inş. çok sızlamaz mandiş
ula alemsin hee ,köriyi likörle karıştırdın galiba
neden sende beni görüyorsun mandiş
´tavuklu seyleri pek sevmem bende kokusu kötü geliyor bana ama yaparim bi cok cesidini esim sever.
ay mandis gecmis olsun valla benimde disim hafiften agriyo.gidip aldirmam lazim yirmilikleri ama dikisten korkuyorum bakim napcam
bendesağolun kızlar pazartesi tekrar gitc em o güne kadar sızlayacakmış puffffffffffffff
kızlar ben körinin alkol olduğuınu düşünürdüm bir zamanlar
hımmm çok güzel görünüyolar. Aslında kıyma çıkarsaydım manisa köftesi yapardım ya . Tühhhben közde demiyorum fırında diyorum ama
Bak böyle bu benim yaptığım tavuk şiş
Eki Görüntüle 303621
Eki Görüntüle 303622
haftasonu yine herzamanki gibi hamsi yapacağım ohh mis misss
bende hafta da bi kere mutlaka yapıyom.haftasonu yine herzamanki gibi hamsi yapacağım ohh mis misss
inşallah küpelim şimdiden başladı
yok kız bildiğin köri alkol sanıyordum likörü zaten biliyorum bir zamanların hızlı gençliğinde büyüdük
anladın sen çakalllllllllllll(dadlum gibi dedim)
Bekleme sakın al bak o korku yüzünden gitmedim bekledim bekledim şimdi kapısından ayrılamıyorum çektiklerimde cabası zamanında bir seanslık iş oldu bana aylar süren iş puff
inşallah küpelim şimdiden başladı
yok kız bildiğin köri alkol sanıyordum likörü zaten biliyorum bir zamanların hızlı gençliğinde büyüdük
bekleme sakın al bak o korku yüzünden gitmedim bekledim bekledim şimdi kapısından ayrılamıyorum çektiklerimde cabası zamanında bir seanslık iş oldu bana aylar süren iş puff
çakalım ki ne çakalinşallah küpelim şimdiden başladı
bekleme sakın al bak o korku yüzünden gitmedim bekledim bekledim şimdi kapısından ayrılamıyorum çektiklerimde cabası zamanında bir seanslık iş oldu bana aylar süren iş puff
bende
hımmm çok güzel görünüyolar. Aslında kıyma çıkarsaydım manisa köftesi yapardım ya . Tühhh
bende hafta da bi kere mutlaka yapıyom.
hızlı gençli mi neler duyuyorum
bi tarafimdakileri aldirdim simdi diger tarafi aldiricam.
benim dislerimde pek iyi degil doktorum kesinlikle gelmelisin dedi tamam dedim ama hala gitmedim 1-2 haftaya gideyim bende insallah agrim kesilir benimde cok hafif ama bilmiyorum.
ay cok gecmis olsun agri kesici al bide karanfil yagi iyi geliyor aklinda bulunsun.
bend eözel şeyler yaptığımda bu şekilde sunraım ama sonrası çok fena . Bi sürü bulaşık.çakalım ki ne çakal
Benim de bi dene gömülü dişim var ama ağrımıyor hiç orda öylece yatıyo zavallı
Ben dşime tel taktıracağım da onun için çekmeleri lazım ama hiç yanaşmıyorum
Dişçi fobim var ne edeyim
Benim bütün tabaklarım böyledir evde ..öyle ayrı ayrı koymam lokantadaki gibi sunarım herifin önüne ..zaten lokantaya gidince artık bişey beğenmez oldu ..seninkini hiç bişey tutmuyo diyo bana
Ay amma da acıktık hee gelsin tavuklar gelsin köfteler
Mandiş hamsi kuşunu sevmem ben hiç ama tavada hamsiye bayılrız yanına da bol yeşilli salata ohhhhh
bend eözel şeyler yaptığımda bu şekilde sunraım ama sonrası çok fena . Bi sürü bulaşık.
Hee aklıma tavuk şinitsel geldi bak onu yapabilirm.
ağrı kesicileri yuttum canım
valla ince ince sızıyı bilirim çekilir dedikçe yanındaki sağlamı yiyormuş meğer
karanfil yağını duymamıştım akşam eve giderken alayım bari
bende hafta da bi kere mutlaka yapıyom.
hızlı gençli mi neler duyuyorum
burda bulamam onlarıniye bi sürü bulaşık ula
Tavuk şnitzel i de ben sevmiyorum yaaa
Bimde bufalo wingsler var hiç denedinmi onlar da çok güzel oluyo hem de pratik sadece ısıtıyorsun .
Bak buna benziyor
Eki Görüntüle 303648
bi de bimde alttaki gibi pakette hazır tavuk döner var onu da deneyebilrisin ,ben genelde bütün değişik şeylerini alır denerim de
Ben bunu pilavın üstüne pilav üstü döner gibi ya da mısırlı yeşil salatanın içine katarım güzel oluyor hem de pratik sadece ısıtyorsun
Eki Görüntüle 303653
dadlum hızlı gençlik bundan iki yıl önce umreye gitmeden önce nerede sabahı karşıladıysam akşamı orada görmezdim akdeniz kıyısı ki özellikle antalya kıbrıs mekanımdı sonra ankara bursa mekanlarımdı gece rüyamda gördüğüm ili uyanıp yola düşecek kadar sapıtıktım bir hafta içinde umreye hazırlanıp yola düşmem dönüşümde kapanma kararım kapanma kararından sonra o türbana layık olma birşeyi yapıyorsan hjakkıyla yap diye diye kendime sonuç şimdiki ben oldum
kızcan ama onları sevmiyom ben. Evde dönweri kendim yapıyom.
dadlum hızlı gençlik bundan iki yıl önce umreye gitmeden önce nerede sabahı karşıladıysam akşamı orada görmezdim akdeniz kıyısı ki özellikle antalya kıbrıs mekanımdı sonra ankara bursa mekanlarımdı gece rüyamda gördüğüm ili uyanıp yola düşecek kadar sapıtıktım bir hafta içinde umreye hazırlanıp yola düşmem dönüşümde kapanma kararım kapanma kararından sonra o türbana layık olma birşeyi yapıyorsan hjakkıyla yap diye diye kendime sonuç şimdiki ben oldum
yanindaki saglamimi yiyo
ay simdi o görüntü gözümün önunu geldi
he bacim aksama al oda kesiyor agriyi.
burda bulamam onları
Lazanya apan var mı hiç. Geçen denedim pek hoşumuza gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?