ben gidiyom len bu sayfadan
öğlen yemedinmi ,kantin yokmu tost yaptır
biz yazın yolda gelirken uşak tarafında bir şelale varmış yol üzerinde merak ettim gittik aman allahım bu kadar gizli bir güzellik olabilirmi ,orada kaşarlı alabalık yemiştik çok farklı bir tattı bu haftasonu evde deniycem ben de karar verdim
bak hamile garuda küsmüş
kantin var ama tostu hiç güzel değil. abur cuburda atıştırmak istemiyomöğlende yiyodum sueda yeter kalk komacan oldun benimle oyun oynayacaksın dedi yedirmedi
ben evden getirdim bugün yemeğimi :))
bulaşıkları eşim yıkıyor dadlum farketmez
yarın da gelecez yaa bugün cuma gibiydi
paris gitmiş
kızlar saati 4 yapmışız... haydi bakalım... cumanızdan şimdiniz hayırlı olsun..
evet ben başlattımne oldu nen tıpmı oynuyonuz:26:
bizimkinide çoğunlukla o yıkıyo ama çok olunca çok sohranıyo
evet ben başlattım
e sizde çoluk çocuk var makine açsanıza biz iki kişiyiz az oluyor da ondan makine dolmuyor diye elimde yıkıyorum
bizimkinide çoğunlukla o yıkıyo ama çok olunca çok sohranıyo
paris gitmiş
kızlar saati 4 yapmışız... haydi bakalım... cumanızdan şimdiniz hayırlı olsun..
aboo bid ebunun gecesi var kız. sueda sabaha kadar ateşliydi gece hiç uyutmadı beni
evet ben başlattım
e sizde çoluk çocuk var makine açsanıza biz iki kişiyiz az oluyor da ondan makine dolmuyor diye elimde yıkıyorum
evet orası öyle ama makine çok sağlıklı mikrop açısından ...makinayı doldurmak çok zevklide boşaltmak çok gıcık
çok olunca makinaye atmıyormu eşimde makineyi sevmez ama çok olunca mecbur atıyor
tıpa tıpa tıp ne fare yiycekti sonu öyle birşeydi ama
o sevmez mkinaya atmayı. elinde sıcak suyla iki dk de yıkar.çok olunca makinaye atmıyormu eşimde makineyi sevmez ama çok olunca mecbur atıyor
evet darısı yarına inşallah amin suskun seninde
geçmiş olsun Allah vermesin bir daha hastalık
tıpa tıpa tıp ne fare yiycekti sonu öyle birşeydi ama
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:44:evet orası öyle ama makine çok sağlıklı mikrop açısından ...
ben makineyi belki de 2 senedir çalıştırmamışımdır :)))
niye ula ilerde çoluk çocuk kalabalık olursa kullanırım yeni evde kullanacağım inş.o sevmez mkinaya atmayı. elinde sıcak suyla iki dk de yıkar.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:44:
kızlar kazenin konusunu gördünüzmü. kk prokart almak isteyen var mı
prokart almak isteyen varsa toplaşalım
ben şimdi amoraya soruyordum nedir ne değildir diye hadi toplaşalım
cry hoşgeldin canım
biraz önce arkadaşım geldi kızla yarım saat sohbet ettik gitti yolcu ettim ama gelin görünki adını hatırlayamadım kayıt yaptırmış diğer birime ardından gittim kayıtttan adını buldum çıkardım heh dedim yaa kızla her şeyi konuştum adı yok ben bunadım yaaa
istersen mandişim bunu için bi topic açalım. olur mu sence
dadlum bence yeterince topik kirliliği var bir kaç sayfa yazılıp unutulan yeni açılan bir çok topik var onun yerine direk söylesek bu topikte insanları çeksek yani mesela ben yan topikte yazayım detaylları için buraya gelsinler yada görüştüğüm birine özelden yazayım kabul ederse gelsin grubumuza olmazmı dadlum senin fikrin nedir bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?