merhaba kızlar..
neden gidiceksin canım geçmiş olsun neden korkuyorsun..tecrubelide sayılırsın dr konularında..allah başka dert vermesin..:26:
yine bebiş için gitcem kızlar dua edin yaa randevu bile alamadım korkudan
hep dua edin kızlar ne olur
dadlum neyin var hayırdır
sağol canım.oyun çocuğu. kreşe gider gitmez hemen oyun parkına daldı:)hg cry
cadu üzülme ..çok zor bir durum bazı çocuklar anneye çok bağımlı oluyor kopmak zor oluyor ,senin için de onun için de zor ama inş. doğru kararı verirsiniz eşinle ..ben bakıcıdan çok kreş taraftarıyım..çünkü çocuklar kreşte sosyalleşiyor ,birey olmaktan çıkıyorlar ,ablamın kızı aşırı yaramazdı mesela kreşe verdiler bayağı düzeldi..çocuklar sosyal ortama girince bir takım tereddütleri çekingenlikleri kalkıyor ,hele de arkadaşlarını severse ilerde seni tanımaz bile
ama tabi yine en ii karar eşinle ikinizin vereceği karar ,ufaklığı en ii siz tanırsınız
inş. herşey düzelir
yazdım canım.yine bebiş için gitcem kızlar dua edin yaa randevu bile alamadım korkudan
bilo kızının psikolojisi daha önemlii. bakıcın her zaman iş bulurr.söyleyin 1 ay öncesinden iyi bi iş bulsun öyle çıksın..sağolun kızlar. malum meselem. deloşdan beter deloş kızım. her sabah ve her öğlen işkence. yapışıyor bırakmıyor.onun yüzünden 1 saat gecikiyomişe. bu sabah hiç ayrılmak istemedi. bende mecburen işe getirdim. burda durdu biraz am aişlerim vardı kreşe götüreyimmi seni deidm. tamam dedi. kreşe gittik. oraya bıraktım biraz. öğlene doğru almaya gittim. çok mutluydu dedi ilgilenen kız. kararsız kaldım şimdi kreşemi versek acaba diye. bakıcımında paraya ihtiyacı var. çokda iyi biri. yüzüstü bırakam istemiyom. akşam eşimle etrfalıca konuşup bi karara varacaz artık. yoksa istifa ettirecek bu kız beni.
yine bebiş için gitcem kızlar dua edin yaa randevu bile alamadım korkudan
bilo kızının psikolojisi daha önemlii. bakıcın her zaman iş bulurr.söyleyin 1 ay öncesinden iyi bi iş bulsun öyle çıksın..
mandişim hiç korkmaa al randevunu git bir an önce.. nereye kadar erteliyicen.. geçen zamana üzülürsün bu sefer
sağol canım. avatraın değişti için seni çıkaramıyom bazen
mandiş neden bebiş için..tedavi mi olacaksın yoksa ..bi anlat içeriğini..
korkacak ne varki neden korkuyorsun..
dualarım seninle ,seni en ii ben anlarım ,karde arkadaşı olduk bu konuda seninle
sağol canım.oyun çocuğu. kreşe gider gitmez hemen oyun parkına daldı:)
bakalım sorunu giderecek bi karar veririz inşallah.
yazdım canım.
allah seninde yardımcın olsun. inşallah hayırlı şekilde neticelenir.
film tavsiyelerini beklerim haaa söyle etkisinden cikamadigin hos bi filmevet sinema aşığıyız ikimiz de ,bir de biz yılbaşı kutlamıyoruz o yüzden sıradan bir günden farkı yok bizim için
sağolun kızlar. malum meselem. deloşdan beter deloş kızım. her sabah ve her öğlen işkence. yapışıyor bırakmıyor.onun yüzünden 1 saat gecikiyomişe. bu sabah hiç ayrılmak istemedi. bende mecburen işe getirdim. burda durdu biraz am aişlerim vardı kreşe götüreyimmi seni deidm. tamam dedi. kreşe gittik. oraya bıraktım biraz. öğlene doğru almaya gittim. çok mutluydu dedi ilgilenen kız. kararsız kaldım şimdi kreşemi versek acaba diye. bakıcımında paraya ihtiyacı var. çokda iyi biri. yüzüstü bırakam istemiyom. akşam eşimle etrfalıca konuşup bi karara varacaz artık. yoksa istifa ettirecek bu kız beni.
var birşeylerde işte bende tam bilmiyorum ondan korkuyorum kesin konuşmamıştı doktor o yüzden korkuyorum tekrar gitmem lazım 25 ocak da tekrar gidecem ama tırsıyorum
oyyy kuzucuk alışır zamanla yaşıtları eğlenceli oyunlar kalabalık hele iyi anlaştığı bir kankada edindimi bitmiştir iş:))
Amin dadlum
bilo kızının psikolojisi daha önemlii. bakıcın her zaman iş bulurr.söyleyin 1 ay öncesinden iyi bi iş bulsun öyle çıksın..
mandişim hiç korkmaa al randevunu git bir an önce.. nereye kadar erteliyicen.. geçen zamana üzülürsün bu sefer
poliş napıyon tatlım kurslar nasıl gidiyoo
kızlara katılıyom aksatmadan git . ayrıca tek bi doktorada bağlı kalma . yaşınız küçük daha araştırabileceğiniz kadar araştırın. benim ablam çok pişman geç kaldığı için.var birşeylerde işte bende tam bilmiyorum ondan korkuyorum kesin konuşmamıştı doktor o yüzden korkuyorum tekrar gitmem lazım 25 ocak da tekrar gidecem ama tırsıyorum
oyyy kuzucuk alışır zamanla yaşıtları eğlenceli oyunlar kalabalık hele iyi anlaştığı bir kankada edindimi bitmiştir iş:))
Amin dadlum
film tavsiyelerini beklerim haaa söyle etkisinden cikamadigin hos bi film
ay cadum ya cok kücük sueda sana bagimli 1-2 yil icinde düzelir ama.
bide bakicidan sIkIlmasi cok normal evin icinde bütün gün cocuk napin yeri geliyor kendi annesinden bizden sIkIliyorlar kaldiki bakicidan.
kreste eger cok mutlu olduysa ver insallah devam eder.
arkadas edinir oyun oynar daha iyi gelisir.
bakici kadina yazik olcak ama napcan kizinin mutlulugu daha önemli.
öyle 25 inde gidecem ama ogüne kadar uffff
kızlara katılıyom aksatmadan git . ayrıca tek bi doktorada bağlı kalma . yaşınız küçük daha araştırabileceğiniz kadar araştırın. benim ablam çok pişman geç kaldığı için.
öyle canım. ama benim maymun işahlı kzıım iki gün sonrada kreşden bıkmaz ise
iyim tatlim napiyim sen nasilsin masallah 25 haftalik olmus
kurslar yil basi tatilindeydi carsamba aciliyor tekrar.
vlla öyle canım. alah yardımcımız olsunbikmaz bikmaz özendirirsin iyice bak herkes gidiyor ne güzel falan diye
ay cadum ya cok zor valla anliyorum seni insanin hic huzuru kalmiyor benim kizda agliyor ya kursta ordan biliyorum.
allah yardimcimiz olsun.
oohh maşallah. etli butlu bi bamya olacak desenebende iyiyim canım . büyüdük valla tosuncuk olmuş 750 gr olmuş kısçem
iyi dinlenmişsindir bu arada polişkom hızlı bi geçiş yaparsın derslere
film tavsiyelerini beklerim haaa söyle etkisinden cikamadigin hos bi film
ay cadum ya cok kücük sueda sana bagimli 1-2 yil icinde düzelir ama.
bide bakicidan sIkIlmasi cok normal evin icinde bütün gün cocuk napin yeri geliyor kendi annesinden bizden sIkIliyorlar kaldiki bakicidan.
kreste eger cok mutlu olduysa ver insallah devam eder.
arkadas edinir oyun oynar daha iyi gelisir.
bakici kadina yazik olcak ama napcan kizinin mutlulugu daha önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?