Nöbetçi Muhabbetçi

bu arada cadu hep msn de dışardasın ,nasıl oluyor anlamadım ,hem bil.da olup hem dışarda olmak ,bana da öğretsene bi zahmet

benide eklesene deloşkoo
ama ben mailden giyom bu aralar msn yüklü değil bilgisayarıma
yapmaya götürdüler silmişler bende yüklemedimm.hotmailden kabul edebilirmiyimki seni:26:

benide eklesene deloşkoo
ama ben mailden giyom bu aralar msn yüklü değil bilgisayarıma
yapmaya götürdüler silmişler bende yüklemedimm.hotmailden kabul edebilirmiyimki seni:26:

hotmailden de msn kullanabilirsin paris özelden at ekleyeyim seni
hotmaili açınca en üstte messenger var ordan hotmaili msn olarak kullanabilirsin ..

ayyy benimde üst komsum siyah hastasi varya ama evi muhtesem camasir makinesini bile kendi siyaha boyamis cok gülmüstüm saglam diye degistirmemis.
benim halilarimda kir tutmuyr aynen gicigim ama bu halilara istedigim gibi bisi bulursam aticam hemen.

yok o kadar da siyah değil ,sadece salonda öyleyim ben
komşunun da hayal dünyası genişmiş hee
paris ekledim seni

Son düzenleme:

kızz kaşmirden hakkaten memnunmusun benim oturma odamdakiyle mutfağımdaki kaşmir neyle silersem sileyim kuruyunca tekrar kusuyor lekeyii nefret ediyorum halilardan iyi bari sen memnunmuşsunn

kızz kaşmirden hakkaten memnunmusun benim oturma odamdakiyle mutfağımdaki kaşmir neyle silersem sileyim kuruyunca tekrar kusuyor lekeyii nefret ediyorum halilardan iyi bari sen memnunmuşsunn
evet çok memnunum ben ama kaşmirin en iisinden almıştım ben taa 4 sene önce tek halıya 500 tl verdim
oldumu deloş kabul edebildimmi seni
becermişimdir inşallah görebiliyonmu beni:26:

evet paris oldu

4 sende iyidir canım. yeni sayılır iki kişisiniz ne olacak

olur olur canım burası Türkiye :))

suskun sana yazacam ama müsaitzaman bekliyorum kafamı toplayıp aklımdaki yazmam lazım ama ikide bir biri geliyor
kolay gelsin canım..

canım koltukların çok güzelmiş neden değiştiriyorsunki kumaş yeni duruyor..bebeği olunca işiycek kusucak söylemedi deme..sonraya bırakırdım senin yerine olsam..

Son düzenleyen: Moderatör:
siyah günlük kullanım için riskli bir renk zaten. şık duruyor o ayrı mesele
aslında riskli değil bence kir göstermiyo ama yıprandı rengi soldu ondan değiştirmem gerek
kolay gelsin canım..

canım koltukların çok güzelmiş neden değiştiriyorsunki kumaş yeni duruyor..bebeği olunca işiycek kusucak söylemedi deme..sonraya bırakırdım senin yerine olsam..

kahve tonu düşünüyorum cry üzerine koltuk şalı örterim çok şık şallar var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…