şimdi bu sohbetten sonra biz biloya oturmaya gidiyomuşuz. Kalkarken tek tek çantalarımıza bakıyomuş.bişi yürüttükmü diye
ben bilolara gidince çantama atmamki ,en elleyemeyeceği yere koyarım
bi içeri alırken tartarım sizi bide çıkarken.
tartsan ne olacak önemli olan nerde olduğunu bulman ,e benimkini bulamazsın zaten o yüzden üzgünüm
ne yapalım canınız sağolsun.
vayyyy bilom yaaaaa
kıs siz yarınmı geliyonuz ankaraya
bende gelecek olursam yarın gelcez inş
gelme durumum olurs abuluşabilirmiyiz yapo
siz beşevlere geleceksiniz dimi ters oluyo yaff
keşke evde olsaydım buluşurduk kesin
bahçeli evler:44::44::44:
önce diş hastensine gidcez ama
burada biri olsaydı izin alır gelirdim. ama yarın tekim kimse yok. 1 saatcik iznim var yetişemeyebilirim
günaydınnnn
günaydın canım.
bugün baya yoğundum ya .alışveriş siteleirme bile bakmaya fırsatım olmadı
nasılsın canım o sitelere sendemi takılıyosun benim kızımda delisi artık çarşı pazar işinden kurtuldu hep ordan alıyor güzelde oluyor ama ben kendim görüp dokunmak almak isterim
nasılsın canım o sitelere sendemi takılıyosun benim kızımda delisi artık çarşı pazar işinden kurtuldu hep ordan alıyor güzelde oluyor ama ben kendim görüp dokunmak almak isterim
senin işyerin yakınsa biz gelelim
ben de yoğunum ..20 tane sayfa açık ..bi ona bakıyorum bi iş yapıyorum
nevrim döndü iice
bi de şef gidip geliyo
günaydın sevgi hg bu arada
ay yok benim hep istatistiki tablolar ,hep sayılarla uğraşıyorum yani ,sayılar daha zor ama alıştım hery ere yetişmeye sorun olmuyoryazılacak yazılar birikince hiç bi yere konsantre olmayım ben ya
tabi haklısınız kendimi size tanıtmadım arada size geliyorum sohbet ediyoruz ama kendimi önce tanıtayım ben ankarada oturuyorum 2 kızım var ikiside evli kımın biri öğretmen tayini batmana çıktı buraya geldik bende torunuma bakıyorum öyle işte
ayyy gelebilirseniz gelin valla bilo ne iyi olur
şimdi bahçelide milli kütüphane önünden eskişehir yolu otobüslerine bineceksiniz. sanırım 5-6 durak sonra iniyosunuz..gelmeye niyetlenirseniz iyice tarif ederim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?