Nöbetçi Muhabbetçi

mandisim disin nasil oldu.
kizlar cuma günü agriya dayanamayip.
dis cerrahina gittim 20likleri aldirdim altli üstlü simdi dikislerim var
ilk gün ölüm gibi biseydi felaket agridi simdi daha iyim.
cok sükür atlattim bunuda.

niye ula sen memur değilmisin yine kalır bi 500 daha geriye
faturası ufağı tefeği derken oda bitiyo. sağlık olsun.

evet cadu ,güzel olursa evde yaparım sürekli
ben bi ara yapıyodum ikide bir. ramazanda kaynım vardı yemeğin ardından hemen yaptım. ama harika omuştu. kaynımında eline sağlık deme huyu yoktur pek bi ağır abidir. korkarsın o derece. bende yaptım künefeyi yiyoz. ama kendime nasıl övgüler yağdırıyom baktım bunlardan ses çıkmıyo elime sağlık dedim. gıcık gene bişey demedi.

sıkıştımalı kek kalıplarının altında ocakta yapıyodum ben. hemen iki dakikada . tavsiye ederim. bak canım çekti.
kız yapo hakkını helal et. :26:

geçmiş olsun. mandiş yine gidecekti dişçiye ama ne yaptı acaba

ay kaynanan da fenaymış heee
ben olsam mis gibi yedin ama bi eline sağlık demedin derdim
bende kek kalıbı yok borcamda fırında deneyeceğim ben ..senin tarifin nasıldı

iyimiş.50-100 istediğin kadar atabiliyonmu:26:

ben bunun üstüne bi bardak keçi sütü içim
şaka kıss helal olsun bacım

ay poly çok geçmiş olsun ,bende de dişçi fobisi var
çok zor oluyormu çekerken kesiyorlarmı etten bişey kimisininkini ameliyat gibi yapıyorlarmış dda

saol bebem.
uyusukluktan bisi anlamiyorsun zaten uyusukluk gecince 1 gün cok agiriyor oda agri kesicilerle hafifliyor.
ameliyatla aldi benimkinide kesiyormu bilmiyorum gözlerim kapaliydi:18: ama büyük ihtimal kesti cünkü yan cikiyordu disim diger dislerime dogru
bi sürü alet vardi önümde cuma günü dikislerimi aldiricam.

ay kaynanan da fenaymış heee
ben olsam mis gibi yedin ama bi eline sağlık demedin derdim
bende kek kalıbı yok borcamda fırında deneyeceğim ben ..senin tarifin nasıldı
kaynım kız

iyimiş.50-100 istediğin kadar atabiliyonmu:26:

ben bunun üstüne bi bardak keçi sütü içim
şaka kıss helal olsun bacım
en az bi gram altın parası canım

ne kaynanasi ulaaa kayniii

vermeyen değilde ilk alma savaşı herkes tartışmaya giriyor kapris yapıyor ilk ben alacam diye aksine bende hep en son alırımki aldıktan sonra ödemesi zor oluyor millet ilk içinsavaşıyor bu sene ilk defa ilk istedim 3. sıraya kaldım üstüne birde kurban bayramı iki günlük izin almalar çıkınca resmen tuz parası yaptılar töbe ettim bir daha onlarla girmem

vermeyen değilde dadlum güvenilir kişiler genelde o konularda durumm şu hep yüksek sayılcak meblağlarda girerdik günlere bu yıl böldük rakamları düşük tuttuk bir kaç tane gün yaptık rakam düştükçe seviyede düştü sanırım

sağol paris ama kendi dişçimden başkasına gidemiyorum ben , hem tepebaşı bana çok ters kalıyo git gel uzun iş benimki ulusta kolay oluyor
ama yine de sağol
heeeeeeeee kendi dişçin yok diye şettim o zaman niye korkuyon ula alışmışsındır

en az bi gram altın parası canım

heeeeeeeee anadum
kızlarrrr. bu arada saçımıda boyamıcam. perma yaptırmayı düşünüyom ama ince değil kalın perma tavsiye edermisinizz. yaptıran varmı.
bu aralar bu düştü aklımaa. sürekli şunu yaparım bunu yaparım diyom ama bakalım hangi birine fırsat bulcam

anladik anladik
valla benim kaynanam pambuk gibi hatun
bilmezmiyiz resmi hala gözlerimin önünde

kalite diyon yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…