günaydıın kısççelerrr...
hayırlı cumalar herkese...
sorma
aynen tunik alıyon içine body giy altına pantolon giy. ama bunu altına bi tayt giyersin rahat rahat gezersin.
"Senin teninin müptelasıyım ben, ayrılırsak ve seni bir daha göremeyecek olursam, başına odunla vurup yinede seninle birlikte olurum" diyor. "Aşkım bu romantik halin beni duygulandırıyor" diyorum. Normal değiliz biz vallahi.
Evlilik kararımızdan bir gün sonra kavga edip "Ben seninle küstüm, evlemem" deyince "Ya saçmalama, ben bu saatten sonra kimi bulup da, kimle evleneyim" deyip, şebek şebek bakan benim canımdır, canımın içidir, bitanemdir.
Sandalyemde oturan patronuma "Yerimde gözünüz mü var X bey?" dedim, "Hayır, g.tüm var" dedi. Hemen sustum!
şincik manken le aramızda 17 cm cik bi fark var. ordan dize indiğini düşün altında terzide bi parça yeşil kumaşla dantel eklettiğimiz düşüntaytmı nasıl yani
pantolon yerine mi ,bu etek nrene kadr gelecek
şincik manken le aramızda 17 cm cik bi fark var. ordan dize indiğini düşün altında terzide bi parça yeşil kumaşla dantel eklettiğimiz düşün
he ozaman olur
ben de dizde giyip altına tayt sandım da
onu bunu boşverinde ben şu paltoya bayıldım
500 liracık. sezon sonuna kadar bu paltoyu takip altına aldım
ya benim olacak ya toprağın
onu bunu boşverinde ben şu paltoya bayıldım
500 liracık. sezon sonuna kadar bu paltoyu takip altına aldım
ya benim olacak ya toprağın
hem kendisi güzel hem de parası
terziye 200 tl ver aynısını dikiversin sana
başörtü takmasam olur o dediğin ama başörtü takıp alta o şekil giymek olmaz
onun için sordum zaten cadu.. başörtü takan bazıları dize kadar hatta dizden az üstte böyle giyip altına tayt giyiyorlarya uyuz oluyorumhiç hoş bir görüntü değil doğrusu
çorum işine geldi yandı keten helvam oldu sanırım
hayırlısı olsun cadu bunda da vardır bir hayır
ankaradaki ikeanın yerini tam olarak biliyonmu deloş
evet biliyorum gittim bi kere ama arabasız gidilmez çok uzak ,şehir dışında sayılır
kumaşını bulmak mesele.
bizim burdan giriş tarafında galiba. gelirsek bir gün uğramak istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?