Nöbetçi Muhabbetçi

ister pratik olsun ister nopratik ben bi ton bulaşık çıkarıyom mandiş. yemeklerin değil benim pratik olmam lazım galiba sanırum:26:

bu arada buraya da ekleyeyim bugünki kreasyonumu
üzerimdekini ben yaptım

Eki Görüntüle 321371
Eki Görüntüle 321372
deli kız eteklerini iyi günlerde kullan..
datlum çok şık olmuşsun..

datlum aynı konudan bende şikayetçiyim mutfak çok karışıyor az yemekte yapsan çok ta yapsan..

cry bize pro kart isteyecek birilerini bulabilirmisin pro kart alan 10 kişi yada 15 kişilik grupların parasıyla tekerlekli sandelya alıncak bir engelli insanımıza

canım eksikmi var...siz alıcakmısınız..

ok..canım bu akşam araştırıcam..

karşımızda emekli karı koca var hanımı yok uzun zamandır..amca her güneşte halıları paspasları çıkarıyor,renklileri beyazları ayrı yıkayıp asıyor,elinde yıkadığı bulaşıkları balkonda masanın üstüne bırakıyo kurusun diye amca benden titiz vallahi

maşallah amcaya

tamam cry

dadlum cici ve ben şmdilik olduk

30 tl Allaha şükür bütçemi sarsmaz ama beni sarsmayan 30 tl yatağa mahkum bir insanı güzel yönde sarsar

selam kizlar nasilsiniz
deli kiz morlar cok yakismis.
yemeklerde sahane o patlicanli kendim uydurdum dedin yemek varya antep yöresinin en meshur yemegi
üst komsum adanali sürekli yapar
cadum kazenin konusunu bende gördüm bi hayli komikti cok güldüm acinca bende cok istiyorum pro almayi ama esimin haberi yok üyeligimden biliyorsun parayi burdan nasil gönderecegimi hic bilmiyorum.iste türkiyeye gelince alayim diyordum artik.
bu kampanyayi kaciracagim icin cok üzgünüm

tamam cry

dadlum cici ve ben şmdilik olduk

30 tl allaha şükür bütçemi sarsmaz ama beni sarsmayan 30 tl yatağa mahkum bir insanı güzel yönde sarsar

benim eşim yatırmıştı pro kart parasını ozamanda 30 liraydı bir yıl önce hep buraya giriyoruzki takipçisiyiz..hemde faydalı olmuş olucaz

Son düzenleyen: Moderatör:
kıs onA BAKIP BAKIP KISKANIYOM GALİBA TİTİZ DİYE
kız ne kıskanıyo ürnek al adamcağızı

çok iyi olurdu canım. neyse nasılsın iyimisin bari

deli kız eteklerini iyi günlerde kullan..
datlum çok şık olmuşsun..
teşekkür ederim cry ..
şık olmuşum dimi
datlum aynı konudan bende şikayetçiyim mutfak çok karışıyor az yemekte yapsan çok ta yapsan..
benimki hiç karışmaz bi yandan yaparken öte yndan hemen yıkarım ellimde

ay benim eşim de öyle valla ,bi bulaşık yıkar gıcır gıcır ,geçen bardaklara takmış ,tursilli su kaynattı bardakları koydu içine bekletti sonra duruladı ,gıcır gıcır oldu valla ,bi ütü yapar kaymak gibi ,bi yemek yapar hem lezzetli olur hem güzelce yıkar eder yaptığını ..
bi çamaşır yıkar az renkliler çok renkliler ayırır benden ii valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…