bu arada cadu hep msn de dışardasın ,nasıl oluyor anlamadım ,hem bil.da olup hem dışarda olmak ,bana da öğretsene bi zahmet
benide eklesene deloşkoo
ama ben mailden giyom bu aralar msn yüklü değil bilgisayarıma
yapmaya götürdüler silmişler bende yüklemedimm.hotmailden kabul edebilirmiyimki seni:26:
yapom bana da atsana mail adresini... özelden
deloş istersen sen de
yoo yeni değil 4 senelik cadu ,rengi güzel de yıprandı ,sürekli bu odada vaktimiz geçiyor o yüzden yeni evde rengini kahve tonlarında yapmayı düşünüyorum ,size ii fiyat vermişler ..
teşekkür ederim ev yorumun için
perdelerimi sosyete pazarından aldım ,salonum 30 m2 büyük bu sadece bir kısmı ,toplamda perdelerim fonla beraber 150 tlye mal oldu bana
sağolasın poly,ben siyah beyaz delisiyim ..
halı olarak şanslıyım ,kaşmirden aldım halılarımı beyaz olmasına rağmen bi leke dökülsün ıslak mendille sil geçiyor hemen ..
olur olur canım burası Türkiye :))
suskun sana yazacam ama müsaitzaman bekliyorum kafamı toplayıp aklımdaki yazmam lazım ama ikide bir biri geliyor
yapom bana da atsana mail adresini... özelden
deloş istersen sen de
ayyy benimde üst komsum siyah hastasi varya ama evi muhtesem camasir makinesini bile kendi siyaha boyamiscok gülmüstüm saglam diye degistirmemis.
benim halilarimda kir tutmuyr aynen gicigim ama bu halilaraistedigim gibi bisi bulursam aticam hemen.
yoo yeni değil 4 senelik cadu ,rengi güzel de yıprandı ,sürekli bu odada vaktimiz geçiyor o yüzden yeni evde rengini kahve tonlarında yapmayı düşünüyorum ,size ii fiyat vermişler ..
perdelerimi sosyete pazarından aldım ,salonum 30 m2 büyük bu sadece bir kısmı ,toplamda perdelerim fonla beraber 150 tlye mal oldu bana
halı olarak şanslıyım ,kaşmirden aldım halılarımı beyaz olmasına rağmen bi leke dökülsün ıslak mendille sil geçiyor hemen ..
hotmailden de msn kullanabilirsin paris özelden at ekleyeyim seni
hotmaili açınca en üstte messenger var ordan hotmaili msn olarak kullanabilirsin ..
evet çok memnunum ben ama kaşmirin en iisinden almıştım ben taa 4 sene önce tek halıya 500 tl verdimkızz kaşmirden hakkaten memnunmusun benim oturma odamdakiyle mutfağımdaki kaşmir neyle silersem sileyim kuruyunca tekrar kusuyor lekeyii nefret ediyorum halilardan iyi bari sen memnunmuşsunn
oldumu deloş kabul edebildimmi seni
becermişimdir inşallah görebiliyonmu beni:26:
4 sende iyidir canım. yeni sayılır iki kişisiniz ne olacak
evet çok memnunum ben ama kaşmirin en iisinden almıştım ben taa 4 sene önce tek halıya 500 tl verdim
ama cadu bi görsen bizimki orda yatıyo kalkıyo gibi çok kullanıyoruz orda yer içer tv izler başka oda yok sanki evde
oturma odası gibi kullnaıyon salonu yani. tv nerdeyse en çok oarsı kullanlılyo.
aynen öyle ,diğer odalarda bi şey olmuyo tv salonda ondan hep ordayız ,otura otura rengi değişti valla
kolay gelsin canım..olur olur canım burası Türkiye :))
suskun sana yazacam ama müsaitzaman bekliyorum kafamı toplayıp aklımdaki yazmam lazım ama ikide bir biri geliyor
canım koltukların çok güzelmiş neden değiştiriyorsunki kumaş yeni duruyor..bebeği olunca işiycek kusucak söylemedi deme..sonraya bırakırdım senin yerine olsam..bende gayet çalışır gözüküyorsun
hotmailden gir o daha kolay ..
ay dün döşemecinin birine mail attım koltuklarımın resmini attım kaça döşersiniz dedin ,yeni ev için renk değiştireceğim de ,adam bana 2000 tl demesinmi
manyakmıdır nedir ,o fiyata yenisini alırım
koltuklarım şunlar
alıntı yapmayın ama silerim birazdan
Eki Görüntüle 323407
aslında riskli değil bence kir göstermiyo ama yıprandı rengi soldu ondan değiştirmem gereksiyah günlük kullanım için riskli bir renk zaten. şık duruyor o ayrı mesele
kolay gelsin canım..
canım koltukların çok güzelmiş neden değiştiriyorsunki kumaş yeni duruyor..bebeği olunca işiycek kusucak söylemedi deme..sonraya bırakırdım senin yerine olsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?