hafta sonu bir görüşme yaptım. arkadaş tavsiyesiyle tanıştık. sohbet ettik.
karar erme kafamda birşeyler belirleme aşamasındayım. aklım karıştı.
sohbet ettik fikri ayrılığı yada negatif birşey olmadı ... iticide gelmedi. sonuç ne olacak. ne yapmalıyım nasıl değerlendirmeliyim. süreç nasıl gidicek... Ne olucak zihnim dolu delücüm... kısaca özet geçtim.
sohbet ettik fikri ayrılığı yada negatif birşey olmadı ... iticide gelmedi. sonuç ne olacak. ne yapmalıyım nasıl değerlendirmeliyim. süreç nasıl gidicek... Ne olucak zihnim dolu delücüm... kısaca özet geçtim.
hakkında hayırlısı olur inşallahh tatlımmmAllah gönlüne göre vesinn
bu arada sen foto eklemişmiydin sultişşşş ben seni görmedimmm sanırsam
hayırlısı olsun çitlembiğimmm güzel gelişmeler olur inşallah...
günaydıın millet nasılsınız bakemmm
hımm suskun hadi hayırlısı inş hakkında hayırlısı olur ..enişte dayından bahset biraz neciydi ..hafta sonu bir görüşme yaptım. arkadaş tavsiyesiyle tanıştık. sohbet ettik.
selam bende geldimmmmm
günaydıın millet nasılsınız bakemmm
hayırlısı olsun canımmm bakalımm
hoş geldin abammm neler yapıoousnn
hımm suskun hadi hayırlısı inş hakkında hayırlısı olur ..enişte dayından bahset biraz neciydi ..
hemen bir görüşmede olmaz bu işler zamanla anlarsın daha ii karakterini ama inş. hayırlısı olur..
bu görüşme işlerini ben anlayamıyorum yaa bana tuhaf geliyor ,ben aşk olmadan evlenemezdi doğrusu
hg niz ikiniz de
dekoş inşallah hastalanmazssın.
mandiş günaydın. baş parmağım ezildi ya mouse çarparken:26:
:
selma kzılar, tuba, paris. ben asabiymbilgisayrala boks yapıyoz. yakında nakavt edcem onu
bende görmedim suskun sultişi
ayyyy bilirim o asabilikleri geçenlerdede ben bi boks maçı yaptım bilgisayarla salak şey cinini getiriyo insanınselma kzılar, tuba, paris. ben asabiymbilgisayrala boks yapıyoz. yakında nakavt edcem onu
bende görmedim suskun sultişi
büyüdük teyzoşu yaa.. heyecanım artıyo gitgidee.. hayırlısıyla geçse zamanda sağlıkla doğsa minik kelebeğim benim.arada kelebek gibi çırpınıyo içerde sıpamparisim şaka maka bizim bamyacık bayağı büyümüş maşallah...
bu arada geçen gün burada bir şey yazmışsın tiroidlerle ilgili o konularda hiç canını sıkıp bamyamızı üzme bende de haşimoto hipotiroidi var ve maşallah2 böcüğümde Rabbime şükürler olsun sağlıklı... Sadece dua et bol bol annelerin duaları kabul edilir canım benim...
hg niz ikiniz de
aman insan kahrı çektiğim yeter bide bilgisayar kahrmı çekeyim.sağol cadaloz ,inş. olmam ama hemen boğazım acımaya başladı :2:
o kadar soğuğu kim yese olur valla bi de sabah kar başladı ankarada
sakin ol cadu bazen benim bil. da sapıtıyor ama yine de kahrını çekiyorum ne yapayım
sen , arkadaşım ve ablam aynı zamnalarda doğuracaksınız. 3 bebiş birden gelecek dünyayaayyyy bilirim o asabilikleri geçenlerdede ben bi boks maçı yaptım bilgisayarla salak şey cinini getiriyo insanın
büyüdük teyzoşu yaa.. heyecanım artıyo gitgidee.. hayırlısıyla geçse zamanda sağlıkla doğsa minik kelebeğim benim.arada kelebek gibi çırpınıyo içerde sıpam
sağol hb tatlışım.. soğuktu dimi zabah hava bende dondum
aman insan kahrı çektiğim yeter bide bilgisayar kahrmı çekeyim.
burdada başladı kar. bi yağoyo bi duıruyo. :26:
sen , arkadaşım ve ablam aynı zamnalarda doğuracaksınız. 3 bebiş birden gelecek dünyaya
hımm suskun hadi hayırlısı inş hakkında hayırlısı olur ..enişte dayından bahset biraz neciydi ..
hemen bir görüşmede olmaz bu işler zamanla anlarsın daha ii karakterini ama inş. hayırlısı olur..
bu görüşme işlerini ben anlayamıyorum yaa bana tuhaf geliyor ,ben aşk olmadan evlenemezdi doğrusu
hg niz ikiniz de
arkadaşın erkek. ablamınkide belli değilmiş
bu sene kız bebeklerin senesi diyolar
sizinklerin ne olacak inşallah
en son neticeler belli olsun anlatayım ... burçlar hakkında konuştukya... bir başak erkeği. gerçi sadece temiz ve düzenli biri. benden 6 yaş büyük. sıcak güleryüzlü. güzel bir işi var. ailesi eğitimli. olmusuzluk yok ama net birşeyler oluşmadı kafamda. pek evlilik olarak değerlendirmedim sadece tanımak için değerlendirdim. kendimi evlilik kefesine koyamadım sanıırm. ailesi, hayat görüşü, yaşantısı, eğitimi, bunlarda sorun yok. görünüşde de sorun yok. kısmet bakalım delücüm.
başak ile ben zıtım ama onda pek hissetmedim. çok uçlarda değil ... o yuzden de ne bileyim işde ondan adım bekliyorum ona göre yol alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?