağolun kızlar pazartesi tekrar gitc em o güne kadar sızlayacakmış puffffffffffffff
kızlar ben körinin alkol olduğuınu düşünürdüm bir zamanlar

´tavuklu seyleri pek sevmem bende kokusu kötü geliyor bana ama yaparim bi cok cesidini esim sever.

ay mandis gecmis olsun valla benimde disim hafiften agriyo.gidip aldirmam lazim yirmilikleri ama dikisten korkuyorum bakim napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…