Nöbetçi Muhabbetçi

tipik başak daha sezgileri müeccimlikleri
kazık yememen uyanıklığından
ay evet aşırı hislerim kuvvetli ne olacak halim bilmiyorum
uyanıklık ise babama çekmiş
aboo kadına bak hizaya gel

Son düzenleme:

bende mesafeli insanları severim...

çok içli dışlı olmayı sevmem bende..

başak hakkında demediğini bırakmadın ama sıra ikizlerde
ya herkesin iisi kötüsü var biz belirgin yönlerini tartışıyoruz ..

kızma kendine insanları tanımak zor iç yüzlerini göstermiyorlar

seviyoruz iikizler kızlarının bazılarını ama sende kabul ediyorsunki çok acayip dönüyorlar duygular arası çok hızlı geçişleri var hele o kirpilikleri anam a nammm

evet yaa aynen dediklerini yapıyorlar acayip bir değişimleri var off of ikizlerle yaşamayan bilemez :)))

ay evet aşırı hislerim kuvvetli ne olacak halim bilmiyorum
uyanıklık ise babama çekmiş

aboo kadına bak hizaya gel

yaaa sormaaa çok fenaa yaaa geçenlerde de eşimle konuşuyoduk kadından bahsettim sokağa çıktım karşılaştım olabilir ne var bunda demeyin çünkü onun tayini çıkmıştı ve bende evlenip başka bir ildeyim sanki çağırmışım gibi

uuuuuu nasıl güçlü enerji vermişsin evrene görüyormusun

kuzucum herkesin bir olmadığını tabiki biliyorum belki bana hep aşırıları denk gelmiştirrr bebeğimm ben seni seviyommm

uuuuuu nasıl güçlü enerji vermişsin evrene görüyormusun

sormaaa yaaa o enerjiyi bi bebek için veremedim herhalde eskiden de vardı bi gün arkadaşla dışarda yemek yiyorduk şimdi bizi tanıdık biri görür dedim arkadan seslendi bize ne yapıyosunuz diyee arkadaşta bi daha söleme ne şom ağızlısın demişti

kabul ruh halleri değişir. kız o kendin bile sıkılır ne diyosun çok üzüldün haddi eğlen azıcık bile diyebilir. çifr karakterli derlerya ...

can yücel şiiri.. işde biri kalk gidelim der .öteki otur ne işin var der. iki karalkter anlaşırsa içlerinde sorun yok önemli olan o iki karakteri kendi içinde adam etmek :

anam ne cümle oldun..

kızlar ne yapayım ben mayıs kızıyım boğa ile ikizler arasında ... kötü bilirler ikizleri ne yapalım düzeltemiyoruz. herkes hıım sen ikizlermiisin ..iki yüzlümüsün diye hemen yapıştırırlar...

ayy ne komik olur sende evet bende doğa üstü güçler var diyip birşeyler de ki millet bir korksun :))

hımm dikkat edin en azından benimki aşikar aşikar olmayan ikiyüzlülere deseydin ya

başak erkek kardeşimde canım..bende mesafali derken samimi ama karşımdaki insanda bende mesafemizi bileleim durmamız gereken yeri bilelim,güzel bir iletişimimiz olsun diyorum..mesafe derkene

cry hoşgeldin canım

biraz önce arkadaşım geldi kızla yarım saat sohbet ettik gitti yolcu ettim ama gelin görünki adını hatırlayamadım kayıt yaptırmış diğer birime ardından gittim kayıtttan adını buldum çıkardım heh dedim yaa kızla her şeyi konuştum adı yok ben bunadım yaaa

aşk olsun teyzesi benim oğluşumda ikizler

hahahha mandiş aynı şeyi bende çok yapıyorum şeceresini döküp adını hatırlamıyorum...

bence de
e rumuzu boşuna almadık dimi hakkını veriyorum yani
başak erkek kardeşimde canım..bende mesafali derken samimi ama karşımdaki insanda bende mesafemizi bileleim durmamız gereken yeri bilelim,güzel bir iletişimimiz olsun diyorum..mesafe derkene
ben de aynısını diyorum cry :)))

hey ALLAH seni emi ,bence de bunadın yoksa cevriye sen misin

Son düzenleme:
aşk olsun teyzesi benim oğluşumda ikizler

hahahha mandiş aynı şeyi bende çok yapıyorum şeceresini döküp adını hatırlamıyorum...

aynen yaa taaa ablasının fi tarihindeki hastalığına kadar anlattım da adını hatırlamadım ya neden acaba halbuki isimleri hatırlardım yıllar önce dilekçe yazan birinin adını bir yerde görsem duysam ne yazdığına kadar aklıma gelirdi sadece rakam hafızam kötüdür tarih zaman asla hatırlayamam

bence de
e rumuzu boşuna almadık dimi hakkını veriyorum yani

ben de aynısını diyorum cry :)))

hey ALLAH seni emi ,bence de bunadın yoksa cevriye sen misin

cevriye bende iyi ben iyice bunamışım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…