nokia e72 mi,nokia c3 mü??

melsa34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
1.292
7
66
İstanbul
kızlar karar veremedim ya,klavyeli telefon istiyorum ama bu ikisi arasında kararsızım.Nokia e72 yada Nokia c3...öyle muhteşem özellikler de istemiyorum.Bu telefonları kullananlardan fikir alabilir miyim?
teşekkürler

androıd ozellıgı olmayan bı telefon olmadıgından nokıa tavsıye etmıyorum..İllaki klavyeli telefon almayı dusuneceksenız blackberry alabılırsınız..Gercı kullanıcıları cok tavsıye etmıyor ama..Nokıa sadece ıs ıcın kullanacaksanız 10 numara..

Ya anlamıyorum ben pek telefondan yanı konuşayım bolca mesajlaşayım,facebook yada twitter dolayısıyla wifi olsun
e72 nin kamerasıda 5mp fena değil ama bılemedım..

kız kardeşim e72 kullanıyor çok memnun şarjıda maksimum 3 gün gidiyormuş.bende ondan almayı düşünüyorum.

ah sevındım ya nıhayet almayı düşünen biri daha:)
ben siyah rengını sipariş verdim sonra baktım beyaz daha guzel iptal ettirdim ya beyazını alırım yada c3 alırım dıye ama:)
bayağı kafam karışık anlayacağın
zaten artık pek heryerdede bulunmuyo e 72
o yuzden kararsızım bu kadar???
e72 600tl
c3 320 bu arada
ama alacaksam guzel sağlam kullanışlı olsun ıstıyorum..

Nokianın e serisi sorunlu biraz sanırım.çevremde kullananlardan duydum bunu.Benim e71im vardı eltiminde e72 ikimizinkinde de ses problemi oldu.Telefon çalıyor ama ses çıkmıyor benimkin de yine kapanmaya yakın çalmaya başlıyor eltimin hiç çalmıyor.O benden sonra aldı ikimizde telefonla pek ilgilenmeyiz düşürmedik bi şey de yapmadık ama ikimizde aynı sorunu yaşadık.

bızde c3 var cok memnunuz.benım telefon androıt ozellıklı ve dokunmatık lg ıdı.servıse gıdınce esım yedek olarak aldı oyle rahat ettımkı anlatamam sarjıda cok ıyı gıdıyor bısuru para vermene gerek yok.esımınde bısuru ozellıklerı olan telefonu vardı onu bıraktı sımdı c3 kendı kullanıyor.tavsıye edıyorum kullanımı cok rahat.

evet 1 hafta kadar kullanmıştım c3 ama baktım kendı kendıne gıdıyo ekran gerı verdım
kararsızım(

sana suanda c3 ten yazıyrm cnm
gayette memnunum...
Bebegım 5 aylık onu sallarken bende kk da gezerım hep...
Bır yandan da muzık dınlıyrmmm
ben begenıyorum telımı sadece
ekran ısıgı kısılmıyor maalesef o ozellıgı koymamıslar
sureklı nette olmama ragmen sarjıda ıı
pc yı acmıyorum nerdeyse

nokia mı kaldı artık ya
android işletimli olmayan telefonlar bi işe yaramıyor artık
bence klavyeli telefonlar zor.
zaten dokunmatik telefonları da klavye şeklinde ayarlayabiliyorsun

Samsun Galaxy S2 tavsiye ederim ben sana...dokunmatik ama.

Ama illaki nokia dersen tabiiki E72 benim arkadaşım kullanıyor, çok beğendiğimiz bir telefon.

telden kk ne gırıp msj da yazabiliyomusun???
süpermiş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…