400 bakıcı parası 500 kerdi kartı geriye bişey kalmıyo zaten
künefemi deneyecen
faturası ufağı tefeği derken oda bitiyo. sağlık olsun.niye ula sen memur değilmisin yine kalır bi 500 daha geriye
ben bi ara yapıyodum ikide bir. ramazanda kaynım vardı yemeğin ardından hemen yaptım. ama harika omuştu. kaynımında eline sağlık deme huyu yoktur pek bi ağır abidir. korkarsın o derece. bende yaptım künefeyi yiyoz. ama kendime nasıl övgüler yağdırıyom baktım bunlardan ses çıkmıyo elime sağlık dedim. gıcık gene bişey demedi.evet cadu ,güzel olursa evde yaparım sürekli
mandisim disin nasil oldu.
kizlar cuma günü agriya dayanamayip.
dis cerrahina gittim 20likleri aldirdim altli üstlü simdi dikislerim var
ilk gün ölüm gibi biseydi felaket agridi simdi daha iyim.
cok sükür atlattim bunuda.
geçmiş olsun. mandiş yine gidecekti dişçiye ama ne yaptı acaba
faturası ufağı tefeği derken oda bitiyo. sağlık olsun.
ben bi ara yapıyodum ikide bir. ramazanda kaynım vardı yemeğin ardından hemen yaptım. ama harika omuştu. kaynımında eline sağlık deme huyu yoktur pek bi ağır abidir. korkarsın o derece. bende yaptım künefeyi yiyoz. ama kendime nasıl övgüler yağdırıyom baktım bunlardan ses çıkmıyo elime sağlık dedim. gıcık gene bişey demedi.
sıkıştımalı kek kalıplarının altında ocakta yapıyodum ben. hemen iki dakikada . tavsiye ederim. bak canım çekti.
kız yapo hakkını helal et. :26:
şöyleymiş canım. bi hesap açtırıyomuşsun ve altını gram gram alıyımoşsun. altının gram fiyatı neyse o kadar parayı hesabına yatırıyomuşsun o altın o larak değerlendiidriliyomuş .uzun vadeli bi işlem yani. altın artınca senin paranda artıyomuş. düşünce senin paranda düşüyo. ama altın uzun vadede düşen bi araç olmadığı için genlde kazandırıyo diyo arkadaş. ayrıca normal altında bozdurma esnasında bi düşü olur bu hesapta olmuyomuş. ban amakul geldi. uzun vadeli bi yatırım için güzel. her ay çeyrek yaptırmak olmuyo gücün yetmiyo yetse bu sefer nerde saklayacaksın. bu oldukça iyi. inşallah 2012 maaşımın zammıyla yapacam böyle bişey.
ben bunun üstüne bi bardak keçi sütü içimfaturası ufağı tefeği derken oda bitiyo. sağlık olsun.
ben bi ara yapıyodum ikide bir. ramazanda kaynım vardı yemeğin ardından hemen yaptım. ama harika omuştu. kaynımında eline sağlık deme huyu yoktur pek bi ağır abidir. korkarsın o derece. bende yaptım künefeyi yiyoz. ama kendime nasıl övgüler yağdırıyom baktım bunlardan ses çıkmıyo elime sağlık dedim. gıcık gene bişey demedi.
sıkıştımalı kek kalıplarının altında ocakta yapıyodum ben. hemen iki dakikada . tavsiye ederim. bak canım çekti.
kız yapo hakkını helal et. :26:
saol cadum
tam 4 tane morfin yapti ama cok zor cikti disim koltuktan kaciyordum.
ay kaynanan da fenaymış heee
ben olsam mis gibi yedin ama bi eline sağlık demedin derdim
bende kek kalıbı yok borcamda fırında deneyeceğim ben ..senin tarifin nasıldı
ne kaynanasi ulaaa kayniii
ay poly çok geçmiş olsun ,bende de dişçi fobisi var
çok zor oluyormu çekerken kesiyorlarmı etten bişey kimisininkini ameliyat gibi yapıyorlarmış dda
kıs benim amcam diş hekimi gidersen onu tavsiye ederim.eli çok hafiftir
tepebaşı ağız diş salğlığında
ay poly çok geçmiş olsun ,bende de dişçi fobisi var
çok zor oluyormu çekerken kesiyorlarmı etten bişey kimisininkini ameliyat gibi yapıyorlarmış dda
kaynım kızay kaynanan da fenaymış heee
ben olsam mis gibi yedin ama bi eline sağlık demedin derdim
bende kek kalıbı yok borcamda fırında deneyeceğim ben ..senin tarifin nasıldı
en az bi gram altın parası canımiyimiş.50-100 istediğin kadar atabiliyonmu:26:
ben bunun üstüne bi bardak keçi sütü içim
şaka kıss helal olsun bacım
ne kaynanasi ulaaa kayniii
ay pardonyaaa ,kadının günahını aldım iimi,aman anlayın işte ne farkeder kaynana kayın
hem kaynanalar daha fena işte demekki ondan dilim şeyetti
ne oldu paraları mı kaçırdılar
ay insanalrla anlaşmak zoryaa ben para işine girmem şahsen ,veririm der vermez vs ..belli olmuyor insanoğluna
ay alemsin cadu heee o zaman tüm parayı ona ver o alsın harcasın sonra sen de ona ne kadar çok harcıyorsun diye
bende geçen sene girmiştim baya bi güne .dedğin gibi kimi veriyo kimi vermiyo. sorun oluyo. bazen sende olmuyo geciktiriyon iş değil.o yüzden bu sene hiç girmedim.
vermem. bana ne vermem. o bana harçlık vermeyi unutur verirsem bende isteyemem olmaz
ay pardonyaaa ,kadının günahını aldım iimi,aman anlayın işte ne farkeder kaynana kayın
hem kaynanalar daha fena işte demekki ondan dilim şeyetti
heeeeeeeee kendi dişçin yok diye şettim o zaman niye korkuyon ula alışmışsındırsağol paris ama kendi dişçimden başkasına gidemiyorum ben , hem tepebaşı bana çok ters kalıyo git gel uzun iş benimki ulusta kolay oluyor
ama yine de sağol
en az bi gram altın parası canım
bilmezmiyizanladik anladik
valla benim kaynanam pambuk gibi hatun
vermeyen değilde ilk alma savaşı herkes tartışmaya giriyor kapris yapıyor ilk ben alacam diye aksine bende hep en son alırımki aldıktan sonra ödemesi zor oluyor millet ilk içinsavaşıyor bu sene ilk defa ilk istedim 3. sıraya kaldım üstüne birde kurban bayramı iki günlük izin almalar çıkınca resmen tuz parası yaptılar töbe ettim bir daha onlarla girmem
vermeyen değilde dadlum güvenilir kişiler genelde o konularda durumm şu hep yüksek sayılcak meblağlarda girerdik günlere bu yıl böldük rakamları düşük tuttuk bir kaç tane gün yaptık rakam düştükçe seviyede düştü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?