Nöbetçi Muhabbetçi

kz tam benim kafadanmışsın. Niye gittin umreye diyomuşum
KARŞILAŞSAYDIK BURDA Bİ YERLERDE . BEN BOZOK YAYLALARINDA KOYUN GÜDERKEN. BENİDE ÇEKİP ALSAYDIM HAYATINA

demek ben yaylalarda turlarken sen süt sağmaya gitmiştin göreydim çeker kurtarırdım seni o hayttan
aklımda yoktu gitmek annem aradı deden umreya yazılmış gidiyormuş bende gitcem yanlız gidemez dedi bende gelecem dedim bensiz gidemezsiniz iyi dedi hocayı aradık evrakları götürüyormuş hemen geldi yanıma aldı pasaportları filan bir hafta sonra aradı umreye gidiş tarihi erkene alındı yarın akşam çıkıyoruz yola sözde bir ay daha vardı gitmeye apar topar kendimi arabistanda buldum düşünüp planladığım bir şey değildi

eşimle çıkıyorduk sevgiliydik evli değildik ben eşimi beş vakit namazında diye ilk etapta hayatıma sokmuştum ters görüşte biri değil yani
bende yanlız yaşardım azcıkta feminist takılırdım kızlar diyorki en imkansız kişi evlendi evlenmek için çabalayan biz hala bekarız

şaka bi yana allah kabul etsin mandiş.

Amin canım

bizede nasib olur inşallah umreyi görmek..:2:

inşallahhhhhhhhhhhhhh Aminnnnnnnnnnnnnn cry oraya gençken gidilmeliymiş ve muhakkak gidilmeliymiş o maneviyat bambaşka bunu yaşayınca anladım inanki anlatılar devede kulak bile sayılmaz Allahım inşallah nasip eder herkese gitmeyi görmeyi banada tekrarını

allah bir yastıkta mutlulukla bir ömür nasip etsin canım. inşallah eşinlede hacca gidersizniz

günaydınlar. yapo burasıda bembeyazzzzzzzzzzzzzzzzzz
içim huzurla doldu.

allah bir yastıkta mutlulukla bir ömür nasip etsin canım. inşallah eşinlede hacca gidersizniz

günaydınlar. yapo burasıda bembeyazzzzzzzzzzzzzzzzzz
içim huzurla doldu.

Amin canım Amin isteyen herkese inşallah

yaaa burada güneş var karın esintisi bile yok bende istiyorum bembeyaz kar olsun heryer

ay ne güzel ..biz de eşimle inş. umre hac düşünüyoruz gençken ama bakalım hayırlısı ,gerçi bize izin yok hac için bir ay iznimiz olmuyor malum ama umre olabilir ..
ay burda da süper kar yağıyor ince ince çok güzel yaa ..çok severim zaten ben karı ..
bu arada bi bakıverin ula kombinime
size göstermesem çatlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=303720

Son düzenleme:

ben iki senelik izini kullanmıştım 2 ay izinliydim yeter niye yetmesin olmadı ücretsiz izin var rapor var

kombin güzel olmuşta eşarp bağlama şeklin pek hoşuma gitmedi. gayri ihtiyari gibi olmuş.

ben iki senelik izini kullanmıştım 2 ay izinliydim yeter niye yetmesin olmadı ücretsiz izin var rapor var
bizde izinler öbür seneye sarkmıyoru mandiş ..ücretsiz izin olabilir belki ama rapor alıp hacca gitmek bana ters geliyor ..

kombin güzel olmuşta eşarp bağlama şeklin pek hoşuma gitmedi. gayri ihtiyari gibi olmuş.

evet eşarbı uyduruktan bağladım evde ...ya ben normal eşarp takıyorum da ilk defa eşarbı şal gibi bağlayayım dedim ..yüzüme de gitti gözlerim ortaya çıktı arkasını da iki ucunu arkadan birleştirip bağladım normalde de evde böyle uyduruktan bağladım

2011 de izin kulnaırken 2010 dan iznin varsa kullanabilrsin. yani en fazla bi sene önceki iznini kullnaırsın.

akşama kadar sürerse bende çıkarım ya napim yavaş yavaş yürürüm. yürümek bile gösel olur aşkitoylan elele

ay evet ben böyle ince ince yağan karda yürümeye bayılrım herifimle ..
geçen sene arkadaşa gittik çaya dönerken saat 00:30 du..feci kar vardı araba çıkmıyor yolda kaldık kayıyor filan ..
evin 1,5 km aşağısında arabayı bir yere parkedip eve kadar yürümüştük..ince ince kar yağıyorrdu ..süper romantikti ,biraz üşüdük ..eve gidince de sıcacık yatağın altına girdik tabi sonrası malum
yarın kesin yürüyüşe çıkarız biz

657 iki senelik izin durabiliyor bulunduğu yıl ve önceki yıl
işçi hiç silinmiyor yıllarca duruyor
sözleşmeli 657 gibi önceki yılınki bulunduğu yıla sarkabiliyor
taşaron firma yıl sonunda sözleme gününe kadar bitirmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…