ay evet aşırı hislerim kuvvetli ne olacak halim bilmiyorumtipik başak daha sezgileri müeccimlikleri
kazık yememen uyanıklığından
aboo kadına bak hizaya gelterazi bil sen beni terazi başak varmış mademmbenim lisedeyken staja gittiğim okulda ikizler öğretmenimiz vardı çocukları öperken bağırmaya başlardı bi dengesizdi bide biz daha 16-17 yaşlarındaydık para biriktirdik arkadaşla parfüm alıcaz oda avonun eski parfümlerinden dreamlife almış bize koklattı bizde beğendik dedikki arkadaşla bundan alalım bizde diye biz saf salak söledik bunu öğretmene kadın bize nasıl bağırdı bütün okul onun parfümünden mi kokcakmışş vs.vs. sonra sizi istemiyorum sınıfımda stajınızı başka yerde yapın dedi yarı dönemde staj problemi yarattı bir hafta sonra hiçbişey olmamış gibi ben sissiz ne yaparım stajınıza devam edin tarzı bişiler sölemişti o günden beri hoşlanmam ikizlerden ben bu kadar hoşlanmıyorum ya korkuyorum rabbim ikizler burcu evlat vericek diye
pek bi iletişikim ben zaten
başakların analiz güçleri çok yüksek olduğu için insanları ii analiz edip ona göre davrandıklarını düşünüyorum ..
genelde ciddi görünür başaklar soğuk görünürler ama içlerinde bir aslan yatıyor da bilen yok
bir de ben nedense hep ciddi görünen insanları daha çok sevmişimdir bana daha net ve samimi geliyorlar
herkesle çok içli dışlı olan insanı sevmem ,her zaman mesafe iidir ,ama bi kere de bana ısındı mı bir insan ,ayır peşimden ayırabilirsen
ben mesela bazı özelliklerimde yaya da benziyorum ..tipik başakım ama karışık bulaşık yönlerim de var
yapma perikız.. herkes bir olmaz... acayip bir tepki vermiş
bende ikizlerim ama bana alınan hediyeye asla o tepkiyi vermem. yok kız ben o kadar dengesiz değilim. tamam kabul azcık dengem bozulur ma oda çok fazla düşünmekten. hangisi iyi derken iyilik kavramım karışıyor hafıza resetleniyor...
ikizler neşeli insanlardır. çabuk mutlu olurlar. birde biri onunla alay ederse dikenlerini çıkarabilir. espiri ciddiye alırsa kirpi misali yaklaşabilir...
kız birde hatasını anlarsa çabuk özür diler. çok merhametlidir..yapmayın ikizlere haksızlık sevin ikizler kızlarını .. onlar yaşama renk katar...
dedikodu sevemem ben.
şöyle olur gelir en sevdiğim kişiye şu şöyle yaptı bu böyle yaptı derim. kızdığımı anlatırım. ama onu tanıyan insanlara o şöyle o böyle demem asla...
kızdığım kişinin yüzüne gülmem ..kızıyorsam suratıma yansır. çabuk geçer kızgınlığım.
geçen sene iki can ciger arkadaş küsüşmülerdi onları anlatayım dedim ... baktım olmadı vazgeçtim.
olan olayları bazen zamanında değerlendirip tepki veremiyorum kızdım kendime.. ya..
bir kız arkadaşım benim msnde bir başka arkadaşı işletti. gerçi o oğlandan hoşlanıyordu aramızda birşey var sandı. seziyordum kıskandığını ama dedim şimdi arkamdan laf eder. o en yakın ark. hakkında neler anlattı kesin benim hakkımda da konuşur belli mi olur dedim. gel konuş bakalım demiştim. neyse aklıma geldi.. kızla acaba dostluk kurmasamıydım. onu yanlış mı tahlil ettim dedim..
kızdım kendime ya.. insan yakından tanıyınca daha iyi tanıyor insanları...
bende ikizlerim ama bana alınan hediyeye asla o tepkiyi vermem. yok kız ben o kadar dengesiz değilim. tamam kabul azcık dengem bozulur ma oda çok fazla düşünmekten. hangisi iyi derken iyilik kavramım karışıyor hafıza resetleniyor...
ikizler neşeli insanlardır. çabuk mutlu olurlar. birde biri onunla alay ederse dikenlerini çıkarabilir. espiri ciddiye alırsa kirpi misali yaklaşabilir...
kız birde hatasını anlarsa çabuk özür diler. çok merhametlidir..yapmayın ikizlere haksızlık sevin ikizler kızlarını .. onlar yaşama renk katar...
evet yaa aynen dediklerini yapıyorlar acayip bir değişimleri var off of ikizlerle yaşamayan bilemez :)))
ay evet aşırı hislerim kuvvetli ne olacak halim bilmiyorum
uyanıklık ise babama çekmiş
aboo kadına bak hizaya gel
yaaa sormaaa çok fenaa yaaa geçenlerde de eşimle konuşuyoduk kadından bahsettim sokağa çıktım karşılaştım olabilir ne var bunda demeyin çünkü onun tayini çıkmıştı ve bende evlenip başka bir ildeyim sanki çağırmışım gibi
uuuuuu nasıl güçlü enerji vermişsin evrene görüyormusun
sormaaa yaaa o enerjiyi bi bebek için veremedim herhalde eskiden de vardı bi gün arkadaşla dışarda yemek yiyorduk şimdi bizi tanıdık biri görür dedim arkadan seslendi bize ne yapıyosunuz diyee arkadaşta bi daha söleme ne şom ağızlısın demişti
kabul ruh halleri değişir. kız o kendin bile sıkılır ne diyosunçok üzüldün haddi eğlen azıcık bile diyebilir. çifr karakterli derlerya ...
can yücel şiiri.. işde biri kalk gidelim der .öteki otur ne işin var der. iki karalkter anlaşırsa içlerinde sorun yok önemli olan o iki karakteri kendi içinde adam etmek :
anam ne cümle oldun..
kızlar ne yapayım ben mayıs kızıyım boğa ile ikizler arasında ... kötü bilirler ikizleri ne yapalım düzeltemiyoruz. herkes hıım sen ikizlermiisin ..iki yüzlümüsün diye hemen yapıştırırlar...
ayy ne komik olur sende evet bende doğa üstü güçler var diyip birşeyler de ki millet bir korksun :))
hımm dikkat edin en azından benimki aşikar aşikar olmayan ikiyüzlülere deseydin ya
kızlar ne yapayım ben mayıs kızıyım boğa ile ikizler arasında ... kötü bilirler ikizleri ne yapalım düzeltemiyoruz. herkes hıım sen ikizlermiisin ..iki yüzlümüsün diye hemen yapıştırırlar...
ayy ne komik olur sende evet bende doğa üstü güçler var diyip birşeyler de ki millet bir korksun :))
ben olsam popomu çevirir ,evet ikiyüzlüyüm ,ikinci yüzüm de bu derdim
ben olsam popomu çevirir ,evet ikiyüzlüyüm ,ikinci yüzüm de bu derdim
pek bi iletişikim ben zaten
başakların analiz güçleri çok yüksek olduğu için insanları ii analiz edip ona göre davrandıklarını düşünüyorum ..
genelde ciddi görünür başaklar soğuk görünürler ama içlerinde bir aslan yatıyor da bilen yok
bir de ben nedense hep ciddi görünen insanları daha çok sevmişimdir bana daha net ve samimi geliyorlar
herkesle çok içli dışlı olan insanı sevmem ,her zaman mesafe iidir ,ama bi kere de bana ısındı mı bir insan ,ayır peşimden ayırabilirsen
ben mesela bazı özelliklerimde yaya da benziyorum ..tipik başakım ama karışık bulaşık yönlerim de var
güzel cümle
terazi bil sen beni terazi başak varmış mademmbenim lisedeyken staja gittiğim okulda ikizler öğretmenimiz vardı çocukları öperken bağırmaya başlardı bi dengesizdi bide biz daha 16-17 yaşlarındaydık para biriktirdik arkadaşla parfüm alıcaz oda avonun eski parfümlerinden dreamlife almış bize koklattı bizde beğendik dedikki arkadaşla bundan alalım bizde diye biz saf salak söledik bunu öğretmene kadın bize nasıl bağırdı bütün okul onun parfümünden mi kokcakmışş vs.vs. sonra sizi istemiyorum sınıfımda stajınızı başka yerde yapın dedi yarı dönemde staj problemi yarattı bir hafta sonra hiçbişey olmamış gibi ben sissiz ne yaparım stajınıza devam edin tarzı bişiler sölemişti o günden beri hoşlanmam ikizlerden ben bu kadar hoşlanmıyorum ya korkuyorum rabbim ikizler burcu evlat vericek diye
bence de
delisin sen
ben de aynısını diyorum cry :)))başak erkek kardeşimde canım..bende mesafali derken samimi ama karşımdaki insanda bende mesafemizi bileleim durmamız gereken yeri bilelim,güzel bir iletişimimiz olsun diyorum..mesafe derkene
cry hoşgeldin canım
biraz önce arkadaşım geldi kızla yarım saat sohbet ettik gitti yolcu ettim ama gelin görünki adını hatırlayamadım kayıt yaptırmış diğer birime ardından gittim kayıtttan adını buldum çıkardım heh dedim yaa kızla her şeyi konuştum adı yok ben bunadım yaaa
aşk olsun teyzesi benim oğluşumda ikizler
hahahha mandiş aynı şeyi bende çok yapıyorum şeceresini döküp adını hatırlamıyorum...
bence de
e rumuzu boşuna almadık dimi hakkını veriyorum yani
ben de aynısını diyorum cry :)))
hey ALLAH seni emi ,bence de bunadın yoksa cevriye sen misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?