Nöbetçi Muhabbetçi

nasılsın canım o sitelere sendemi takılıyosun benim kızımda delisi artık çarşı pazar işinden kurtuldu hep ordan alıyor güzelde oluyor ama ben kendim görüp dokunmak almak isterim

nasılsın canım o sitelere sendemi takılıyosun benim kızımda delisi artık çarşı pazar işinden kurtuldu hep ordan alıyor güzelde oluyor ama ben kendim görüp dokunmak almak isterim

takılmaya çalışıyom. çok hoşum agidecek bişey bulursam alıyom. bu arada sen kaç yaşındasın ki:44: komacan kızın var:44::44:

ben de öylesine bakıyorum valla ,bişey aldımmı bugüne kadar ,cevap hayır ,1 yıldır bakar bakar dururum
benim mekanım var herşey 9,90 ben herşeyi ordan alıyorum zaten
ama cadu için ideal oralarda bulunmaz tabi herşey öyle

tabi haklısınız kendimi size tanıtmadım arada size geliyorum sohbet ediyoruz ama kendimi önce tanıtayım ben ankarada oturuyorum 2 kızım var ikiside evli kımın biri öğretmen tayini batmana çıktı buraya geldik bende torunuma bakıyorum öyle işte

yazılacak yazılar birikince hiç bi yere konsantre olmayım ben ya
ay yok benim hep istatistiki tablolar ,hep sayılarla uğraşıyorum yani ,sayılar daha zor ama alıştım hery ere yetişmeye sorun olmuyor

ankarada nerde oturuyorsunuz ,herifin nerde peki adamı yalnızmı bıraktın ankarada

ayyy gelebilirseniz gelin valla bilo ne iyi olur
şimdi bahçelide milli kütüphane önünden eskişehir yolu otobüslerine bineceksiniz. sanırım 5-6 durak sonra iniyosunuz..gelmeye niyetlenirseniz iyice tarif ederim size

hımm. bakalım canım. milli kütüphaneyi falan hiç bilmiyom gerçi ama bakarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…