Nöbetçi Muhabbetçi

tubişimmm tiroidle yazdıkların içinde sağoll... artık takmıyom kafama bişi. Allaha emanet bebeklerimiz..şu saaten sonra Allah korusun olumsuz bi durumu olsa ne yapabilirmki. doğmasına az bi aman kala.Allah vermiş ona bi can her türlü kabülümüz
ama benim kızım çok sağlıklı biliyorumm

evet soğuk bizim ora daha soğuk
cadoloz olsun insan kahrının yanında bunun kahrı solda sıfır kalır
abooo bu sene zaten doğurma senesi ,millet azdı bu sene
en azgını bizdik ama bizimki bi poka yaramıyo

her ay nerdeyse birine bebek görmeye gidiyoruz valla ,altın almaktan anamız ağladı

burçlara göre evleneceğin insana karar vermeyeceksin sanırım ..
burçlar işin esprisi ,öyle olsa hiç anlaşamayan iki burç olan biz bu kadar ii anlaşmaz mutlu olamazdık dimi
tabiki git görüş ,zaten evlenecek kadar hoşuna giderse beklemeden hemen evlenirsin

delii, senin eşin hangi burç ..

günün birinde bir başakla evlenicem sanırım. 30 u geçen bekar erkekler ya başak yada yay... O yüzden iki burçtan biri olacak sanki

ev balgat -dikmen arası , o tarafda
kesin biz götürürüz bize bi dene gelmez

aynı şehirde yaşamıyozmu biizim ora soğuktu diyince biloyla karıştırdı beni sandımm delüü

he valla gelmezse bi dahada götürmem kimseye . yani anneme derim götürmesin bunun tipimi değişmiş sıfata bak

Son düzenleme:
delii, senin eşin hangi burç ..

günün birinde bir başakla evlenicem sanırım. 30 u geçen bekar erkekler ya başak yada yay... O yüzden iki burçtan biri olacak sanki

koç burcu
başaklar iidir emin olbuna ,abim de başak ,süper kılıbık valla evde yapmadığı iş yok ,memesi olsa çocukları emzirecek o derece yani
sofra kalkmadan hemen toplayıp makineye dizen bi adam
yengemle ikisi de öğretmen 2 de çocukları var ,abim evde her işi yapıyor ,bi de karıcığım karıcığım diye yengemin peşinde geziyor sürekli ,böyle bi başak istemez misin ,çok zor bulunur valla bence sen bi kere daha düşün

ablan doğurmaya kararmı verdi biloo

sizin ora nere loo:26:

yaa biz o kadar altın götürdük ettik millete.. altın pahalı diye getirmemezlik yapmazlar inşallah

valal aldırmak için çok uğraştı ama olmadı canım. doktora gittim bulamdım, başka doktora gittim hastası çok tu doğru drüst ilgilenmedi diyo. bide 400 milyon istemiş biri. eniştemde o kadar para aldırmak için verilmez demiş. bizde oayaldık biraz doğuracak bakalım hayırlısıyla inşallah

ula ankaranın ilk karı bizim oraya yağıyo göbüşük
sizin orda kar yokken bizim orda sokaklar doluyo ,o açıdan şey ettim yani

hayırlısı olur inşallah bilom..
ula ankaranın ilk karı bizim oraya yağıyo göbüşük
sizin orda kar yokken bizim orda sokaklar doluyo ,o açıdan şey ettim yani

tamam gıs anladım sonradan sizin oralar bizim oralardan yüksek.. benim jeton geç düştü accık

eveeettt 1000. sayfamız hayırlı uğurlu olsunnn hemen kutlama yapalımm...

patamızı da topic sahibesi olarak sen kes hadi datlummm...

eveeettt 1000. sayfamız hayırlı uğurlu olsunnn hemen kutlama yapalımm...

patamızı da topic sahibesi olarak sen kes hadi datlummm...

ayy teşekkür ederim. harika bir pasta bembeyaz.

nice bininci sayfalara diyerek pastamsızı kesiyorummmm

kızlar mutlu bir hafta diliyorum..nerelerdesiniz...bu gün biraz güneş yüzünü gösterdi..sevindim bende kutuptakiler ne yapıyoki diye düşündüm..:26:

tesettürlü arkadaşlar akerin sitesinde indirim var pardüse etek falan bir bakın derim..

kızlar mutlu bir hafta diliyorum..nerelerdesiniz...bu gün biraz güneş yüzünü gösterdi..sevindim bende kutuptakiler ne yapıyoki diye düşündüm..:26:
kutuplardaki şbemiz epeydir girmiyo. Girseydi sorardık ne yapıyolar
tesettürlü arkadaşlar akerin sitesinde indirim var pardüse etek falan bir bakın derim..

sevgili bilgisaymayan makinam izin verirse bakayım

hg cry sorma yaa halimize şükredelim valla

bakalım ne varmış

akere baktım ..yuh yani indirimli etek fiyatları bile 50 den başlıyor ,eşarplar deseniz onlar da öyle
sadece 34,90 a var indirimde olanlar o bile bana fazla geliyor bir eşarba o kadar para veremem doğrusu ,her kıayfete farklı eşarp takıyoruz servet kıymak lazım bu durumda ..geçen ben migrostan çisilin eşarplarından aldım 7,90 aa ..harikalar valla ,çok da güzel şekil alıyorlar ,ne tivili ne lazer kesimi valla ,kafamda güzel duruyorsa alırım hemen hiç aramam başka bişey ..kışlık paşmina gibi eşarplar vardı geçen çisilin çok hoştu anneme aldım bi tane

EVET CANIM BANADA PAHALI GELDİbiraz pardüse vardı lacivertte çok klasik dimi..

bu arada cuma günü kitabımı bitirdim ..KAZIM KARABEKİRİN gözüyle yakın tarihimiz isimli kitap..1918-1922 yılları arasını merak eden ,hiç bilmediğimiz gerçekleri öğrenmek isteyen mutlaka okusun diyorum ..kitaplarım bitti yeni kitap almam lazımdı ..kitap yurdunda puanım vardı onunla ücretsiz Abdülhamit Döneminde Ermeniler & Sözde Ermeni Soykırımı kitabını aldım ,hasretle gelmesini bekliyorum bir an önce okumak istiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…