ya eşarbı ikiye katlayıp iğneledim altını da içime koydum o haliyle şal gibi tam eşarp gibi üçgen bağlamadım yani dikdörtgen bağladım ..
ay beyaz ,mor ve maviyi çok yakıştırıyorlar bana zaten
teşekkür ederim ,ne diyeceksin mandiş özelden de
içinde pirinç olduğu için bulgurlu pirinçli çorbalar olmaz sade çorba olmalı ama ne
teşekkür mandiş
yarmalı yoğurt çorbası yapabilirsin
ama ne etsem ne yapsam derken
olabilir evet akşama yapayım da biz onu soğuk yaparız bu mevsimde olurmu ki sen nasıl ediyon dadlum
ama ne etsem ne yapsam derken
olabilir evet akşama yapayım da biz onu soğuk yaparız bu mevsimde olurmu ki sen nasıl ediyon dadlum
tarhana çorbası yap o da olur bak
tarhana çorbası yap o da olur bak
benim dolapta genelde haşlanmış yarma oluyo. bir yumurta bi kaşık un yoğurt çırpıyom. içine yarmayıda koyuyom sulandırıp pişiriyom. karıştıra karıştıra. üzerine naneli tereyağ soso yapıyom. bildiğin yayla çorbası ama yarmalı
hımmm tarhanada güzel olur canım istedi
bizde ona benzer mercimekli ve şerit makarnalısını yaparız soğuk olarakhemde ev tarhanası var ama eşim yemiyor ki
yarmalı yayla heee biz onu soğuk yaparız
bence de ..bence yarmalı çorba olmaz zaten sarmanın içi pirinçli ,çorba sade olmalı ikisi de aynı cins olmamalı
bu arada buraya da ekleyeyim bugünki kreasyonumu
üzerimdekini ben yaptım
Eki Görüntüle 321371
Eki Görüntüle 321372
hımmm ..ay benim yengem göçmen onlar bi düğün çorbası yapıyorlar harika birşey yaa ,bulgurdan nohuttan yapıyorlar enfesssss..bizde ona benzer mercimekli ve şerit makarnalısını yaparız soğuk olarak
bizim burada ikisi düğün yemeklerindendir. sarma ve bu çorba.
güzel olmuş. bide arkadan çektirseydin keşke
tarhana eşim yemez yaylada yapma diyorsunuz ee ne yapayım ben mercimek dün bitti pazarada gidip malzeme alamam bugün ev olan malzemelerden söyleyin birşeyler yani sebzeli çorba demeyin bakliyat olsun her evde her an bulunan malzelerden olsun
tarhana eşim yemez yaylada yapma diyorsunuz ee ne yapayım ben mercimek dün bitti pazarada gidip malzeme alamam bugün ev olan malzemelerden söyleyin birşeyler yani sebzeli çorba demeyin bakliyat olsun her evde her an bulunan malzelerden olsun
yayla bne yap diyom deloş inat ediyo. en iyisi yap güzel naneli bi şehriye . olsun bitsin bacım
domates çorbası yap mandiş üzerinede kaşar rendeleyin ohhhhh
hazırlarından git marketten al hemen kaynat 5dk ya olsun bitsin :))
mandiş çorba kalmadı piyasada ulatavuklu şehriye yap bari ya da sade şehriye bol naneli
şehriye yada un çorbaası ben çok severim...
birde mantar alıcaksın borcama atıcaksın . isteğe göre domates biber de koyabilirsin...tereyağınıda koyacaksın , içine biraz tuz epeliycek.. fırınlıycaksın sonra da.. çıkarkende üzerine kaşarı atıcaksın.. Allah süper oluyor ...
aslında balık pişirme kapları var onlarda daha lezzettli oluyor.. biz her hafat yaparız.. kapş kapış gidiyor...
birde kurutmalığın varsa mesala annem en çok biber kuruttu soğanla -sarımsak yağda kavurdu azıcıkda salça al sana yemekyoğurtla enfes tat
ben geldim kızlarrr neler yapıosunuzzz böle akşamaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?