,mandiş ben bu konuda master yaptım artıkii bir kadındoğumcu olur atık benden özel değilse doktor ne demişti sana ..belki sana yardımcı olabilirim
tırsma yaa güzel düşün güzel olsun
kızlara katılıyom aksatmadan git . ayrıca tek bi doktorada bağlı kalma . yaşınız küçük daha araştırabileceğiniz kadar araştırın. benim ablam çok pişman geç kaldığı için.
öyle canım. ama benim maymun işahlı kzıım iki gün sonrada kreşden bıkmaz ise
kızlar 25 ine kadar mandişi el üstünde tutyoz. eğlenceler , partiler her bişeyi yapıyoz okeymi
bende iyiyim canım . büyüdük valla tosuncuk olmuş 750 gr olmuş kısçem
iyi dinlenmişsindir bu arada polişkom hızlı bi geçiş yaparsın derslere
bende iyiyim canım . büyüdük valla tosuncuk olmuş 750 gr olmuş kısçem
iyi dinlenmişsindir bu arada polişkom hızlı bi geçiş yaparsın derslere
vlla öyle canım. alah yardımcımız olsun
oohh maşallah. etli butlu bi bamya olacak desene
,
sağol küpeli güzel düşünüyorumda korkuyorum işte anacım doktorla bile konuşurken yerin dibine girip çıkıyorum
yaşımızmı küçük dadlum ben 83 yılı doğumluyum yaş kemale erdi
ayyyyy duyduğum en güzel en şeker kelimeler bunlar oyyyy hemen piste atlayıverir döktürüveririm he
anammm benim bamyama maşalllahhhhh
oy oy masallahbaya baya tosun olmus 750 gramla
he kiz dinlendim o kadar dinlendimki baslamak istemiyom
anammmmm baktımda şimdi 25. haftayı 790 gramla bitirmesi normalmiş benim zilli 24+6 da 750 grm dıı.. valla etli butlu bişi çıkacak heraldee
ama son haftalarda kilo alması daha önemli sanırsam
,
sağol küpeli güzel düşünüyorumda korkuyorum işte anacım doktorla bile konuşurken yerin dibine girip çıkıyorum
yaşımızmı küçük dadlum ben 83 yılı doğumluyum yaş kemale erdi
ayyyyy duyduğum en güzel en şeker kelimeler bunlar oyyyy hemen piste atlayıverir döktürüveririm he
anammm benim bamyama maşalllahhhhh
küpeli tutuyor yaa dadlum kurtar beni küpelinin elinden
ben alıştım bi görmen lazım
çıkıyorum çardağa açıyorum
doktora akıl veriyorum şu şöyle bu böyle dimi diyorum ..
doktor da gülüyor bana zaten anlatmama gerk yok sen biliyorsun diyor :)))
ben hiçbirşeyden korkmuyorum yeterki şifa olsun ..
belki de 1 milyon kez muayeneye gitmişimdir
rahim filmi çektirdim mesela ki çok korkunç demişlerdi ,aşılama oldum ..herşeyi yaşadım yani bi tek tüp bebek kaldı denemediğim
hastane süreci zor ve insanı yoruyor ben 6 ay tedavi gördüm sonra yorulduğumu anlayınca bıraktım ..1 sene beklemedeyim eğer yine olmazsa ben de tüp bebek sürecine gireceğimALLAH yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin inş.
paris maş..mercimeğe tosun gibi olur inş..
alsın alsın ben tombul gelin severim bacaklarını ısırıp ısırp sevecem onu poposunu bile ısırcam :))))
Allah sağlık sıhat versin parisim
ben alıştım bi görmen lazım
çıkıyorum çardağa açıyorum
doktora akıl veriyorum şu şöyle bu böyle dimi diyorum ..
doktor da gülüyor bana zaten anlatmama gerk yok sen biliyorsun diyor :)))
ben hiçbirşeyden korkmuyorum yeterki şifa olsun ..
belki de 1 milyon kez muayeneye gitmişimdir
rahim filmi çektirdim mesela ki çok korkunç demişlerdi ,aşılama oldum ..herşeyi yaşadım yani bi tek tüp bebek kaldı denemediğim
hastane süreci zor ve insanı yoruyor ben 6 ay tedavi gördüm sonra yorulduğumu anlayınca bıraktım ..1 sene beklemedeyim eğer yine olmazsa ben de tüp bebek sürecine gireceğimALLAH yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin inş.
paris maş..mercimeğe tosun gibi olur inş..
mandişim ya Herşeyin bir çaresi vardır... Sen yeterki aklına kötü şeyler getirme..Korkularını alına getirme ..onlar hiç yokmuş gibi davran..
içimden 4 ay sonra bebek haberin gelicek gibi geliyor...
Hepimiz amin diyelim mandalin,hevuk ve delü kız için dua ediyorum bende..Allah nur topu gibi elma yanaklı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin...
Datlum malesef çalışan bayanların en büyük sıkıntısı sanırım... sabahleyin küçük bir kız gördüm oda anneye anne gitmesen olmaz mı diyor... Üzüldüm tatlı kızıma ... Benim iş yerimde geçerken bana el sallamadan beni öpmeden gitmez... çok sever kerata :) yanıma koysalar hadi uçak yapalım demeye başlıyor.. sarılıyor tatlım benim artık oda kreşe başlamış.. .. ne çok yazdım yaw
Allah bana da nasip etse .. bu heyacanlı bekleyişleri.
sağolun bacılarrrr
darısı sizlere inşallah Allahın izniyle
inşallah canım. en kısa zamnda:13::13:mandişim ya Herşeyin bir çaresi vardır... Sen yeterki aklına kötü şeyler getirme..Korkularını alına getirme ..onlar hiç yokmuş gibi davran..
Hepimiz amin diyelim mandalin,hevuk ve delü kız için dua ediyorum bende..Allah nur topu gibi elma yanaklı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin...
Datlum malesef çalışan bayanların en büyük sıkıntısı sanırım... sabahleyin küçük bir kız gördüm oda anneye anne gitmesen olmaz mı diyor... Üzüldüm tatlı kızıma ... Benim iş yerimde geçerken bana el sallamadan beni öpmeden gitmez... çok sever kerata :) yanıma koysalar hadi uçak yapalım demeye başlıyor.. sarılıyor tatlım benim artık oda kreşe başlamış.. .. ne çok yazdım yaw
çocukluğunmu:44::44:ayyyy küpeli işte buuu en büyük korkum hatta kabusum çardak çatal artık ne diyorlar sa oo ölümden farksız birşey o benim için offf
yine çocukluğum geldi aklıma
haklısın yeterki şifa olsun insan herşeye katlanıyorda Mevlam aratmadan versin herkese çok zor yaa manevi baskısı acısı sızısı ufff
mercimek değil kız bamya onun adı mercimek senin kine derik
bne onun tutarım sen oyna gzüelim
Amin suskun dört ayı nereden buldun kız bak dört ay sonra olurda tutarsa falcı diye tüm dünyaya nam saldırırım hee
küpeli tutuyor yaa dadlum kurtar beni küpelinin elinden
beri bakın hele ,ele alacağım şimdi sizi heeeeeebne onun tutarım sen oyna gzüelim
sağolasın suskun amin inş.. ALLAH herkesin hakkında hayırlısını versin inş.mandişim ya Herşeyin bir çaresi vardır... Sen yeterki aklına kötü şeyler getirme..Korkularını alına getirme ..onlar hiç yokmuş gibi davran..
korkma mandiş çatalda ne varki keşke onunla bitse ..o daha işin başı ..ayyyy küpeli işte buuu en büyük korkum hatta kabusum çardak çatal artık ne diyorlar sa oo ölümden farksız birşey o benim için offf
yine çocukluğum geldi aklıma
haklısın yeterki şifa olsun insan herşeye katlanıyorda Mevlam aratmadan versin herkese çok zor yaa manevi baskısı acısı sızısı ufff
mercimek değil kız bamya onun adı mercimek senin kine derik
sağolun bacılarrrr
darısı sizlere inşallah Allahın izniyle
küpeli küpeli beni yakalayamaz kiiii ddadlum sıkı tut kaçarsa mafeder beni
inşallah canım. en kısa zamnda:13::13:
çocukluğunmu:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?