evet soğuk bizim ora daha soğukayyyy bilirim o asabilikleri geçenlerdede ben bi boks maçı yaptım bilgisayarla salak şey cinini getiriyo insanın
büyüdük teyzoşu yaa.. heyecanım artıyo gitgidee.. hayırlısıyla geçse zamanda sağlıkla doğsa minik kelebeğim benim.arada kelebek gibi çırpınıyo içerde sıpam
sağol hb tatlışım.. soğuktu dimi zabah hava bende dondum
aman insan kahrı çektiğim yeter bide bilgisayar kahrmı çekeyim.
burdada başladı kar. bi yağoyo bi duıruyo. :26:
sen , arkadaşım ve ablam aynı zamnalarda doğuracaksınız. 3 bebiş birden gelecek dünyaya
en son neticeler belli olsun anlatayım ... burçlar hakkında konuştukya... bir başak erkeği. gerçi sadece temiz ve düzenli biri. benden 6 yaş büyük. sıcak güleryüzlü. güzel bir işi var. ailesi eğitimli. olmusuzluk yok ama net birşeyler oluşmadı kafamda. pek evlilik olarak değerlendirmedim sadece tanımak için değerlendirdim. kendimi evlilik kefesine koyamadım sanıırm. ailesi, hayat görüşü, yaşantısı, eğitimi, bunlarda sorun yok. görünüşde de sorun yok. kısmet bakalım delücüm.
başak ile ben zıtım ama onda pek hissetmedim. çok uçlarda değil ... o yuzden de ne bileyim işde ondan adım bekliyorum ona göre yol alıcam.
ablan doğurmaya kararmı verdi bilooarkadaşın erkek. ablamınkide belli değilmiş
evet soğuk bizim ora daha soğuk
her ay nerdeyse birine bebek görmeye gidiyoruz valla ,altın almaktan anamız ağladı
ablan doğurmaya kararmı verdi biloo
sizin ora nere loo:26:
yaa biz o kadar altın götürdük ettik millete.. altın pahalı diye getirmemezlik yapmazlar inşallah
ev balgat -dikmen arası , o tarafda
kesin biz götürürüz bize bi dene gelmez
delii, senin eşin hangi burç ..
günün birinde bir başakla evlenicem sanırım. 30 u geçen bekar erkekler ya başak yada yay... O yüzden iki burçtan biri olacak sanki
ablan doğurmaya kararmı verdi biloo
sizin ora nere loo:26:
yaa biz o kadar altın götürdük ettik millete.. altın pahalı diye getirmemezlik yapmazlar inşallah
aynı şehirde yaşamıyozmu biizim ora soğuktu diyince biloyla karıştırdı beni sandımm delüü
he valla gelmezse bi dahada götürmem kimseye . yani anneme derim götürmesinbunun tipimi değişmiş sıfata bak
hayırlısı olur inşallah bilom..valal aldırmak için çok uğraştı ama olmadı canım. doktora gittim bulamdım, başka doktora gittim hastası çok tu doğru drüst ilgilenmedi diyo. bide 400 milyon istemiş biri. eniştemde o kadar para aldırmak için verilmez demiş. bizde oayaldık biraz doğuracak bakalım hayırlısıyla inşallah
ula ankaranın ilk karı bizim oraya yağıyo göbüşük
sizin orda kar yokken bizim orda sokaklar doluyo ,o açıdan şey ettim yani
eveeettt 1000. sayfamız hayırlı uğurlu olsunnn hemen kutlama yapalımm...
patamızı da topic sahibesi olarak sen kes hadi datlummm...
kutuplardaki şbemiz epeydir girmiyo. Girseydi sorardık ne yapıyolarkızlar mutlu bir hafta diliyorum..nerelerdesiniz...bu gün biraz güneş yüzünü gösterdi..sevindim bende kutuptakiler ne yapıyoki diye düşündüm..:26:
tesettürlü arkadaşlar akerin sitesinde indirim var pardüse etek falan bir bakın derim..
hg crykızlar mutlu bir hafta diliyorum..nerelerdesiniz...bu gün biraz güneş yüzünü gösterdi..sevindim bende kutuptakiler ne yapıyoki diye düşündüm..:26:
tesettürlü arkadaşlar akerin sitesinde indirim var pardüse etek falan bir bakın derim..
akere baktım ..yuh yani indirimli etek fiyatları bile 50 den başlıyor ,eşarplar deseniz onlar da öyle
sadece 34,90 a var indirimde olanlar o bile bana fazla geliyor bir eşarba o kadar para veremem doğrusu ,her kıayfete farklı eşarp takıyoruz servet kıymak lazım bu durumda ..geçen ben migrostan çisilin eşarplarından aldım 7,90 aa ..harikalar valla ,çok da güzel şekil alıyorlar ,ne tivili ne lazer kesimi valla ,kafamda güzel duruyorsa alırım hemen hiç aramam başka bişey ..kışlık paşmina gibi eşarplar vardı geçen çisilin çok hoştu anneme aldım bi tane
kutuplardaki şbemiz epeydir girmiyo. Girseydi sorardık ne yapıyolar
sevgili bilgisaymayan makinam izin verirse bakayım
hg crysorma yaa halimize şükredelim valla
bakalım ne varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?