Nöbetçi Muhabbetçi

Eski bilgisayarımızı bir süre önce kavınvalidemin evine kurduk. Bugün yine(!) bilgisayarı tamir etmeye gittim. Üzerinde sabahlığı, mutfakta yanık kokuları. Akşamın büryanlık eti yanmış ve dağ gibi bulaşık... "Ne oldu?" diye sordum, el cevap: "Bilgisayar düzeldi, sabahtan beri okey oynuyorum!"

Çektiği mahrem fotoğrafları üç sevgilisine birden aynı anda çoklu maille gönderip, üçüne birden kendi elleriyle yakalanan canım arkadaşım, bir sen akıllısın değil mi?

Kuzey Kore lideri Kim'in ölümü üzerine dövünen, kendini yere atan ve ağlayan insanları televizyondan izlerken ben de ağlamaya başladım ve haber bitene kadar da ağladım. Haber bitince ağlamam da durdu. Hamilelikte ağlamak için bahaneye gerek yok yani, hormonlar sağolsun...

Küçük bir beldedeyiz. Çorabı kaçan arkadaşım girdiğimiz manifaturacıya "Çoraplarınızı görebilir miyim?" diye soruyor. Manifaturacı amca pantolonunu diz kapaklarından tutup epeyce yukarı çekip, çoraplarının yeterince göründüğüne emin olduktan sonra bize soruyor "Neden sordunuz ki?" Gülmekten "Çorap alacaktık" diyemeden çıkıyoruz...

Son düzenleme:
deli.. güldürdün beni... ilk olayı senin kayınvaliden yaptı sandım

olayları kendin yaşamış gibi yazmışın alacağın olsun küpeli

onu en son 2. parağrafta farkettim

tünaydın tubiş sultan

selam kizlar.
herkese hayirli günler hayirli haftalar hayirli yillar.
yilbasi herzamanki gibi ve heryerde oldugu gibi fazlasiyla hareketli gecti burda.:124:

kızlar selam doktora gitcem yine ama korkuyorum

merhaba kızlar..
neden gidiceksin canım geçmiş olsun neden korkuyorsun..tecrubelide sayılırsın dr konularında..allah başka dert vermesin..:26:

neden korkuyorsun mandalinam..

Bir kaç ay sonra senşnde bebek haberini alırız inşallah

selam kızlar. sabha hiç giremdim. avare gibi dolaştım durdum.
poly hoşgeldin.
mandiş neden korkuyon doktordon
susukun meraba
deloş ne haber
tubiş öptüm

poly hoşgeldin.
susukun meraba
deloş ne haber
tubiş öptüm
iidir cadaloz senden naber
selam kizlar.
herkese hayirli günler hayirli haftalar hayirli yillar.
yilbasi herzamanki gibi ve heryerde oldugu gibi fazlasiyla hareketli gecti burda.:124:
hg poly ..oralarda hareketlidir tabi burayı da ben bilmiyorum ama biz evdeydik film izledik
kızlar selam doktora gitcem yine ama korkuyorum

hayırdır mandiş

poly hoşgeldin.
susukun meraba
deloş ne haber
tubiş öptüm
hosbuldum caniiimmm
niye avare oldun kis
sezenin avare parcasi cok hos
iidir cadaloz senden naber

hg poly ..oralarda hareketlidir tabi burayı da ben bilmiyorum ama biz evdeydik film izledik

hayırdır mandiş

kiz delü ciksaydiniz ya disari.
filimkolik olmussunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…