Nolcak benim bu halim

Bunaldım,boşanmak istiyorum deme sakın sonra bir sürü çocuktan başımı kaşıyacak vaktim yok diye topic açmak istiyorsun anladım kuzum İnşallah istediğin gibi olsunn. Bir yerden çıkar nasibin anlamadan bi bakmışsın emeklisin

Ya cocuk da sart degil.evlenmesek de olur ben birlkkte de yasarim.hayat arkadasi.kahvalti hazirlayan,fatura odeyen,birlikte eglenebildigim biri.

Evliyim, 16 yılda 2 kez kahvaltı hazırladı. Arabamı hep kendim muayeneye götürdüm. Kaza yaptım damat ilgilendi başka şehirden

otur keyfine bak

Ben de istiyorum sabah kahvaltı hazırlayan operek uyandıran bir eş. Pazar günleri şöyle eşim minik oglum bir yürüyüş yapalım, arada eğlenceli etkinliklerimiz olsun ne bileyim eşimle sinemaya gidelim filan... Ama evliyim

Kız uyan rüyada olur onlar :)) eşimden memnunum şükür ama istediğin gibi olmuyor herşey.

Şimdi kendi arkadaşlarımla nasıl fırsat bulup tatile gitsem, evde çocuğu babasına verip nasıl yalnız takilabilsem, nasıl hunharca paramı harcasam yurtdışı tatiline çıksam eskisi gibi arabama binip günlerce gezsem filan diyorum. Deli mi ne :))

İlk hedefim bir film var vizyona girecek, girsin tek başıma gidip onu izliycem. Ayyy çok heyecanlı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…