Nöbetçi Muhabbetçi

mandiş ben bu konuda master yaptım artık ii bir kadındoğumcu olur atık benden özel değilse doktor ne demişti sana ..belki sana yardımcı olabilirim
tırsma yaa güzel düşün güzel olsun
,

sağol küpeli güzel düşünüyorumda korkuyorum işte anacım doktorla bile konuşurken yerin dibine girip çıkıyorum

yaşımızmı küçük dadlum ben 83 yılı doğumluyum yaş kemale erdi

kızlar 25 ine kadar mandişi el üstünde tutyoz. eğlenceler , partiler her bişeyi yapıyoz okeymi

ayyyyy duyduğum en güzel en şeker kelimeler bunlar oyyyy hemen piste atlayıverir döktürüveririm he

bende iyiyim canım . büyüdük valla tosuncuk olmuş 750 gr olmuş kısçem

iyi dinlenmişsindir bu arada polişkom hızlı bi geçiş yaparsın derslere

anammm benim bamyama maşalllahhhhh

bende iyiyim canım . büyüdük valla tosuncuk olmuş 750 gr olmuş kısçem

iyi dinlenmişsindir bu arada polişkom hızlı bi geçiş yaparsın derslere

oy oy masallah baya baya tosun olmus 750 gramla
he kiz dinlendim o kadar dinlendimki baslamak istemiyom

vlla öyle canım. alah yardımcımız olsun

oohh maşallah. etli butlu bi bamya olacak desene

anammmmm baktımda şimdi 25. haftayı 790 gramla bitirmesi normalmiş benim zilli 24+6 da 750 grm dıı.. valla etli butlu bişi çıkacak heraldee
ama son haftalarda kilo alması daha önemli sanırsam

ilk film çok güzel. bende tavsiye ederim. çok hazin bi öykü ve de çok anlamlı.:130:
truman showda hoş bi film.

kim tıtar seni mandişim kim tutarrrr

anammmmm baktımda şimdi 25. haftayı 790 gramla bitirmesi normalmiş benim zilli 24+6 da 750 grm dıı.. valla etli butlu bişi çıkacak heraldee
ama son haftalarda kilo alması daha önemli sanırsam

alsın alsın ben tombul gelin severim bacaklarını ısırıp ısırp sevecem onu poposunu bile ısırcam :))))
Allah sağlık sıhat versin parisim

ben alıştım bi görmen lazım
çıkıyorum çardağa açıyorum
doktora akıl veriyorum şu şöyle bu böyle dimi diyorum ..
doktor da gülüyor bana zaten anlatmama gerk yok sen biliyorsun diyor :)))
ben hiçbirşeyden korkmuyorum yeterki şifa olsun ..
belki de 1 milyon kez muayeneye gitmişimdir
rahim filmi çektirdim mesela ki çok korkunç demişlerdi ,aşılama oldum ..herşeyi yaşadım yani bi tek tüp bebek kaldı denemediğim
hastane süreci zor ve insanı yoruyor ben 6 ay tedavi gördüm sonra yorulduğumu anlayınca bıraktım ..1 sene beklemedeyim eğer yine olmazsa ben de tüp bebek sürecine gireceğimALLAH yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin inş.
paris maş..mercimeğe tosun gibi olur inş..

Son düzenleme:
mandişim ya Herşeyin bir çaresi vardır... Sen yeterki aklına kötü şeyler getirme..Korkularını alına getirme ..onlar hiç yokmuş gibi davran..

içimden 4 ay sonra bebek haberin gelicek gibi geliyor...

Hepimiz amin diyelim mandalin,hevuk ve delü kız için dua ediyorum bende..Allah nur topu gibi elma yanaklı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin...

Datlum malesef çalışan bayanların en büyük sıkıntısı sanırım... sabahleyin küçük bir kız gördüm oda anneye anne gitmesen olmaz mı diyor... Üzüldüm tatlı kızıma ... Benim iş yerimde geçerken bana el sallamadan beni öpmeden gitmez... çok sever kerata :) yanıma koysalar hadi uçak yapalım demeye başlıyor.. sarılıyor tatlım benim artık oda kreşe başlamış.. .. ne çok yazdım yaw

Allah bana da nasip etse .. bu heyacanlı bekleyişleri.

ayyyy küpeli işte buuu en büyük korkum hatta kabusum çardak çatal artık ne diyorlar sa oo ölümden farksız birşey o benim için offf
yine çocukluğum geldi aklıma
haklısın yeterki şifa olsun insan herşeye katlanıyorda Mevlam aratmadan versin herkese çok zor yaa manevi baskısı acısı sızısı ufff
mercimek değil kız bamya onun adı mercimek senin kine derik

alsın alsın ben tombul gelin severim bacaklarını ısırıp ısırp sevecem onu poposunu bile ısırcam :))))
Allah sağlık sıhat versin parisim

sağolun bacılarrrr

darısı sizlere inşallah Allahın izniyle

Amin suskun dört ayı nereden buldun kız bak dört ay sonra olurda tutarsa falcı diye tüm dünyaya nam saldırırım hee

inşallah canım. en kısa zamnda:13::13:

çocukluğunmu:44::44:

Amin suskun dört ayı nereden buldun kız bak dört ay sonra olurda tutarsa falcı diye tüm dünyaya nam saldırırım hee

dört aya kadar..sana yuvarlana yuvarlana gelen ..tonbul yanaklı ,cıvırcık saçlı bir oğlan çocuğu geliyor.

ya tutarsa göle maya çaldım mandiş

küpeli tutuyor yaa dadlum kurtar beni küpelinin elinden

bne onun tutarım sen oyna gzüelim
beri bakın hele ,ele alacağım şimdi sizi heeeeee
sağolasın suskun amin inş.. ALLAH herkesin hakkında hayırlısını versin inş.
korkma mandiş çatalda ne varki keşke onunla bitse ..o daha işin başı ..
çocukluğunla ne alakası var ne oldu ki
ya muayenede sadece bebişi düşünürsen rahat olursun ama daha muayenede bile zorlanırsan ilerde daha zor olur mandiş ,o an o mekanı düşünme sadece bunların hepsi bebiş için diye düşün rahat olmaya çalış ..
ben iice edepsiz oldum bu konuda valla ,doktorlara neler soruyorum bir bilsen
sonra da yapılan herşeyi nette araştırıyorum doktorun yöntemi doğrumu vs diye.
ne yapayım aklımda bişey kalmamalı ..
kendimiz tedbirimizi de almalıyız ama doktora ne kadar çok soru sorar ve rahat olursan neticeye o kadar çabuk ulaşırsın bunu unutma
hayır ula ben mercimek diyeceğim banane siz bamya deyin
sağolun bacılarrrr

darısı sizlere inşallah Allahın izniyle

aminnnnnnnnnnnnnn inş..

inşallah canım. en kısa zamnda:13::13:

çocukluğunmu:44::44:

bak şimdi dadlum ben yeni ergen oluyorum acayip ağrım varduvarlara vuruyorum kafamı adet zamanı bir kaç doktora gittiik birşey yok dediler istanbula gidelim dedi annem gittik orada bir hastaneye doktor arkadaşları vardı babamın onların vasıtasıyla bir oda kapının önüne geldik babamın arkadaşı dedi annemle bana ikiniz girin biz bekleyelim teyzem filanda gelmişti neyse annemle ikimiz odaya girdik tam karşıda bir masa orada oturan adam bana birazdan sağdaki odaya girip masaya yatcan ben seni muayene etcem korkma sadece muayene etcem hemşire ablalar sana yardımccı olacak dedi bende git içeri hemen anlamında birşeyler anladım döndüm ve benim solumdaki doktorun sağındaki kapıdan girdim tam karşımda bacakları bana doğru açılmış heryer kan revan içinde bağıran kadın koşturan hemşireler ama bunlar tahminmi hayallmi bilmiyorum gözlerim kadının orasına kitlendi sanki o an orada değildim bir boşluktan aşağıya atıldımhayatımda ilk defa böyle birşy görüyordum sonra doktorun içeriye gir yat sözü aklıma geldi orya yatırcaklarını hatırladım arkama bile bakmadan topuk arkamda annem teyzem doktorlar beni kovaladıklarını gören artık ne sandılarsa güvenlikler hastane polisi filan derken otoparkta yakaladılar yakaladıklarında zaten bayılmıştım sonra ne dedilerse içeri girmedim ömrüm boyuncada o görüntü aklımdan gözümden gitmez o masya yatmakmı şimdi anlıyormusunuz doktor korkumun bir yönüde bu diğeri malum ya kötü birşey çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…