Nöbetçi Muhabbetçi

kadrolu sözleşmelyim ben ,yasa çıkmadı daha o yüzden devredemiyoruz henüz

hınzırlar sizi

ay geçen yıl ne kar yağmıştı bi kere
saat 5,30da işten çıkmıştım akşam 22,00 de evdeydim
otobüs ilerlemiyo tıklık tıklım trafik. armadanın oraya zor gelmiştik. oradanda aştiye yürüyüp metroya binmiştim eski evime gitmek için. eve vardığımda 10 du saat.
bu senede öyle bi durum olursa metroyla gidememde mecbur otobüse muhtacım. heralde geceyi bulur eve gitmek:18::18:

kadrolu sözleşmeli dediğiğn sendikaya bağlı olan grup dimi bizde devrediyor onlarda yoksa bizim işyeri çalışan dostumu ne

ay inş. öyle bişey olmaz paris ,ağzını hayra aç

artık bamya var taksiye binmeyi dene bence

ayy ne güzel kar yağıyor buradada yağsa hem parisim çok kar yağdığında hamiş ve engelliler için idari izin çıkıyor devletten senin firma verirmi bilmem ama araştır belkim birşey çıkar valilik bir yada iki günlük yar yoğunluğuna göre izin çıkarıyor

hatırlıyorum. hatta ben sana bi mesaj çekmiştim

kadrolu sözleşmeli dediğiğn sendikaya bağlı olan grup dimi bizde devrediyor onlarda yoksa bizim işyeri çalışan dostumu ne

yok sendikaya bağlı olma şartı yok bizde ,kit te çalışıyrum ben ..sendikaya üyeyim ama zorunlu değil ..
işte bu sene yasayla devredilecek diyorlardı ama daha netleşmedi bekliyorum ben de

yol kapalı olduktan sonra taksiyle otobüs farketmezki ikisi de aynı yoldan gidiyor nasılsa ..
en iisi bulunduğun otobüste beklemek ,en azından sıcak ortam ,dışarda üşümek var ,bi de göbüşlüya düşer müşer maazallah

taksiye binsen bile fayda etmemişti mandişimm çünkü trafik ilerlemiyodu. aynı ne rezil bi gündüüü yaa
o izin işi süperde şimdi bizim merkez istanbuldaya beni burda kimse görmüyo bilmiyo etmiyo ne zorluklar çektiğimi
öyle bi durumda izin verirlermiki. buradaki 2 mühendis anlayışla karşılarmı onlar var bide
ama karşılamak zorundalar konuşurum artık öyle bi durumdaa

hatırlıyorum. hatta ben sana bi mesaj çekmiştim

ayyyyyy demiii bende hatırladım şimdi biloo
bilom ya aklı bende kalmıştıı

ya çok karrasız kaldım kızlar şu elbiseyi alsammı almasammı. yazın tatilde ne giyeceğimi şaşırıyorum. böyle şeyler bulmak çok zor oluyo. hem uzun kollu hem boyu çok kısa değil. altına terzide bi parça ile dantel ekletirim diyorum. sizce nasıl. fikir fikir fikir

Eklentiler

• $111140032315000-9725_01_294x408.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 23

çok hoş
rengide güzelmiş ne kadara fiyatıı?
bide senin şu alengirli manken yokmu 2 fotosunu eklede bakalım

yok sendikaya bağlı olma şartı yok bizde ,kit te çalışıyrum ben ..sendikaya üyeyim ama zorunlu değil ..
işte bu sene yasayla devredilecek diyorlardı ama daha netleşmedi bekliyorum ben de

hımm anladım

bende otobüs doluyduda ilerlemiyordu büyükya birde ondan fila diye düşündüm Allah korusun

parisim devlette bu varda özel için bilmiyorum

dikkat et bamyama karda kışta buzda

çok hoş
rengide güzelmiş ne kadara fiyatıı?
bide senin şu alengirli manken yokmu 2 fotosunu eklede bakalım

25 lira .a man hatırlatma o garıyı kız ama çok istediğin için
al sana

Eklentiler

• $0264879_431.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $0257433_431.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $0257417_431.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 19
  • $0256413_431.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $0252037_431.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $0252005_431.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 16
  • $0251961_431.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
günaydın tubiş.

oh be gıcık karıyı ekleyecem diye tüm albmü yüklemişim. neyse ucuz atlattık

güzel bir elbise ..ben de yaz için böyle uzun koluu tek giyimlik altına bişey giymeden kullanabileceğim elbise bulursam mutlaka alırım ..
çünkü yazın üstüste giymekten gına geliyor ..
boydan mı giyeceksin pantolonla mı ?
boydan elbisem de var benim yazlık çok fazla çok da rahat oluyor efil efil
bu arada cadu manken resm ekliycem diye tüm fotoları eklemişsi ula

sorma
aynen tunik alıyon içine body giy altına pantolon giy. ama bunu altına bi tayt giyersin rahat rahat gezersin.

parisim devlette bu varda özel için bilmiyorum

dikkat et bamyama karda kışta buzda
sağol mandiş teyzesii artık 15 dkda gideceğim yere 40dkda yavaş yavaş gideriz

25 lira .a man hatırlatma o garıyı kız ama çok istediğin için
al sana

fiyatıda iyimiş bencee

ay tipe hele ya 2.ile3. pozlara bak beli bıkını kırılacak nerdeysee eğilmekten

Bara gidilir. Arkadaş grubu vasıtasıyla bir kızla tanışılır, karşılıklı hoşlanılır. Daha sonra akşam yemeğine çıkılır ve kızın herkesten gizlediği bir çocuğunun olduğu, artık kadınlardan hoşlandığı ve aynı anda iki farklı kadınla birlikte olduğu, benimle erkeklerden tekrar hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için görüştüğü öğrenilir. Mekan kaçarcasına terkedilir. Hayatta şaşırmanın sınırı olmadığı öğrenilir.

Sabah işe gitmeden önce annem tembehliyor, ''Oğlum, bugün mübarek gün, sadaka ver ki rızkın bol olsun'' diye. Ben mi? Arkadaşlarıma küçük rakı ısmarlıyorum. Alimden zalim doğar derlerdi de inanmazdım.

"Senin teninin müptelasıyım ben, ayrılırsak ve seni bir daha göremeyecek olursam, başına odunla vurup yinede seninle birlikte olurum" diyor. "Aşkım bu romantik halin beni duygulandırıyor" diyorum. Normal değiliz biz vallahi.

Evlilik kararımızdan bir gün sonra kavga edip "Ben seninle küstüm, evlemem" deyince "Ya saçmalama, ben bu saatten sonra kimi bulup da, kimle evleneyim" deyip, şebek şebek bakan benim canımdır, canımın içidir, bitanemdir.

Sarhoş muhabbeti, para muhabbeti, iş muhabbeti vs. tamam, dinleniyor bir yere kadar da, delikanlı adamın dizi muhabbeti de hiç çekilmiyor be arkadaş.

Sandalyemde oturan patronuma "Yerimde gözünüz mü var X bey?" dedim, "Hayır, g.tüm var" dedi. Hemen sustum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…