Nolacak sonumuz

Eşim Bundan 6ay once kalbimi cok kirdi bir turlu affedemedim birazda uzattim sanirim 1ay gecti boyle sonra o küstü derken sürec cok uzadi evde hic iletisimimiz kalmadi. Bi akşam cocular evde yokken geldi karsima
Oturdu bosanalim dedi tamam
Dedim ama evimden gitmeyecegimi soyledim cocuklarimla birlikte yasarim dedim
Benmi gideyim dedi evet dedim ve tamam haftaya anlasmali olarak bosanalim ve ben giderim dedi. Yarin ailelerimizle konusalim halledelim bu isi dedi onada tamam
Dedim.ertesi gun isten geldi konustunmu ailenle dedi hayir sen gorustunmu dedim hayir ama ben ablama soyledim dedi bende kardesime soyledim dedim. 1 hafta gecti işe gidiyo geliyo yemegini yiyor ama hala bir gelisme yasamadik. İste cevreden bundan bosanma olmaz bikez daha konusun falan diyenler oldu. Ben birkez daha konusalim dedim 1 hafta daha gecti yine bir aksam karsima oturdu 20 yil dile kolay ne yapcam ne diyecem bilmiyorum dedi. Git de yarin giderim dedi. Ama benim dusuncem cocuklar universite kazanana kadar 2.5 yil bu sekilde yaşayalim uzak duralim birbirimizden dedi ama yok dersen giderim ben dedi. Fakat ben bir zaman sonra bu sekilde yasayamayacagima karar verdim ve aksam isten geldiginde ailelerimizle konusalim ben istemiyorum boyle bir hayat dedim nasil istersen dedi. O ara kardesimle konusurken bana gel konusalim dedi planin ne dedi evimdeyim cocukalrimla bir iş bulurum ev zaten kira degil ailemde destek olur yaşar giderim dedim. Ne dersem
Tamam dedi 10 dakka agladik karsilikli nezaman konusacan dedi yarin konusurum babamla dedim haftya konusalim olurmu dedi uzatmanin anlami yok dedigimde 1 haftadami katlanamzsin bana gideyim ozaman yarin dedi okadar zor bi karardiki
Benim icin. Cocuklarla konusalim ozaman dedim onlarlada bir kac gun sonra konusalim dedi. Neden bilmiyorum tamam
Biraz daha dusunelim ozaman bu 1 haftalik surecte dedim ve hersey havada kaldi yine bir muddette boyle
Devam ettik. Yine bir aksam bu sekilde devam edeceksek en azindan insan gibi konusmayi basaralim dedim.Tamam dedi ve yavastan konusmaya basladik.BuSene sonuna kadar sans vermis evliligimize belki tekrar isiniriz birbirimize dedi .Tam
Hersey iyiye gidiyor derken yine başa dönüyoru sanki cevremde kadina iş düser sen kurtaracan bu evliligi sozlerinden bikkinlik geldi esimde biraz toprlarliyo gibi oluyo sonra yeniden uzaklasiyo sanki bendemi hata acaba benmi karsilik veremiyorum
Ona okadar kafam
Karisikki

Film mi çeviriyorsunuz?
Biraz ihtirasa ihtiyacınız var anlaşılan.

Uzun soluklu evliliğiniz var ve çocuklarınız var bence sudan bahane sebepler evliliğinizi yıkmasıj aklı başında insanlarsınız bir anlık öfke ile yuvanız bozulmasın tekrar bu konuyu konuşun isterseniz

Bosanma nedeni benim kirginligimi uzatmam uzun bir küslük yaşadik

Allah Allah. Kalbiniz hakli kirilmis olabilir, ha diyelim ki kirginligi o caba gösterdigi halde uzattiniz. Ilk akila gelen bosanmak mi oluyor. Ikinizde durumu inada bindirmissiniz. 20 yil olmus. Insan en azindan bir uzman destegi alip iletisimi düzeltmeye gayret eder. Yalnis anlamayin kirmak degil niyetim, ama inanin ikinizdede aslinda ciddi bosanma niyeti yok, bari bunu uzatmayin

Eşim Bundan 6ay once kalbimi cok kirdi bir turlu affedemedim birazda uzattim sanirim 1ay gecti boyle sonra o küstü derken sürec cok uzadi evde hic iletisimimiz kalmadi. Bi akşam cocular evde yokken geldi karsima
Oturdu bosanalim dedi tamam
Dedim ama evimden gitmeyecegimi soyledim cocuklarimla birlikte yasarim dedim
Benmi gideyim dedi evet dedim ve tamam haftaya anlasmali olarak bosanalim ve ben giderim dedi. Yarin ailelerimizle konusalim halledelim bu isi dedi onada tamam
Dedim.ertesi gun isten geldi konustunmu ailenle dedi hayir sen gorustunmu dedim hayir ama ben ablama soyledim dedi bende kardesime soyledim dedim. 1 hafta gecti işe gidiyo geliyo yemegini yiyor ama hala bir gelisme yasamadik. İste cevreden bundan bosanma olmaz bikez daha konusun falan diyenler oldu. Ben birkez daha konusalim dedim 1 hafta daha gecti yine bir aksam karsima oturdu 20 yil dile kolay ne yapcam ne diyecem bilmiyorum dedi. Git de yarin giderim dedi. Ama benim dusuncem cocuklar universite kazanana kadar 2.5 yil bu sekilde yaşayalim uzak duralim birbirimizden dedi ama yok dersen giderim ben dedi. Fakat ben bir zaman sonra bu sekilde yasayamayacagima karar verdim ve aksam isten geldiginde ailelerimizle konusalim ben istemiyorum boyle bir hayat dedim nasil istersen dedi. O ara kardesimle konusurken bana gel konusalim dedi planin ne dedi evimdeyim cocukalrimla bir iş bulurum ev zaten kira degil ailemde destek olur yaşar giderim dedim. Ne dersem
Tamam dedi 10 dakka agladik karsilikli nezaman konusacan dedi yarin konusurum babamla dedim haftya konusalim olurmu dedi uzatmanin anlami yok dedigimde 1 haftadami katlanamzsin bana gideyim ozaman yarin dedi okadar zor bi karardiki
Benim icin. Cocuklarla konusalim ozaman dedim onlarlada bir kac gun sonra konusalim dedi. Neden bilmiyorum tamam
Biraz daha dusunelim ozaman bu 1 haftalik surecte dedim ve hersey havada kaldi yine bir muddette boyle
Devam ettik. Yine bir aksam bu sekilde devam edeceksek en azindan insan gibi konusmayi basaralim dedim.Tamam dedi ve yavastan konusmaya basladik.BuSene sonuna kadar sans vermis evliligimize belki tekrar isiniriz birbirimize dedi .Tam
Hersey iyiye gidiyor derken yine başa dönüyoru sanki cevremde kadina iş düser sen kurtaracan bu evliligi sozlerinden bikkinlik geldi esimde biraz toprlarliyo gibi oluyo sonra yeniden uzaklasiyo kafam cok karisik
Evliliğinizle ilgili genel durumu anlatmadığınız için bilemiyorum ama okurken içim buruldu. 20 yıllık evlilik dile kolay. Çocuklar da varmış. Küslüğü uzatmışsınız arada bir soğuma olmuş anladığım kadarı ile. Sanki eşiniz sizden bir adım bekliyor. Gitme demeniz herşeyi çözecek gibi. Eğer hala seviyorsanız aranızdaki sorunları halledebilirsiniz.20 yıllık emek verdiğiniz yuvanız bir şansı daha hakkediyor. Belki de siz ilk adımı bekleyerek gurur yapıyorsunuz. Ama içinizden gelmiyorsa da her şey boş.

Bence adam boşanmak istemiyor sadece kabulleniyor. Açıkça ne olduğunu yazmayip aileyle ilgili bir şey dediğiniz için buradan bakınca siz gereksiz uzatmış gibi görünüyorsunuz

Böyle inatlarla insanlar nasıl ayrılmaya, boşanmaya gidiyor ben hiç anlayamıyorum. Çoluklu çocuklu, 20 yıllık evli insanlarsınız bir de, ilişki yürütmeyi bilmiyorlar desem öyle değil asla. İnsan hiç mi oturup konuşmaz, ayrılık konuşması, boşanma planlaması yapana kadar “olayı çok uzattık ama şunu şunu söylediğinde/böyle böyle yaptığında ben çok kırıldım, seni affetmekte zorlanıyorum sen de hiç yardımcı olmuyorsun” gibi konuşamaz mı eşiyle?

Ağlaya ağlaya boşanma planlayana kadar “hatalıydım, seni kırdım” deyip özür dilemez, aranızı düzeltme planları yapmaz mı bir insan? İstemeye istemeye iki insan neden sırf inatla boşanma yoluna girer? Ben gerçekten anlayamıyorum.

Back
X