Nöbetçi Muhabbetçi

mandişşşşşşşşş doğum günün kutlu olsun yavruuuuu

yeni yaşında bi bebek göndersin Rabbim sanaaaa

Son düzenleme:

terzi söküğünü dikemez derler ama senn teyzenlerin maşallahı varmış. bizim burda da çok güzel diken bi terzi var. ama dedğim gibi kumaşı kaliteli almak lazım ki onuda buralarda bulamam. denk gelecekte ankarada falan alacaksın. ama dikiş kabiliyetimin olmasını çok isterdim. az biraz tasarım gücüm vardır. özelikle çocuklara güzle şeyler dikerdim. yada varolan kıyafetlerinde değişklik yapardım. bi tane dikişmakinası almak istiyomama kociş sen maymun iştahlısın vaz geçersin diyo. ama alacağım emekli olunca

bize kar size dolu
e senin doğum gününmü bugün. yoksa sendemi oğlaksın kız :96::96:
madem öyle doğum günün kutlu olsun. sana bu paltoyu armağan ediyom. güle güle eskit. yapomun dualarında amin diyorum

mandişim bugün senin doğum günün mü yay kadınım benim wawwww

hayırlı sağlıklı iman dolu uzun bir ömür versin rabbim sevdiklerinle ve bu ömrü hayırlı evlatlarla taçlandırsın inşallah...

demek yaymış ha bian umutlandım oğlak diye

bu arada pasta harika olmuş tubiş eline sağlık.

en azından ufak söküklerini dikersin dadlum emekli olunca gözler görmezki ipliği takasın

bize kar size dolu
e senin doğum gününmü bugün. yoksa sendemi oğlaksın kız :96::96:
madem öyle doğum günün kutlu olsun. sana bu paltoyu armağan ediyom. güle güle eskit. yapomun dualarında amin diyorum

yayım dadlum ben evet bugün o gün
Aminnnnnnnnnnnnn

tubişim ne güzelllll buuuu mantar ev küçükken hep hayalimdi bahçeli tek katlı yada dubleks evim olacaktı ve dışıda böyle olacaktı
Aminnnnnnnnnnnnnnn inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende sofrayı kurdum

Eklentiler

• $3365320442_94a3d2de5c.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 43
az kaldı. 32 mum isterim
4 ocak

4 ocak en kötü hissettiğim günlerden ikincisi...

canım anneannemin yanına gidip 2 dk sonra vefat ettiği gün...

beni beklemiş sanki ölmek için son yudum zemzemini verdim öptüm son nefesini verdi...

Son düzenleme:

4 ocak en kötü hissettiğim günlerden ikincisi...

canım anneannemin yanına gidip 2 dk sonra vefat ettiği gün...

beni beklemiş sanki ölmek için son yudum zemzemini verdim öptüm son nefesini verdi...
üzüldüm sana acı bi anı hatırlattığı için.
o zaman da sende o gün hem benim için hemd egüzel annen için dua edersin olur mu

Son düzenleme:
4 kasım evlilik yıldönümüm
4 aralık ufak böcüğümün doğum günü
4 ocak ananemi kaybettiğim gün

tevafuka bakarmısın 3 ayın 4ünde hep bir şey olmuş

üzüldüm sana acı bi anı hatırlattığı için.
o zaman da sende o gün hem benim için hemd egüzel annen için dua edersin olur mu

üzülmen için yazmadım datlum zaten hiç unutamam ananemi benim için çok özeldir...
her zaman dua ederim sizde benim için edin olur mu???

hayatta nasıl doğuyor yaşıyorsak bir gün öleceğiz ölmek için doğmadık mı zaten...
yeterli rabbime layık bir hayat yaşayalım inşallah...
keşke hepimiz ananem kadar yaşasak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…