Nöbetçi Muhabbetçi

ama ne etsem ne yapsam derken

teşekkür mandiş

yarmalı yoğurt çorbası yapabilirsin

olabilir evet akşama yapayım da biz onu soğuk yaparız bu mevsimde olurmu ki sen nasıl ediyon dadlum

ama ne etsem ne yapsam derken

olabilir evet akşama yapayım da biz onu soğuk yaparız bu mevsimde olurmu ki sen nasıl ediyon dadlum

benim dolapta genelde haşlanmış yarma oluyo. bir yumurta bi kaşık un yoğurt çırpıyom. içine yarmayıda koyuyom sulandırıp pişiriyom. karıştıra karıştıra. üzerine naneli tereyağ soso yapıyom. bildiğin yayla çorbası ama yarmalı

tarhana çorbası yap o da olur bak

hemde ev tarhanası var ama eşim yemiyor ki

yarmalı yayla heee biz onu soğuk yaparız

hemde ev tarhanası var ama eşim yemiyor ki

yarmalı yayla heee biz onu soğuk yaparız
bizde ona benzer mercimekli ve şerit makarnalısını yaparız soğuk olarak

bence de ..bence yarmalı çorba olmaz zaten sarmanın içi pirinçli ,çorba sade olmalı ikisi de aynı cins olmamalı

bizim burada ikisi düğün yemeklerindendir. sarma ve bu çorba.

bizde ona benzer mercimekli ve şerit makarnalısını yaparız soğuk olarak

bizim burada ikisi düğün yemeklerindendir. sarma ve bu çorba.
hımmm ..ay benim yengem göçmen onlar bi düğün çorbası yapıyorlar harika birşey yaa ,bulgurdan nohuttan yapıyorlar enfesssss..
güzel olmuş. bide arkadan çektirseydin keşke

niye örnek mi çıkaracaksın
thanks cadu
öğrencelik örgülerimden bu ,4 sene önce örmüştüm

tarhana eşim yemez yaylada yapma diyorsunuz ee ne yapayım ben mercimek dün bitti pazarada gidip malzeme alamam bugün ev olan malzemelerden söyleyin birşeyler yani sebzeli çorba demeyin bakliyat olsun her evde her an bulunan malzelerden olsun

yayla bne yap diyom deloş inat ediyo. en iyisi yap güzel naneli bi şehriye . olsun bitsin bacım

domates çorbası yap mandiş üzerinede kaşar rendeleyin ohhhhh
hazırlarından git marketten al hemen kaynat 5dk ya olsun bitsin :))

Son düzenleme:

mandiş çorba kalmadı piyasada ula tavuklu şehriye yap bari ya da sade şehriye bol naneli

şehriye yada un çorbaası ben çok severim...

birde mantar alıcaksın borcama atıcaksın . isteğe göre domates biber de koyabilirsin...tereyağınıda koyacaksın , içine biraz tuz epeliycek.. fırınlıycaksın sonra da.. çıkarkende üzerine kaşarı atıcaksın.. Allah süper oluyor ...

aslında balık pişirme kapları var onlarda daha lezzettli oluyor.. biz her hafat yaparız.. kapş kapış gidiyor...

birde kurutmalığın varsa mesala annem en çok biber kuruttu soğanla -sarımsak yağda kavurdu azıcıkda salça al sana yemek yoğurtla enfes tat

yayla bne yap diyom deloş inat ediyo. en iyisi yap güzel naneli bi şehriye . olsun bitsin bacım

evet yaaa şehriyede olabilir eşimde sever hemde çok

domates çorbası yap mandiş üzerinede kaşar rendeleyin ohhhhh
hazırlarından git marketten al hemen kaynat 5dk ya olsun bitsin :))

hımm parisim domatesler kilerde şişe şişe hazır bahçeden annem yapmış olabilir domateste ama

mandiş çorba kalmadı piyasada ula tavuklu şehriye yap bari ya da sade şehriye bol naneli

şehriye de karar verdim akşama şehriye yapıyorum bir soğan salatası yaparım birde kırmızı lahanadan meze yaparım yoğurt sarma tamamdırr teşekkürler kızlar

ne zamandır mantar yapmadım bende ama pazardan almıyorum genelde bir ilçe var burada oranın mantarları dağdan köylüsü topluyor etli tadı bir başka güzel oradan alıyoruz
kurutmalık neki ilk defa duydum suskun nasıl bişiy o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…