Nöbetçi Muhabbetçi

ÇOK ŞÜKÜR karar verdin ,anamız ağladı ula
mantar anacığım da köyden toplamış bir kutu verdi bana dolapta duruyor yapabilirim ben de bu ara ..
ben geldim kızlarrr neler yapıosunuzzz böle akşamaa

hg. yemek mevzusu klasik kodun mevzuları işte

domates çorbası yap mandiş üzerinede kaşar rendeleyin ohhhhh
hazırlarından git marketten al hemen kaynat 5dk ya olsun bitsin :))
ayh onuda canım çekti iyimi:101:
yapacam onu akşama
sana yemek bulalım derken ben mönüyü dizidim. domates çorbası, fırında mantar ve dünden kalma etli pilav:13:

kurutmalık biber mandalinam.

hoşgeldin perikız

güneşte kuruttuğumuz hee bizim burası rutubetli nemli kurumaz buralarda küfleniyor hemen

ÇOK ŞÜKÜR karar verdin ,anamız ağladı ula
mantar anacığım da köyden toplamış bir kutu verdi bana dolapta duruyor yapabilirim ben de bu ara ..

hg. yemek mevzusu klasik kodun mevzuları işte

bekletme çok zehirleyebilir okul yıllarında acillik olmuştuk mantarı çok bekletip sonra yaptığımız için

kızlar annem az önce bir tarif verdi.. yumurtadan krep yaparız ya... onu hazırlıyorsun. sonra kıymaları kavur. içerisine tuz,kırmızı biber karabiber, maydonoz.. böreklik iç gibi hazırla...arasına yerleştir.. bohça şeklinde diz. borcama yada fıfın tepsisine diz çıkarmak üzere kaşarı ser... buda güzel bir ara yemek olur.

bir tarif daha bayat ekmekleri fırınla. tavuk pişir ... dik tavukları. ekmeklerin üzerine dök. üzerine yoğurt en son da üzerine salçalı sos .. buda leziz olur. basit ama lezzetli tarihler NOT: tavuğun suyu olmalı azıcık ... ekmeği ıslatması için

Son düzenleme:
annem sürekli yemek prog. izliyor hepsiini anlatır bana bende çok anlmam ama dinlerim...

çok yemek yapamıyorum ama hepsini biliyorum

anammm böyle pratik tarifleri benim pratik yemek tariflerini yazdığım topiğe yazsana suskun ben oradan bakıp bakıp yapıyorum ya tarif detrefi gibi :))

ahh ahh tarif çokda ana onları pişrecek ana lazım

güneşte kuruttuğumuz hee bizim burası rutubetli nemli kurumaz buralarda küfleniyor hemen

bekletme çok zehirleyebilir okul yıllarında acillik olmuştuk mantarı çok bekletip sonra yaptığımız için

dolapta bişey olmuyor mandiş tuzlama mantar bu
ben size bir iki resim ekliycem şimdi

dadlum tarifler pratik oldumu yapılıyor az bulaşık az iş çabuk sofraya konan yemekler :)))

suskun olsun ben anladım oni :))

bekliyoruz küpeli

öğlen yemek yemedim. çok açımmmmm:18:sizi bile yiyebilirim

kafamdan uydurdum bunu

patlıcanlı meze ..
patlıcan arasında köfte üzeri salça sosu ve kaşar

balığı en çok böyle severim

içimden geldi.. mandiş ... akşama ne yapsam dediğim günlerde oldu ama daha ana kucağındayım ben ... zor iş kadun olmak.. ben daha kadının, k'sıyım .. sizler çok başarılısın maşallah hem ev hem iş. kolay iş değil.. Allah sabır versin...

dadlum tarifler pratik oldumu yapılıyor az bulaşık az iş çabuk sofraya konan yemekler :)))

suskun olsun ben anladım oni :))

bekliyoruz küpeli

ister pratik olsun ister nopratik ben bi ton bulaşık çıkarıyom mandiş. yemeklerin değil benim pratik olmam lazım galiba sanırum:26:

deloş mahsusmu yapyon açım dedim

öğlen yemedinmi ,kantin yokmu tost yaptır
biz yazın yolda gelirken uşak tarafında bir şelale varmış yol üzerinde merak ettim gittik aman allahım bu kadar gizli bir güzellik olabilirmi ,orada kaşarlı alabalık yemiştik çok farklı bir tattı bu haftasonu evde deniycem ben de karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…