- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Nasil yok ya.....kahvaltiyi hazirlamayacaksa fatura odemeyecekse ne ise yariyor ki niye evlenelim hayatimi kolaylastirmayan adamla?Konu sahibesi romantik film izlemis ondan oyle diyor benceYani oyle omlet yapayim, portakal suyu sikayim koca yok ki...
Çok zor değil bu ya cidden esimin bütün akrabaları (kardesleri, kuzenleri mutfakta) Antep ve civarında erkekler bayagı becerikli, sasırmadım diil.Ben deeeeeeeeeeeee
Çünkü evlilik yazdıklarından cookkk daha fazlası :)) ve asıl mutluluk bu yazdıklarında değil.Neden hala evlisin?cok ciddi soruyorum.
Yapmayin ya bunlari da yapmayan adami ben napayim.siz kendinize sevgili değil finansman arıyorsunuz sanırım.
Çünkü sigortamı faturalarımı ödüyorNeden hala evlisin?cok ciddi soruyorum.
Pardon kocanız neyse de sevgiliniz neden sizin arabanızı yaptırsın ki,garipYapmayin ya bunlari da yapmayan adami ben napayim.
Sen kk nın yeni trölümüsün hadi anlat ablana çekinmeNasil yok ya.....kahvaltiyi hazirlamayacaksa fatura odemeyecekse ne ise yariyor ki niye evlenelim hayatimi kolaylastirmayan adamla?
Mutluluklar da ya siz gercek misiniz? Tabi ki dovmeyecek tabi ki sadakat yukumlulugune saygi gosterecek.bi pazar gunu ailesiyle yuruyus yapmayan bi kahvalti hazirlamayan beraber bi adamla niye evli kalalim?Çünkü sigortamı faturalarımı ödüyor
Şaka bir yana, iyisini kötüsüne yamayıp yaşayıp gidiyoruz. Neden mi evliyim, dövmüyor sövmüyor cimri değil. Temiz, akıllı evine düşkün. Her zaman konforumuzu gözetir, bir de gözü dışarıda değil
Vala ben trol degilim de saskjnkm su anSen kk nın yeni trölümüsün hadi anlat ablana çekinme
Hangi hayal alemindeysen çık gel guzum burası çok güzel girince alışiyorsun hadi guzumVala ben trol degilim de saskjnkm su an
Siz hayat arkadaşı değil de özel finansman istiyorsunuz. Evlilik ortak paylaşımdır siz evliliği farklı algılamışsınız. Kahvaltı hazırlasın tabi her kadın isterde siz sanki her gün kahvaltıyı o hazırlasın çalışsın her şeyi ödesşn her şeyinizde peşinizde koşturan gizmetçi istiyorsunuz. Hayat kolaylaştıran robot olarak mı bakıyorsunuz karşınızdaki insana kusura bakmayın ama az ye de kendine .... tut. Başta yazdıklarınız hoş herkes her kadın ister zira çoğu erkek eşine yardım etmeyi lütuf görürler görevi olduğu halde ama sizde az değilsinizNasil yok ya.....kahvaltiyi hazirlamayacaksa fatura odemeyecekse ne ise yariyor ki niye evlenelim hayatimi kolaylastirmayan adamla?
Hayat müşterekse niye faturanı o ödüyor. ?Mutluluklar da ya siz gercek misiniz? Tabi ki dovmeyecek tabi ki sadakat yukumlulugune saygi gosterecek.bi pazar gunu ailesiyle yuruyus yapmayan bi kahvalti hazirlamayan beraber bi adamla niye evli kalalim?
Bunlari istedigim icin suclayan bile olmus.adam fatura odemiyorsa niye birlikte olayim onu da odesin yani.bana ne faydasi var o zaman.ben mi bakicam adama?hayat musterek.valla cok saskinimm su an
Niye yaptirmasin?Pardon kocanız neyse de sevgiliniz neden sizin arabanızı yaptırsın ki,garip
Ben yeterince kazaniyorum sukur.kkmsenjn parasina ihtiyac duymuyorum.araci yaptiracak zaten bi sey odemeyecek.kaskosu oduyo.ben sanayiye o kadar adamjn yanina oturup usta napiuon diye cay icmiym mesela bunu diyorumSiz hayat arkadaşı değil de özel finansman istiyorsunuz. Evlilik ortak paylaşımdır siz evliliği farklı algılamışsınız. Kahvaltı hazırlasın tabi her kadın isterde siz sanki her gün kahvaltıyı o hazırlasın çalışsın her şeyi ödesşn her şeyinizde peşinizde koşturan gizmetçi istiyorsunuz. Hayat kolaylaştıran robot olarak mı bakıyorsunuz karşınızdaki insana kusura bakmayın ama az ye de kendine .... tut. Başta yazdıklarınız hoş herkes her kadın ister zira çoğu erkek eşine yardım etmeyi lütuf görürler görevi olduğu halde ama sizde az değilsiniz
Bi fayurayi da odemeyecekse kusura bakma da tuymam yaniHayat müşterekse niye faturanı o ödüyor. ?
niye yaptırsın? adam sizin finansmanınız mı?Niye yaptirmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?