kz tam benim kafadanmışsın. Niye gittin umreye diyomuşum
KARŞILAŞSAYDIK BURDA Bİ YERLERDE . BEN BOZOK YAYLALARINDA KOYUN GÜDERKEN. BENİDE ÇEKİP ALSAYDIM HAYATINA
ula şimdi herif kapanmana bişey demiyormu yani ..evlendikten sonra kendi isteğinle kapanınca bir tepki oluşur ama şaştım doğrusu eferim sana
gerçi ben de bekarken çok gezerdim bi de yalnız yaşıyordum karışanım görüşenim yoktu ,ailem de yoktu yanımda ,kendi başımın amiri idim ..evlenince herkes şaştı zaten
şaka bi yana allah kabul etsin mandiş.
bizede nasib olur inşallah umreyi görmek..:2:
günaydınlarrr
günaydın mandiş hayırlı cumalarrr
ayyy çok güzel kar yağıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:119::119::119::119::119:
demek ben yaylalarda turlarken sen süt sağmaya gitmiştin göreydim çeker kurtarırdım seni o hayttan
aklımda yoktu gitmek annem aradı deden umreya yazılmış gidiyormuş bende gitcem yanlız gidemez dedi bende gelecem dedim bensiz gidemezsiniz iyi dedi hocayı aradık evrakları götürüyormuş hemen geldi yanıma aldı pasaportları filan bir hafta sonra aradı umreye gidiş tarihi erkene alındı yarın akşam çıkıyoruz yolasözde bir ay daha vardı gitmeye apar topar kendimi arabistanda buldum düşünüp planladığım bir şey değildi
eşimle çıkıyorduk sevgiliydik evli değildik ben eşimi beş vakit namazında diye ilk etapta hayatıma sokmuştum ters görüşte biri değil yani
bende yanlız yaşardım azcıkta feminist takılırdım kızlar diyorki en imkansız kişi evlendi evlenmek için çabalayan biz hala bekarız
Amin canım
allah bir yastıkta mutlulukla bir ömür nasip etsin canım. inşallah eşinlede hacca gidersizniz
günaydınlar. yapo burasıda bembeyazzzzzzzzzzzzzzzzzz
içim huzurla doldu.
demek ben yaylalarda turlarken sen süt sağmaya gitmiştin göreydim çeker kurtarırdım seni o hayttan
aklımda yoktu gitmek annem aradı deden umreya yazılmış gidiyormuş bende gitcem yanlız gidemez dedi bende gelecem dedim bensiz gidemezsiniz iyi dedi hocayı aradık evrakları götürüyormuş hemen geldi yanıma aldı pasaportları filan bir hafta sonra aradı umreye gidiş tarihi erkene alındı yarın akşam çıkıyoruz yolasözde bir ay daha vardı gitmeye apar topar kendimi arabistanda buldum düşünüp planladığım bir şey değildi
eşimle çıkıyorduk sevgiliydik evli değildik ben eşimi beş vakit namazında diye ilk etapta hayatıma sokmuştum ters görüşte biri değil yani
bende yanlız yaşardım azcıkta feminist takılırdım kızlar diyorki en imkansız kişi evlendi evlenmek için çabalayan biz hala bekarız
Amin canım
ay ne güzel ..biz de eşimle inş. umre hac düşünüyoruz gençken ama bakalım hayırlısı ,gerçi bize izin yok hac için bir ay iznimiz olmuyor malum ama umre olabilir ..
ay burda da süper kar yağıyor ince ince çok güzel yaa ..çok severim zaten ben karı ..
bu arada bi bakıverin ula kombinime
size göstermesem çatlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=303720
ay ne güzel ..biz de eşimle inş. umre hac düşünüyoruz gençken ama bakalım hayırlısı ,gerçi bize izin yok hac için bir ay iznimiz olmuyor malum ama umre olabilir ..
ay burda da süper kar yağıyor ince ince çok güzel yaa ..çok severim zaten ben karı ..
bu arada bi bakıverin ula kombinime
size göstermesem çatlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=303720
bizde izinler öbür seneye sarkmıyoru mandiş ..ücretsiz izin olabilir belki ama rapor alıp hacca gitmek bana ters geliyor ..ben iki senelik izini kullanmıştım 2 ay izinliydim yeter niye yetmesin olmadı ücretsiz izin var rapor var
kombin güzel olmuşta eşarp bağlama şeklin pek hoşuma gitmedi. gayri ihtiyari gibi olmuş.
bizde izinler öbür seneye sarkmıyoru mandiş ..ücretsiz izin olabilir belki ama rapor alıp hacca gitmek bana ters geliyor ..
evet eşarbı uyduruktan bağladım evde ...ya ben normal eşarp takıyorum da ilk defa eşarbı şal gibi bağlayayım dedim ..yüzüme de gitti gözlerim ortaya çıktı arkasını da iki ucunu arkadan birleştirip bağladım normalde de evde böyle uyduruktan bağladım
2011 de izin kulnaırken 2010 dan iznin varsa kullanabilrsin. yani en fazla bi sene önceki iznini kullnaırsın.
allah bir yastıkta mutlulukla bir ömür nasip etsin canım. inşallah eşinlede hacca gidersizniz
günaydınlar. yapo burasıda bembeyazzzzzzzzzzzzzzzzzz
içim huzurla doldu.
hım anladım canımbizde öyle değil cadu ,657 değilim ben bizim statümüz daha farklı
benimdeee
yakın olaydık öğlen arasında kartopu oynar kardan adam yapardık
hım anladım canım
ay evet.ama biz akşam çıkarız büyük ihtimal
akşama kadar sürerse bende çıkarım ya napim yavaş yavaş yürürüm. yürümek bile gösel olur aşkitoylan elele
bizde izinler öbür seneye sarkmıyoru mandiş ..ücretsiz izin olabilir belki ama rapor alıp hacca gitmek bana ters geliyor ..
evet eşarbı uyduruktan bağladım evde ...ya ben normal eşarp takıyorum da ilk defa eşarbı şal gibi bağlayayım dedim ..yüzüme de gitti gözlerim ortaya çıktı arkasını da iki ucunu arkadan birleştirip bağladım normalde de evde böyle uyduruktan bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?