Nöbetçi Muhabbetçi

sağolun kızlar. malum meselem. deloşdan beter deloş kızım. her sabah ve her öğlen işkence. yapışıyor bırakmıyor.onun yüzünden 1 saat gecikiyomişe. bu sabah hiç ayrılmak istemedi. bende mecburen işe getirdim. burda durdu biraz am aişlerim vardı kreşe götüreyimmi seni deidm. tamam dedi. kreşe gittik. oraya bıraktım biraz. öğlene doğru almaya gittim. çok mutluydu dedi ilgilenen kız. kararsız kaldım şimdi kreşemi versek acaba diye. bakıcımında paraya ihtiyacı var. çokda iyi biri. yüzüstü bırakam istemiyom. akşam eşimle etrfalıca konuşup bi karara varacaz artık. yoksa istifa ettirecek bu kız beni.

merhaba kızlar..
neden gidiceksin canım geçmiş olsun neden korkuyorsun..tecrubelide sayılırsın dr konularında..allah başka dert vermesin..:26:

hg cry

cadu üzülme ..çok zor bir durum bazı çocuklar anneye çok bağımlı oluyor kopmak zor oluyor ,senin için de onun için de zor ama inş. doğru kararı verirsiniz eşinle ..ben bakıcıdan çok kreş taraftarıyım..çünkü çocuklar kreşte sosyalleşiyor ,birey olmaktan çıkıyorlar ,ablamın kızı aşırı yaramazdı mesela kreşe verdiler bayağı düzeldi..çocuklar sosyal ortama girince bir takım tereddütleri çekingenlikleri kalkıyor ,hele de arkadaşlarını severse ilerde seni tanımaz bile
ama tabi yine en ii karar eşinle ikinizin vereceği karar ,ufaklığı en ii siz tanırsınız
inş. herşey düzelir

yine bebiş için gitcem kızlar dua edin yaa randevu bile alamadım korkudan

hep dua edin kızlar ne olur

dadlum neyin var hayırdır

mandiş neden bebiş için..tedavi mi olacaksın yoksa ..bi anlat içeriğini..
korkacak ne varki neden korkuyorsun..
dualarım seninle ,seni en ii ben anlarım ,karde arkadaşı olduk bu konuda seninle

sağol canım.oyun çocuğu. kreşe gider gitmez hemen oyun parkına daldı:)
bakalım sorunu giderecek bi karar veririz inşallah.

yazdım canım.
allah seninde yardımcın olsun. inşallah hayırlı şekilde neticelenir.

bilo kızının psikolojisi daha önemlii. bakıcın her zaman iş bulurr.söyleyin 1 ay öncesinden iyi bi iş bulsun öyle çıksın..

mandişim hiç korkmaa al randevunu git bir an önce.. nereye kadar erteliyicen.. geçen zamana üzülürsün bu sefer

sağol canım. avatraın değişti için seni çıkaramıyom bazen

mandiş neden bebiş için..tedavi mi olacaksın yoksa ..bi anlat içeriğini..
korkacak ne varki neden korkuyorsun..
dualarım seninle ,seni en ii ben anlarım ,karde arkadaşı olduk bu konuda seninle

var birşeylerde işte bende tam bilmiyorum ondan korkuyorum kesin konuşmamıştı doktor o yüzden korkuyorum tekrar gitmem lazım 25 ocak da tekrar gidecem ama tırsıyorum

oyyy kuzucuk alışır zamanla yaşıtları eğlenceli oyunlar kalabalık hele iyi anlaştığı bir kankada edindimi bitmiştir iş:))
Amin dadlum

evet sinema aşığıyız ikimiz de ,bir de biz yılbaşı kutlamıyoruz o yüzden sıradan bir günden farkı yok bizim için
film tavsiyelerini beklerim haaa söyle etkisinden cikamadigin hos bi film

ay cadum ya cok kücük sueda sana bagimli 1-2 yil icinde düzelir ama.
bide bakicidan sIkIlmasi cok normal evin icinde bütün gün cocuk napin yeri geliyor kendi annesinden bizden sIkIliyorlar kaldiki bakicidan.
kreste eger cok mutlu olduysa ver insallah devam eder.
arkadas edinir oyun oynar daha iyi gelisir.
bakici kadina yazik olcak ama napcan kizinin mutlulugu daha önemli.

mandiş ben bu konuda master yaptım artık ii bir kadındoğumcu olur atık benden özel değilse doktor ne demişti sana ..belki sana yardımcı olabilirim
tırsma yaa güzel düşün güzel olsun

öyle 25 inde gidecem ama ogüne kadar uffff

kızlara katılıyom aksatmadan git . ayrıca tek bi doktorada bağlı kalma . yaşınız küçük daha araştırabileceğiniz kadar araştırın. benim ablam çok pişman geç kaldığı için.

öyle canım. ama benim maymun işahlı kzıım iki gün sonrada kreşden bıkmaz ise

bikmaz bikmaz özendirirsin iyice bak herkes gidiyor ne güzel falan diye
ay cadum ya cok zor valla anliyorum seni insanin hic huzuru kalmiyor benim kizda agliyor ya kursta ordan biliyorum.
allah yardimcimiz olsun.

iyim tatlim napiyim sen nasilsin masallah 25 haftalik olmus
kurslar yil basi tatilindeydi carsamba aciliyor tekrar.

bende iyiyim canım . büyüdük valla tosuncuk olmuş 750 gr olmuş kısçem

iyi dinlenmişsindir bu arada polişkom hızlı bi geçiş yaparsın derslere

bikmaz bikmaz özendirirsin iyice bak herkes gidiyor ne güzel falan diye
ay cadum ya cok zor valla anliyorum seni insanin hic huzuru kalmiyor benim kizda agliyor ya kursta ordan biliyorum.
allah yardimcimiz olsun.
vlla öyle canım. alah yardımcımız olsun

bende iyiyim canım . büyüdük valla tosuncuk olmuş 750 gr olmuş kısçem

iyi dinlenmişsindir bu arada polişkom hızlı bi geçiş yaparsın derslere
oohh maşallah. etli butlu bi bamya olacak desene

olmazmı var tabi ..bir iki tane vereyim mesela ..
1-one flew over the cuckoo's nest
bir tımarhane filmi bu kadar mı eğlenceli olurdu yaaawww ..çok eğlendim ben bu filmde ama herkese tavsiye ederim ..
jack nicholson un çok eski ama bir o kadar da güzel bir filmi ... yalnız sonu ilginç bitti ..

2-the shining
gerçekten jack nicholson un oyunculuğunun tavan yaptığı bir film ..ben korku ve gerilim filmi hastasıyım ,genelde bu tip filmlerde beni gülerken görürsünüz ama ilk defa bir filmde ben bile gerildim gerisini siz düşünün..
kesinlikle gözü kapalı izleyin diyorum ..
nette bir yorum yapmışlar banyodaki sahne için " kadın rol yapmıyor gerçekten korkmuş" demişler ,valla ben de katılıyorum bu yoruma ben de olsam korkardım sanırım

3-forrest gump -..
bir film bu kadar güzel kurgulanır bu kadar güzel oynanırdı ancak ..
harika bir filmdi ..ara ara ağlamadan edemedim ..çok duygulandırdı beni gerçekten ..kendisini akıllı zanneden insanların düştüğü durumlar ,herkes tarafından aptal sanılan bir adamın ise kısacık zamanda neler başardığını gösteren muhteşem bir filmdi ..tom hanks karakterin hakkını verdi ..çok güze mesajlar barındıran ,sosyal bir konuya böyle güzel bir yaklaşım ...mutlaka izleyin diyorum ...

the inception-
leonardo dicaprio son yıllarda hep piskolojik filmlere yöneldi ..bence de çok ii etti.çünkü leonardonun oyunculuğu bu filmlerle şaha kalktı diye düşünüyorum ..
bunlardan birincisi inception..
filmi ilk izlediğimde ilk sahnelerinde ne olduğunu anlayamamıştım :)
e malum böyle farklı bir konulu film daha önce izlememiştim..
birden oha oldum :))
konusu harika ve değişik bir konu ,görsel efekt şöleni var filmde..
nerden nereye geçtiğinizi anlamıyorsunuz..
süper ötesi diyorum ve başka da diyecek bir şey bulamıyorum..

-shutter ısland-
bu filmde sürekli kareleri birleştirmeye olayı çözmeye uğraştım ..
her tarafı bilinmezlerle dolu bir labirentte gibydim..
ama olağanüstü filmlerden bir tanesi daha karşımdaydı..
adam delimi değilmi sorusunu kendime defalarca sordum
mutlaka izleyin..

truman show..

bu filmin adını duyardım sürekli ama izlemek nasip olmamıştı ,çok şükür dün akşam nasip oldu ..
neden bu zamana kadar izlememişim bilemiyorum ...
jim carrey in komedi filmlerinden çok psikolojik filmlerini daha çok seviyorum ..
number 23 mesela süper bir filmdi ..
bu filmde de çok psikolojik olmasa da komedi filmi değil ..
konusu gerçekten harika ,senaryo ,kurgu çok hoşuma gitti..
insanı düşündüren kadere dair sorular sormasını sağlayan bir film..
şiddetle tavsiye ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…