657 iki senelik izin durabiliyor bulunduğu yıl ve önceki yıl
işçi hiç silinmiyor yıllarca duruyor
sözleşmeli 657 gibi önceki yılınki bulunduğu yıla sarkabiliyor
taşaron firma yıl sonunda sözleme gününe kadar bitirmeli
ay evet ben böyle ince ince yağan karda yürümeye bayılrım herifimle ..
geçen sene arkadaşa gittik çaya dönerken saat 00:30 du..feci kar vardı araba çıkmıyor yolda kaldık kayıyor filan ..
evin 1,5 km aşağısında arabayı bir yere parkedip eve kadar yürümüştük..ince ince kar yağıyorrdu ..süper romantikti ,biraz üşüdük ..eve gidince de sıcacık yatağın altına girdik tabi sonrası malum
yarın kesin yürüyüşe çıkarız biz
hınzırlar sizi
ay geçen yıl ne kar yağmıştı bi kere
saat 5,30da işten çıkmıştım akşam 22,00 de evdeydim
otobüs ilerlemiyo tıklık tıklım trafik. armadanın oraya zor gelmiştik. oradanda aştiye yürüyüp metroya binmiştim eski evime gitmek için. eve vardığımda 10 du saat.
bu senede öyle bi durum olursa metroyla gidememde mecbur otobüse muhtacım. heralde geceyi bulur eve gitmek:18::18:
hınzırlar sizi
otobüs ilerlemiyo tıklık tıklım trafik. armadanın oraya zor gelmiştik. oradanda aştiye yürüyüp metroya binmiştim eski evime gitmek için. eve vardığımda 10 du saat.
bu senede öyle bi durum olursa metroyla gidememde mecbur otobüse muhtacım. heralde geceyi bulur eve gitmek:18::18:
hınzırlar sizi
kadrolu sözleşmeli dediğiğn sendikaya bağlı olan grup dimi bizde devrediyor onlarda yoksa bizim işyeri çalışan dostumu ne
artık bamya var taksiye binmeyi dene bence
ayy ne güzel kar yağıyor buradada yağsa hem parisim çok kar yağdığında hamiş ve engelliler için idari izin çıkıyor devletten senin firma verirmi bilmem ama araştır belkim birşey çıkar valilik bir yada iki günlük yar yoğunluğuna göre izin çıkarıyor
taksiye binsen bile fayda etmemişti mandişimm çünkü trafik ilerlemiyodu. aynı ne rezil bi gündüüü yaaartık bamya var taksiye binmeyi dene bence
ayy ne güzel kar yağıyor buradada yağsa hem parisim çok kar yağdığında hamiş ve engelliler için idari izin çıkıyor devletten senin firma verirmi bilmem ama araştır belkim birşey çıkar valilik bir yada iki günlük yar yoğunluğuna göre izin çıkarıyor
hatırlıyorum. hatta ben sana bi mesaj çekmiştim
taksiye binsen bile fayda etmemişti mandişimm çünkü trafik ilerlemiyodu. aynı ne rezil bi gündüüü yaa
o izin işi süperde şimdi bizim merkez istanbuldaya beni burda kimse görmüyo bilmiyo etmiyo ne zorluklar çektiğimi
öyle bi durumda izin verirlermiki. buradaki 2 mühendis anlayışla karşılarmı onlar var bide
ama karşılamak zorundalar konuşurum artık öyle bi durumdaa
ayyyyyy demiii bende hatırladım şimdi biloo
bilom ya aklı bende kalmıştıı
çok hoşya çok karrasız kaldım kızlar şu elbiseyi alsammı almasammı. yazın tatilde ne giyeceğimi şaşırıyorum. böyle şeyler bulmak çok zor oluyo. hem uzun kollu hem boyu çok kısa değil. altına terzide bi parça ile dantel ekletirim diyorum. sizce nasıl. fikir fikir fikir
yok sendikaya bağlı olma şartı yok bizde ,kit te çalışıyrum ben ..sendikaya üyeyim ama zorunlu değil ..
işte bu sene yasayla devredilecek diyorlardı ama daha netleşmedi bekliyorum ben de
yol kapalı olduktan sonra taksiyle otobüs farketmezki ikisi de aynı yoldan gidiyor nasılsa ..
en iisi bulunduğun otobüste beklemek ,en azından sıcak ortam ,dışarda üşümek var ,bi de göbüşlüya düşer müşer maazallah
taksiye binsen bile fayda etmemişti mandişimm çünkü trafik ilerlemiyodu. aynı ne rezil bi gündüüü yaa
o izin işi süperde şimdi bizim merkez istanbuldaya beni burda kimse görmüyo bilmiyo etmiyo ne zorluklar çektiğimi
öyle bi durumda izin verirlermiki. buradaki 2 mühendis anlayışla karşılarmı onlar var bide
ama karşılamak zorundalar konuşurum artık öyle bi durumdaa
ayyyyyy demiii bende hatırladım şimdi biloo
bilom ya aklı bende kalmıştıı
çok hoş
rengide güzelmiş ne kadara fiyatıı?
bide senin şu alengirli manken yokmu 2 fotosunu eklede bakalım
ya çok karrasız kaldım kızlar şu elbiseyi alsammı almasammı. yazın tatilde ne giyeceğimi şaşırıyorum. böyle şeyler bulmak çok zor oluyo. hem uzun kollu hem boyu çok kısa değil. altına terzide bi parça ile dantel ekletirim diyorum. sizce nasıl. fikir fikir fikir
güzel bir elbise ..ben de yaz için böyle uzun koluu tek giyimlik altına bişey giymeden kullanabileceğim elbise bulursam mutlaka alırım ..
çünkü yazın üstüste giymekten gına geliyor ..
boydan mı giyeceksin pantolonla mı ?
boydan elbisem de var benim yazlık çok fazla çok da rahat oluyor efil efil
bu arada cadu manken resm ekliycem diye tüm fotoları eklemişsi ula
sağol mandiş teyzesii artık 15 dkda gideceğim yere 40dkda yavaş yavaş giderizparisim devlette bu varda özel için bilmiyorum
dikkat et bamyama karda kışta buzda
25 lira .a man hatırlatma o garıyı kız ama çok istediğin için
al sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?