Nöbetçi Muhabbetçi

kızlar sular kesik haftada ik kez ana boru patlarmı yaf ..:
yol çalışması bitmedi bu türkiyenin yol çalışmaları

olur olur canım burası Türkiye :))

suskun sana yazacam ama müsaitzaman bekliyorum kafamı toplayıp aklımdaki yazmam lazım ama ikide bir biri geliyor

Akerin eşarplarıo geçen markafonide 30 asatılıyodu burda 34

kızlar sular kesik haftada ik kez ana boru patlarmı yaf ..:
yol çalışması bitmedi bu türkiyenin yol çalışmaları
olsun yapsınlar yol çalışması cry ,yola çok ihtiyacımız var ,sizin sorun borularda baktırsanız ii olur
EVET CANIM BANADA PAHALI GELDİbiraz pardüse vardı lacivertte çok klasik dimi..

pardesü giymiyorum o y yüzden bakmadım

tuba bu topik ne olacak peki

yok bu topiğe bişey olduğu eksik yazmışım sonrada düzeltemedim...
hemen açıklayayım...

bizim bedd ye bağış için açtığımız topik o :13:diğeri kapandı verdiğim linkten devam edicez diye kızlara haber vereyim dedim...

yani burayla alakası yok nöbete devam deloşş...

heh ii bari ,bi an üzüldüm
burası iidi yani ,yerim iidi ,masam manzaralıydı ,çaylar beleşti ,yanında bayat poğaça vardı ama olsun ,şimdi bi yer değişikliği ii olmazdı yani

bu arada cadu hep msn de dışardasın ,nasıl oluyor anlamadım ,hem bil.da olup hem dışarda olmak ,bana da öğretsene bi zahmet

bu arada cadu hep msn de dışardasın ,nasıl oluyor anlamadım ,hem bil.da olup hem dışarda olmak ,bana da öğretsene bi zahmet

sorma msn yi ya . Dışarda gözüküyosam ona da şükür. Bi türlü yükleyemdim. Yüklüyom sonra tekrar çalışamaz hale geliyo.

sorma msn yi ya . Dışarda gözüküyosam ona da şükür. Bi türlü yükleyemdim. Yüklüyom sonra tekrar çalışamaz hale geliyo.

bende gayet çalışır gözüküyorsun
hotmailden gir o daha kolay ..
ay dün döşemecinin birine mail attım koltuklarımın resmini attım kaça döşersiniz dedin ,yeni ev için renk değiştireceğim de ,adam bana 2000 tl demesinmi
manyakmıdır nedir ,o fiyata yenisini alırım

koltuklarım şunlar

alıntı yapmayın ama silerim birazdan

daha yeni galiba . ayrıca oldukça güzel rengi. evet evdde hoşmuş.
bizde geçen sene hesaplattık 900 dedi

selam kizlar pek gelemiyorum artik.
nasilsiniz görüsmeyeli
deli kiz koltuklarin modeli cok hos evet ama rengi cok koyu ben acik renklerden yanayim.
halinda güzel kendime adam gibi bi hali bulamadim bende.

daha yeni galiba . ayrıca oldukça güzel rengi. evet evdde hoşmuş.
bizde geçen sene hesaplattık 900 dedi
yoo yeni değil 4 senelik cadu ,rengi güzel de yıprandı ,sürekli bu odada vaktimiz geçiyor o yüzden yeni evde rengini kahve tonlarında yapmayı düşünüyorum ,size ii fiyat vermişler ..
teşekkür ederim ev yorumun için
perdelerimi sosyete pazarından aldım ,salonum 30 m2 büyük bu sadece bir kısmı ,toplamda perdelerim fonla beraber 150 tlye mal oldu bana
selam kizlar pek gelemiyorum artik.
nasilsiniz görüsmeyeli
deli kiz koltuklarin modeli cok hos evet ama rengi cok koyu ben acik renklerden yanayim.
halinda güzel kendime adam gibi bi hali bulamadim bende.

sağolasın poly ,ben siyah beyaz delisiyim ..
halı olarak şanslıyım ,kaşmirden aldım halılarımı beyaz olmasına rağmen bi leke dökülsün ıslak mendille sil geçiyor hemen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…