kızlar sular kesik haftada ik kez ana boru patlarmı yaf ..:
yol çalışması bitmedi bu türkiyenin yol çalışmaları
olsun yapsınlar yol çalışması cry ,yola çok ihtiyacımız var ,sizin sorun borularda baktırsanız ii olurkızlar sular kesik haftada ik kez ana boru patlarmı yaf ..:
yol çalışması bitmedi bu türkiyenin yol çalışmaları
EVET CANIM BANADA PAHALI GELDİbiraz pardüse vardı lacivertte çok klasik dimi..
tuba bu topik ne olacak peki
yok bu topiğe bişey olduğu eksik yazmışım sonrada düzeltemedim...
hemen açıklayayım...
bizim bedd ye bağış için açtığımız topik o :13:diğeri kapandı verdiğim linkten devam edicez diye kızlara haber vereyim dedim...
yani burayla alakası yok nöbete devam deloşş...
heh ii bari ,bi an üzüldüm
Burası iidi yani ,yerim iidi ,masam manzaralıydı ,çaylar beleşti ,yanında bayat poğaça vardı ama olsun ,şimdi bi yer değişikliği ii olmazdı yani
Tam delü. Ama tapusu yokmuş ne haberrr
bu arada cadu hep msn de dışardasın ,nasıl oluyor anlamadım ,hem bil.da olup hem dışarda olmak ,bana da öğretsene bi zahmet
olmazmı tapum da var ,hemi de hökümet mühürlü
Hem tapum olmasa bile sen beni atamazsın burdan ,bi kere yapıştım üzerine kene gibi
sorma msn yi ya . Dışarda gözüküyosam ona da şükür. Bi türlü yükleyemdim. Yüklüyom sonra tekrar çalışamaz hale geliyo.
yoo yeni değil 4 senelik cadu ,rengi güzel de yıprandı ,sürekli bu odada vaktimiz geçiyor o yüzden yeni evde rengini kahve tonlarında yapmayı düşünüyorum ,size ii fiyat vermişler ..daha yeni galiba . ayrıca oldukça güzel rengi. evet evdde hoşmuş.
bizde geçen sene hesaplattık 900 dedi
selam kizlar pek gelemiyorum artik.
nasilsiniz görüsmeyeli
deli kiz koltuklarin modeli cok hos evet ama rengi cok koyu ben acik renklerden yanayim.
halinda güzel kendime adam gibi bi hali bulamadim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?