hımm arada kaynamaz mı acaba konu.:44:
kaynayabilir dadlum doğru söylüyoesun ama kazende açtı konuyu sanırım bakan yokki onu nasıl yapacaz
geç vevap verdim canım kusura bakma ,aynı şey bana çok sık oluyor..
ister pratik olsun ister nopratik ben bi ton bulaşık çıkarıyom mandiş.yemeklerin değil benim pratik olmam lazım galiba sanırum:26:
bu arada trendyoldan aşağıdaki iki eteği aldım ..hediye çekim vardı ikisi 15 tlye geldi bana
dışarda aynı etekleri görmüştüm tanesi 25 tl idi
bakalım inş. güzel gelir ..
balon eteği çok seviyorum ben
Eki Görüntüle 321303
Eki Görüntüle 321304
deli kız eteklerini iyi günlerde kullan..bu arada buraya da ekleyeyim bugünki kreasyonumu
üzerimdekini ben yaptım
Eki Görüntüle 321371
Eki Görüntüle 321372
cry bize pro kart isteyecek birilerini bulabilirmisin pro kart alan 10 kişi yada 15 kişilik grupların parasıyla tekerlekli sandelya alıncak bir engelli insanımıza
canım eksikmi var...siz alıcakmısınız..
karşımızda emekli karı koca var hanımı yok uzun zamandır..amca her güneşte halıları paspasları çıkarıyor,renklileri beyazları ayrı yıkayıp asıyor,elinde yıkadığı bulaşıkları balkonda masanın üstüne bırakıyo kurusun diye amca benden titiz vallahi
tamam cry
dadlum cici ve ben şmdilik olduk
30 tl Allaha şükür bütçemi sarsmaz ama beni sarsmayan 30 tl yatağa mahkum bir insanı güzel yönde sarsar
konuyu açtım kızlar
maşallah amcaya
tamam cry
dadlum cici ve ben şmdilik olduk
30 tl allaha şükür bütçemi sarsmaz ama beni sarsmayan 30 tl yatağa mahkum bir insanı güzel yönde sarsar
kız ne kıskanıyo ürnek al adamcağızıkıs onA BAKIP BAKIP KISKANIYOM GALİBA TİTİZ DİYE
çok iyi olurdu canım. neyse nasılsın iyimisin bariselam kizlar nasilsiniz
deli kiz morlar cok yakismis.
yemeklerde sahane o patlicanli kendim uydurdum dedin yemek varya antep yöresinin en meshur yemegi
üst komsum adanali sürekli yapar
cadum kazenin konusunu bende gördüm bi hayli komikti cok güldüm acinca bende cok istiyorum pro almayi ama esimin haberi yok üyeligimden biliyorsun parayi burdan nasil gönderecegimi hic bilmiyorum.iste türkiyeye gelince alayim diyordum artik.
bu kampanyayi kaciracagim icin cok üzgünüm
teşekkür ederim cry ..deli kız eteklerini iyi günlerde kullan..
datlum çok şık olmuşsun..
benimki hiç karışmaz bi yandan yaparken öte yndan hemen yıkarım ellimdedatlum aynı konudan bende şikayetçiyim mutfak çok karışıyor az yemekte yapsan çok ta yapsan..
karşımızda emekli karı koca var hanımı yok uzun zamandır..amca her güneşte halıları paspasları çıkarıyor,renklileri beyazları ayrı yıkayıp asıyor,elinde yıkadığı bulaşıkları balkonda masanın üstüne bırakıyo kurusun diye amca benden titiz vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?