- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
ÇOK ŞÜKÜR karar verdin ,anamız ağladı ulaevet yaaa şehriyede olabilir eşimde sever hemde çok
hımm parisim domatesler kilerde şişe şişe hazır bahçeden annem yapmış olabilir domateste ama
şehriye de karar verdim akşama şehriye yapıyorum bir soğan salatası yaparım birde kırmızı lahanadan meze yaparım yoğurt sarma tamamdırr teşekkürler kızlar
ben geldim kızlarrr neler yapıosunuzzz böle akşamaa
ayh onuda canım çekti iyimi:101:domates çorbası yap mandiş üzerinede kaşar rendeleyin ohhhhh
hazırlarından git marketten al hemen kaynat 5dk ya olsun bitsin :))
yapacam onu akşamaşehriye yada un çorbaası ben çok severim...
birde mantar alıcaksın borcama atıcaksın . isteğe göre domates biber de koyabilirsin...tereyağınıda koyacaksın , içine biraz tuz epeliycek.. fırınlıycaksın sonra da.. çıkarkende üzerine kaşarı atıcaksın.. Allah süper oluyor ...
aslında balık pişirme kapları var onlarda daha lezzettli oluyor.. biz her hafat yaparız.. kapş kapış gidiyor...
birde kurutmalığın varsa mesala annem en çok biber kuruttu soğanla -sarımsak yağda kavurdu azıcıkda salça al sana yemekyoğurtla enfes tat
sana yemek bulalım derken ben mönüyü dizidim. domates çorbası, fırında mantar ve dünden kalma etli pilav:13:evet yaaa şehriyede olabilir eşimde sever hemde çok
hımm parisim domatesler kilerde şişe şişe hazır bahçeden annem yapmış olabilir domateste ama
şehriye de karar verdim akşama şehriye yapıyorum bir soğan salatası yaparım birde kırmızı lahanadan meze yaparım yoğurt sarma tamamdırr teşekkürler kızlar
kurutmalık biber mandalinam.
hoşgeldin perikız
ÇOK ŞÜKÜR karar verdin ,anamız ağladı ula
mantar anacığım da köyden toplamış bir kutu verdi bana dolapta duruyor yapabilirim ben de bu ara ..
hg. yemek mevzusu klasik kodun mevzuları işte
ayh onuda canım çekti iyimi:101:
yapacam onu akşama
sana yemek bulalım derken ben mönüyü dizidim. domates çorbası, fırında mantar ve dünden kalma etli pilav:13:
kızlar annem az önce bir tarif verdi.. yumurtadan krep yaparız ya... onu hazırlıyorsun. sonra kıymaları kavur. içerisine tuz,kırmızı biber karabiber, maydonoz.. böreklik iç gibi hazırla...arasına yerleştir.. bohça şeklinde diz. borcama yada fıfın tepsisine diz çıkarmak üzere kaşarı ser... buda güzel bir ara yemek olur.
bir tarif daha bayat ekmekleri fırınla. tavuk pişir ... dik tavukları. ekmeklerin üzerine dök. üzerine yoğurt en son da üzerine salçalı sos .. buda leziz olur. basit ama lezzetli tarihler
kızlar annem az önce bir tarif verdi.. yumurtadan krep yaparız ya... onu hazırlıyorsun. sonra kıymaları kavur. içerisine tuz,kırmızı biber karabiber, maydonoz.. böreklik iç gibi hazırla...arasına yerleştir.. bohça şeklinde diz. borcama yada fıfın tepsisine diz çıkarmak üzere kaşarı ser... buda güzel bir ara yemek olur.
bir tarif daha bayat ekmekleri fırınla. tavuk pişir ... dik tavukları. ekmeklerin üzerine dök. üzerine yoğurt en son da üzerine salçalı sos .. buda leziz olur. basit ama lezzetli tarihler
güneşte kuruttuğumuz hee bizim burası rutubetli nemli kurumaz buralarda küfleniyor hemen
bekletme çok zehirleyebilir okul yıllarında acillik olmuştuk mantarı çok bekletip sonra yaptığımız için
sen ne edecesun akşamaa hee
kurutmalık biber mandalinam.
hoşgeldin perikız
dadlum tarifler pratik oldumu yapılıyor az bulaşık az iş çabuk sofraya konan yemekler :)))
suskun olsun ben anladım oni :))
bekliyoruz küpeli
deloş mahsusmu yapyon açım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?