mandişşşşşşşşş doğum günün kutlu olsun yavruuuuu
Eki Görüntüle 303986 Eki Görüntüle 303987
yeni yaşında bi bebek göndersin Rabbim sanaaaa
kumaşını bulmak niye mesele olsun ki olmadı benzerini bulursun zaten terzide mevcuttur
teyzemler terzi dizilerde birinin üstünde bir model görüyorlar sabah mağazalara düşmeden dikip giyiyorlar bir tanede bana yolluyorlar diktiklerinden
hiii kızlar nohut büyüklüğünde dolu yağıyor beyazladı yerler millet nasıl kaçışıyor kuvvetli yağıyor birde kafaları acıtıyor galiba millet başalarını ellerinin arasına almış koşuyor
mandişim bugün senin doğum günün müyay kadınım benim wawwww
hayırlı sağlıklı iman dolu uzun bir ömür versin rabbim sevdiklerinle ve bu ömrü hayırlı evlatlarla taçlandırsın inşallah...Eki Görüntüle 303990
terzi söküğünü dikemez derler ama senn teyzenlerin maşallahı varmış. bizim burda da çok güzel diken bi terzi var. ama dedğim gibi kumaşı kaliteli almak lazım ki onuda buralarda bulamam. denk gelecekte ankarada falan alacaksın. ama dikiş kabiliyetimin olmasını çok isterdim. az biraz tasarım gücüm vardır. özelikle çocuklara güzle şeyler dikerdim. yada varolan kıyafetlerinde değişklik yapardım. bi tane dikişmakinası almak istiyomama kociş sen maymun iştahlısın vaz geçersin diyo. ama alacağım emekli olunca
bize kar size dolu
e senin doğum gününmü bugün. yoksa sendemi oğlaksın kız :96::96:
madem öyle doğum günün kutlu olsun. sana bu paltoyu armağan ediyom. güle güle eskit. yapomun dualarında amin diyorum
mandişim bugün senin doğum günün müyay kadınım benim wawwww
hayırlı sağlıklı iman dolu uzun bir ömür versin rabbim sevdiklerinle ve bu ömrü hayırlı evlatlarla taçlandırsın inşallah...Eki Görüntüle 303990
demek yaymış ha bian umutlandım oğlak diye
bu arada pasta harika olmuş tubiş eline sağlık.
bende sofrayı kurdum
bugün zaman ne çabuk geçmiş. saat 12 olmuş ben kçarkızlar
afiyet olsun datlum senin doğum gününde sana da yaparım ...
yapmassan küserim zaten
küsme de senin doğum günün ne zaman onu bilmiyorum:26: bi deyiver hele de yazalım bir yere...
az kaldı. 32 mum isterim
4 ocak
üzüldüm sana acı bi anı hatırlattığı için.
4 ocak en kötü hissettiğim günlerden ikincisi...
canım anneannemin yanına gidip 2 dk sonra vefat ettiği gün...
beni beklemiş sanki ölmek için son yudum zemzemini verdim öptüm son nefesini verdi...
üzüldüm sana acı bi anı hatırlattığı için.
o zaman da sende o gün hem benim için hemd egüzel annen için dua edersin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?