Nöbetçi Muhabbetçi

lazanyı seviyorum ben eşim yapıyor güzel oluyor hazır tavuklar süper hem pakette beklerken baharatıyla sosuyla özdeşleşiyor

niye kızayım ula ..ben acil durumlarda kullanıyorum bunları ii oluyor

teşekkür ederim:87::87::87::87:
çocuklarda olunca insan biraz daha seçici oluyo yemek konusunda . Sende yaşayacaksın inşallah bi gün. Hazır gıda çok tüketmemeye çalışıyoz .

bende yaptim gecende markette hazirini aliyordu esim alma ben yaparim dedim yaptim cok güzel oldu
Bide onun hamurundan peynirli börek gibi bise yapilirmi diyede konustuk aramizda

aynısını bizde konuştuk Bi ara denemyi düşünüyom

dadlum bekardım biraz da evlilik değiştirdi sanırım arkadaşlarım evlendikten sonra çok sakinleştiğimi ağırlaştığımı söylüyorlar

teşekkür ederim:87::87::87::87:
çocuklarda olunca insan biraz daha seçici oluyo yemek konusunda . Sende yaşayacaksın inşallah bi gün. Hazır gıda çok tüketmemeye çalışıyoz .

tabi çocuk olunca farklı olur ..ben zaten çocuğuma hayatta hazır yedirmem ..ama ben bunları dene diye ve acil zamanlarda ii oluyor diye şeyettim
yoksa ben de sürekli yapmıyorum ayda yılda bir ,acil durumlarda
lazanya denemedim hiç ama kayseri yağlaması diyorlar onu hazır lavaşla denedim güzel oldu lazanya gibi

nası yapıyo kı. Benim soslaryetmedi tam biraz eksi oldu. Ondanmı bilmiyom çok hoşlanmadık

kıymalı salçalı biberli bir iç hazırlıyor tepsiye biraz< koyuyor üzerine lazanya diziyor üzerine domates suyunu rendelenmiş domates baharatlar filan bir sos yapıp döküyor sonra tekrar lazanya tekrar kıyma derken en üstüne kaşar koyup fırına veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…