Nöbetçi Muhabbetçi

inş. çok sızlamaz mandiş
ula alemsin hee ,köriyi likörle karıştırdın galiba
neden sende beni görüyorsun mandiş

inşallah küpelim şimdiden başladı
yok kız bildiğin köri alkol sanıyordum likörü zaten biliyorum bir zamanların hızlı gençliğinde büyüdük
anladın sen çakalllllllllllll(dadlum gibi dedim)

´tavuklu seyleri pek sevmem bende kokusu kötü geliyor bana ama yaparim bi cok cesidini esim sever.

ay mandis gecmis olsun valla benimde disim hafiften agriyo.gidip aldirmam lazim yirmilikleri ama dikisten korkuyorum bakim napcam

bekleme sakın al bak o korku yüzünden gitmedim bekledim bekledim şimdi kapısından ayrılamıyorum çektiklerimde cabası zamanında bir seanslık iş oldu bana aylar süren iş puff

haftasonu yine herzamanki gibi hamsi yapacağım ohh mis misss
bende hafta da bi kere mutlaka yapıyom.

hızlı gençli mi neler duyuyorum

bi tarafimdakileri aldirdim simdi diger tarafi aldiricam.
benim dislerimde pek iyi degil doktorum kesinlikle gelmelisin dedi tamam dedim ama hala gitmedim 1-2 haftaya gideyim bende insallah agrim kesilir benimde cok hafif ama bilmiyorum.

ay cok gecmis olsun agri kesici al bide karanfil yagi iyi geliyor aklinda bulunsun.

çakalım ki ne çakal
benim de bi dene gömülü dişim var ama ağrımıyor hiç orda öylece yatıyo zavallı
ben dşime tel taktıracağım da onun için çekmeleri lazım ama hiç yanaşmıyorum
dişçi fobim var ne edeyim
bende

hımmm çok güzel görünüyolar. Aslında kıyma çıkarsaydım manisa köftesi yapardım ya . Tühhh

benim bütün tabaklarım böyledir evde ..öyle ayrı ayrı koymam lokantadaki gibi sunarım herifin önüne ..zaten lokantaya gidince artık bişey beğenmez oldu ..seninkini hiç bişey tutmuyo diyo bana
ay amma da acıktık hee gelsin tavuklar gelsin köfteler

mandiş hamsi kuşunu sevmem ben hiç ama tavada hamsiye bayılrız yanına da bol yeşilli salata ohhhhh

ağrı kesicileri yuttum canım
valla ince ince sızıyı bilirim çekilir dedikçe yanındaki sağlamı yiyormuş meğer

karanfil yağını duymamıştım akşam eve giderken alayım bari

bend eözel şeyler yaptığımda bu şekilde sunraım ama sonrası çok fena . Bi sürü bulaşık.
Hee aklıma tavuk şinitsel geldi bak onu yapabilirm.

bend eözel şeyler yaptığımda bu şekilde sunraım ama sonrası çok fena . Bi sürü bulaşık.
Hee aklıma tavuk şinitsel geldi bak onu yapabilirm.

niye bi sürü bulaşık ula
tavuk şnitzel i de ben sevmiyorum yaaa
bimde bufalo wingsler var hiç denedinmi onlar da çok güzel oluyo hem de pratik sadece ısıtıyorsun .
bak buna benziyor

ağrı kesicileri yuttum canım
valla ince ince sızıyı bilirim çekilir dedikçe yanındaki sağlamı yiyormuş meğer

karanfil yağını duymamıştım akşam eve giderken alayım bari

yanindaki saglamimi yiyo
ay simdi o görüntü gözümün önunu geldi
he bacim aksama al oda kesiyor agriyi.

bende hafta da bi kere mutlaka yapıyom.

hızlı gençli mi neler duyuyorum

dadlum hızlı gençlik bundan iki yıl önce umreye gitmeden önce nerede sabahı karşıladıysam akşamı orada görmezdim akdeniz kıyısı ki özellikle antalya kıbrıs mekanımdı sonra ankara bursa mekanlarımdı gece rüyamda gördüğüm ili uyanıp yola düşecek kadar sapıtıktım bir hafta içinde umreye hazırlanıp yola düşmem dönüşümde kapanma kararım kapanma kararından sonra o türbana layık olma birşeyi yapıyorsan hjakkıyla yap diye diye kendime sonuç şimdiki ben oldum

Son düzenleme:
bi de bimde alttaki gibi pakette hazır tavuk döner var onu da deneyebilrisin ,ben genelde bütün değişik şeylerini alır denerim de
ben bunu pilavın üstüne pilav üstü döner gibi ya da mısırlı yeşil salatanın içine katarım güzel oluyor hem de pratik sadece ısıtyorsun

burda bulamam onları

Lazanya apan var mı hiç. Geçen denedim pek hoşumuza gitmedi

kızcan ama onları sevmiyom ben. Evde dönweri kendim yapıyom.

hikayeye bak hizaya gel
ula sen resim ekleyecektin ne oldu o iş
ben seni görmemiştim

inanmıyorum. Gerçek mi bunlar. Evlimiydin o zmaman. Bide ben hiç senin rüyanı yorumlamışmıydım. Bi an birini hatırlattın bana

yanindaki saglamimi yiyo
ay simdi o görüntü gözümün önunu geldi
he bacim aksama al oda kesiyor agriyi.

öyle polyanacım dişçinin dediğine göre tükürük bezleri kireçlenme diş taşını oluşturuyormuş eğer müdahale edilmeyen çürük varsa ilerliyormuş sağlam yerleride çürütüyormuş genelde genetikle alakalıymış

burda bulamam onları

Lazanya apan var mı hiç. Geçen denedim pek hoşumuza gitmedi

bende yaptim gecende markette hazirini aliyordu esim alma ben yaparim dedim yaptim cok güzel oldu
bide onun hamurundan peynirli börek gibi bise yapilirmi diyede konustuk aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…