dört aya kadar..sana yuvarlana yuvarlana gelen ..tonbul yanaklı ,cıvırcık saçlı bir oğlan çocuğu geliyor.
ya tutarsa göle maya çaldım mandiş
beri bakın hele ,ele alacağım şimdi sizi heeeeee
sağolasın suskun amin inş.. ALLAH herkesin hakkında hayırlısını versin inş.
korkma mandiş çatalda ne varki keşke onunla bitse ..o daha işin başı ..
çocukluğunla ne alakası var ne oldu ki
ya muayenede sadece bebişi düşünürsen rahat olursun ama daha muayenede bile zorlanırsan ilerde daha zor olur mandiş ,o an o mekanı düşünme sadece bunların hepsi bebiş için diye düşün rahat olmaya çalış ..
ben iice edepsiz oldum bu konuda valla ,doktorlara neler soruyorum bir bilsen
sonra da yapılan herşeyi nette araştırıyorum doktorun yöntemi doğrumu vs diye.
ne yapayım aklımda bişey kalmamalı ..
kendimiz tedbirimizi de almalıyız ama doktora ne kadar çok soru sorar ve rahat olursan neticeye o kadar çabuk ulaşırsın bunu unutma
hayır ula ben mercimek diyeceğim bananesiz bamya deyin
aminnnnnnnnnnnnnn inş..
zorlanmaya başladım mandiş kaçsan iyi olacak sanırım
bak şimdi dadlum ben yeni ergen oluyorum acayip ağrım varduvarlara vuruyorum kafamı adet zamanı bir kaç doktora gittiik birşey yok dediler istanbula gidelim dedi annem gittik orada bir hastaneye doktor arkadaşları vardı babamın onların vasıtasıyla bir oda kapının önüne geldik babamın arkadaşı dedi annemle bana ikiniz girin biz bekleyelim teyzem filanda gelmişti neyse annemle ikimiz odaya girdik tam karşıda bir masa orada oturan adam bana birazdan sağdaki odaya girip masaya yatcan ben seni muayene etcem korkma sadece muayene etcem hemşire ablalar sana yardımccı olacak dedi bende git içeri hemen anlamında birşeyler anladım döndüm ve benim solumdaki doktorun sağındaki kapıdan girdim tam karşımda bacakları bana doğru açılmış heryer kan revan içinde bağıran kadın koşturan hemşireler ama bunlar tahminmi hayallmi bilmiyorum gözlerim kadının orasına kitlendi sanki o an orada değildim bir boşluktan aşağıya atıldımhayatımda ilk defa böyle birşy görüyordum sonra doktorun içeriye gir yat sözü aklıma geldi orya yatırcaklarını hatırladım arkama bile bakmadan topuk arkamda annem teyzem doktorlar beni kovaladıklarını gören artık ne sandılarsa güvenlikler hastane polisi filan derken otoparkta yakaladılar yakaladıklarında zaten bayılmıştım sonra ne dedilerse içeri girmedim ömrüm boyuncada o görüntü aklımdan gözümden gitmez o masya yatmakmı şimdi anlıyormusunuz doktor korkumun bir yönüde bu diğeri malum ya kötü birşey çıkarsa
YA SEN GELİNİNE ne dersen de ben istediğimi diycembak hemde oğlan kıvırcık hemde benim pıarasa saçlardan :))İnşallahhhhhhh
ayşeye fatma denirmi herkesin bir adı var benim gelinimde bamya o yüzden dönüp sana bakmıyor adı bamya canım bamyaaa
haklısında küpeli az önce yazdığımı bi oku istersen
eyvahhhhhhhh topuk mandalin topukk
hımm anladım canım. gerçekten hoş olmayan bir manzaraya şahit omuşsun ama aksi olanda çok . herke o kadının durumnda değil yani. bende çok yattım çatala. deloşda yatmış. her 100 kadından 95 i yaşıyodur bu anı. ve senin şahit olduğun durumu çok az kadın yaşıyodur. olacak varsa ne olursa olsun olur. ama kendini olmusuza şartlama . eğer cok ciddiyse bu bi profosyenel yardımı al. ve atlatmaya bak.
hımm anladım canım. gerçekten hoş olmayan bir manzaraya şahit omuşsun ama aksi olanda çok . herke o kadının durumnda değil yani. bende çok yattım çatala. deloşda yatmış. her 100 kadından 95 i yaşıyodur bu anı. ve senin şahit olduğun durumu çok az kadın yaşıyodur. olacak varsa ne olursa olsun olur. ama kendini olmusuza şartlama . eğer cok ciddiyse bu bi profosyenel yardımı al. ve atlatmaya bak.
YA SEN GELİNİNE ne dersen de ben istediğimi diycem
sanki bir insna herkes aynı şekilde mi sesleniyor
okudum zor olmuş tabi ilk muayene ama geçmişe bağlı kalma ,geleceğe bak
evet sonuçta çok uzun da bakmıyorlar açıyorlar bakıyorlar sonra bittiiiiii
canım kadın kürtaj oluyormuş meğer ergen yaşımda onunla karşılaşmak birde bilgisizken o konularda elim ayağımın nasıl boşaldığını hala hatırlıyorum çok etkilendim biliyorum bana öyle birşey olmayacak ama korkusu kaldı işte içimde ultrasonla baksın alla allaa yaa tahlil yapsın yöntemmi yok sanki :))
ultrasonla baksın oda gösteriyor içini dışını
yaaa arkadaşım nasıl bir insanım ben yaa tırsmadığım şey yok başıma gelemyen şey yok apandistten amaliyate girdim 4 5 tane kiist aldırdım
herkesin adı var bacım
ultrasonla baksın oda gösteriyor içini dışını
yaaa arkadaşım nasıl bir insanım ben yaa tırsmadığım şey yok başıma gelemyen şey yok apandistten amaliyate girdim 4 5 tane kiist aldırdım
herkesin adı var bacım
tanıştırayım prof.doktor deloşhayır ultrason herşeyi göstermiyor ..abdominal yani üst ultrason var ,vajinal ultrason var ..bir de muayene var hepsinde başka şeyler görülüyor mandiş ..rahim filmi var o hele en iyi herşeyi göstereni ..öyle sadece ultrasonla bitseydi iş ohooooo
bende tam herkez aynı maksatla yatmıyo dşyecektimki sen kürtaj dedin. senin öyle bi durumun yok. bence bu korkunu yenmenin tam zamanı cesur arkadaşım mandiş
senki portakala, limona greyfurta meydann okumuş mandişsin. bi çatalamı okuyamacaksın
beklide bu kadar tırsıdığın için oluyodur
hayır ultrason herşeyi göstermiyor ..abdominal yani üst ultrason var ,vajinal ultrason var ..bir de muayene var hepsinde başka şeyler görülüyor mandiş ..rahim filmi var o hele en iyi herşeyi göstereni ..öyle sadece ultrasonla bitseydi iş ohooooo
dimi yaa ver gazıı dadlum greyfurttu nasıl çatallamıştık dimi kanını akıttık kan portakalının ya limonu çizen dilim dilim vay beee
oyy başıma gelenler akşam eşime dedim ben erkek olsam sen kadın nasıl olur höytt dedi
küpelim bana tahliller yaptılar ultrosona aldılar çatallda dedi ama uygun değilim dedim kaçtım uygun olunca tekrar gel dedi filan işte ultorosonndada kistler görüldü tedavi olmalısın dedi ama önce muayene emin olmak için dedi başka şeylerdende şüphelendi
kızım sen delimisin.insan şüphelerle yaşarmı. valla çok kızdım şimdi. yıllar öncesinde kalmış bi korku için yaptığın şeye bak.
kızmayın yaa gitcem işte ayın 25 inde aldım randevu dua edin bana
beyin cerrahi ,kardiyoloji,ortopedi ,dahiliye ,kadın doğum alanında ordinaryus oldumtanıştırayım prof.doktor deloş
dimi yaa ver gazıı dadlum greyfurttu nasıl çatallamıştık dimi kanını akıttık kan portakalının ya limonu çizen dilim dilim vay beee
oyy başıma gelenler akşam eşime dedim ben erkek olsam sen kadın nasıl olur höytt dedi
küpelim bana tahliller yaptılar ultrosona aldılar çatallda dedi ama uygun değilim dedim kaçtım uygun olunca tekrar gel dedi filan işte ultorosonndada kistler görüldü tedavi olmalısın dedi ama önce muayene emin olmak için dedi başka şeylerdende şüphelendi
gitmede göriyim. bi chip taktırıp google earth den dakka dakka takip ederim ona göre
beyin cerrahi ,kardiyoloji,ortopedi ,dahiliye ,kadın doğum alanında ordinaryus oldum
hayat insanı doktor yapıyor valla ne yapalım
sende üst ultrason yapmışlar muhtemelen ..muayenede salgı alıyorlar ,smear deniyor ,kültür alıyorlar ,patoloji ve mikrboiyolojiye gönderip herhangi bir kanser ,enfeksiyon vs onlara bakıyorlar ,muayene çok faydalı ama ,rahim ağzında yara vs bişey varsa muayenede görebilri doktor ancak ,ultrasonla üst ultrasonla sadece kistler vs görülüyor ,vajinal ultrasonda ise yumurtalık daha ayrıntılı incelenir..
tüplerin açıkmı değilmi ,rahimde şekil ve yapı bozukluğu varmı bunlar da rahim filminde ortaya çıkar ..
o yüzden hepsinin yeri ayrı..
doktor doğru söylemiş ..muayene öncelikli gelir ..bi çok şeyi görür doktor ..enfeksiyon yara vs varsa kist tedavisini de ona göre yapar ..sadece kist demesiyle iş bitmiyor o yüzden mutlaka muayene olmalısın mandiş ...
sağlık için hepsine katlanacaksın zor ama kendini telkin etmeye çalış ,sık dişini ve git ...
ben rahim filmine giderken titriyordum çok korkuttular çünkü ,masaya yatana kadar titredim ,kasıldım resmen ,o yüzden biraz canım acıdı ama bismillah çekip kapadım gözümü ve anlattıkları kadar zor değildi ,geçti gitti çok şükür...
iiki de yaptırmışım tedavi için tüm tetkiklerin olması lazımki tam anlamıyla herşey anlaşılsın ,yarım yamalak olmaz yani
ehuuuu kendimi bbg dekiler gibi hissettim anacım tamam gitcem ocak 25 de kararlıyım busefer gitcem diyorum korkumu yencem diyorum ama şimdi öyle diyorum :)))
HEH AYNEN DEDİKLERİN OLDU KÜPELİ DOKTORUN DEDİKLERİ AYNEN ÖYLEYDİ bakalım dananın kuyruğu kopacak neler olacak bak orada aklıma gelirseniz bana git diye ısrar etti bu kızlar diye ahh birde fenalaşırsan kulaklarınızı çınlatırım ona göre
ehuuuu kendimi bbg dekiler gibi hissettim anacım tamam gitcem ocak 25 de kararlıyım busefer gitcem diyorum korkumu yencem diyorum ama şimdi öyle diyorum :)))
HEH AYNEN DEDİKLERİN OLDU KÜPELİ DOKTORUN DEDİKLERİ AYNEN ÖYLEYDİ bakalım dananın kuyruğu kopacak neler olacak bak orada aklıma gelirseniz bana git diye ısrar etti bu kızlar diye ahh birde fenalaşırsan kulaklarınızı çınlatırım ona göre
gördünmü bak doktor olarak karşındayım işte fenamı
sen beni dinle ve git ,çocukmusun hee girişeceğim şimdi sana kafa göz
böyle korkarak daha kötü şeylere yol açarsın ALLAH KORUSUN her zaman erken teşhis iidir ..
dünyanın sonumu insanlar ne acılı şeylere katlanıyor tedavi için sen biliyormusun ,sen daha bir muayene olamıyorsun
çocukluk etme ,git muayeneni ol ,doktora soracaklarını rahatça sor ,çocuk sahibi olmak istemiyor musun ? o zaman içinde hibirşey kalmayacak şekilde tedavinin her ayrıntısına önem ver ..
korkmakla eline bişey geçmez..anlaşıldı mı
fenalaşmazsın bişey olmaz korkma kim muayenden fenalaşmış da sen fenalaşacaksın ,sadece piskolojik bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?