- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ya zahmetsiz elde edilmez hicbir sey onun cok farkindayim.ama hayat musterek.ve bi kadin olarak tek basima lldugumdan daha rahat bir hayatim olmayacaksa evlenmek anlamsiz.gercekyen anlamsiz.E dedim ya, rahmeti var, zahmetine razı misin diye :)) rahmeti senin saydıkların.
Ama tek başına gelmiyor onlar.
Paket program
Mutluluk ictedir.ben tekken de mutluyum.bu destek.Aynen
2 senedir elimi kahvaltıya değmem mesela, unuttum bile nasıl hazırlanır?
Ya da çocukları yıkayamıyorum, adam nasıl beceriyor aklım da ermiyor.
Konu sahibi, istekleriniz ütopik değil ama bunların mutluluk garantisi olmadığını da söyleyeyim, bilen biri olarak
Ashdjshdjsj napayım. Biri bu üyeye gerçeklerden bahsetmeli.Salondan kahkaha attım odasındaki çocuk uyandı
Uzun zamandır bu kadar cuk oturtani görmedim.
Ben sizin isteklerinizle alakalı elestiri yapmadım.Hanimefendi ne istemisim cidden soruyorum lux mu şu isteklerim?
Ne mesela olmali beklentim?Ben sizin isteklerinizle alakalı elestiri yapmadım.
Talepkar olmanız karşı tarafa da bu hakkı verir.
O da size bunu sorar çok mu lux şu isteklerim?
Vereceğiniz cevap sizi ve hayalinizdeki eşi bağlar.
Ama sağlıklı bir evlilik için kriterlerinizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Ben de tekken çok mutluyum, çoklukla mutlu olamayanlardanım hattaMutluluk ictedir.ben tekken de mutluyum.bu destek.
E aynen boyle dusunuyorum.bana yuk olan asagi ceken birini istemiyorum.ikimiz de birbirimize katki saglamaliyiz.birlikte yukari cikmaliyiz.o benim omuzlarimda yukselmesinBen de tekken çok mutluyum, çoklukla mutlu olamayanlardanım hatta
Velhasıl kelam, yaptım bir eşeklik, sevdim çocukça diye evlendim.
Ama evlenince anladım ki, çiftler birbirini yukarı çekmeli.
Her anlamda birbirleri çoğaltmalılar.
Yoksa evlilik gerçekten bir eziyete dönüyor.
Siz kitap okumak isterken, o horlayarak uyuyorsa olmuyor o iş.
Gönül istiyor ki, beraber ayrı ayrı okuyalım, fikir alışverişi yapıp göremediğimiz noktaları birbirimize anlatalım.
Evlilik başka, hayat arkadaşlığı başka şey.
Ve size katacak bir şeyi olmayan insanla evlenmeyin.
Ya zahmetsiz elde edilmez hicbir sey onun cok farkindayim.ama hayat musterek.ve bi kadin olarak tek basima lldugumdan daha rahat bir hayatim olmayacaksa evlenmek anlamsiz.gercekyen anlamsiz.
Him anladim.o zahmete deger diyorsunuz.belki de bu avidan bakmadim hicHayır olmayacak :)
Ama mesele de rahatlık değil
Anlaşılmak, paylaşmak, sevmek, sevilmek, heyecanlanmak, tutkuyu hissetmek, merhameti, şefkati öğrenmek, sabretmek, guvenmek tanimlayamadigim bir çok duyguyu yasamak.
Cünkü bunlar tek yaşanmıyor.
Bazıları aşık olunca, bazıları büyüyünce, bazıları anne olunca, bazları kaybedince, bazıları kazanınca öğreniliyor.
2 iken 1 olmayı aşık olmadan,
Merhameti anne olmadan öğrenemiyorsunuz mesela.
Mesela hayatın kolaylaşması değil.
Cünkü asla kolaylaşmadı.
Ama Hep devam etsin isterim.
Allah da sizi güldürsün, hala guluyorum.Ashdjshdjsj napayım. Biri bu üyeye gerçeklerden bahsetmeli.
Ben çık gel hayal aleminden dedim ciddiye almadıAshdjshdjsj napayım. Biri bu üyeye gerçeklerden bahsetmeli.
O mesaja uzulen tek kisi benkm sanirimAllah da sizi güldürsün, hala guluyorum.
İşte o zahmete ancak ve ancak size katacak şeyleri olan bir adamla değiyor.Him anladim.o zahmete deger diyorsunuz.belki de bu avidan bakmadim hic
Ben de tekken çok mutluyum, çoklukla mutlu olamayanlardanım hatta
Velhasıl kelam, yaptım bir eşeklik, sevdim çocukça diye evlendim.
Ama evlenince anladım ki, çiftler birbirini yukarı çekmeli.
Her anlamda birbirleri çoğaltmalılar.
Yoksa evlilik gerçekten bir eziyete dönüyor.
Siz kitap okumak isterken, o horlayarak uyuyorsa olmuyor o iş.
Gönül istiyor ki, beraber ayrı ayrı okuyalım, fikir alışverişi yapıp göremediğimiz noktaları birbirimize anlatalım.
Evlilik başka, hayat arkadaşlığı başka şey.
Ve size katacak bir şeyi olmayan insanla evlenmeyin.
Bir konuya yazdığınız yorumu buraya taşıyarak bel altı vurmak istemiyorum.Ne mesela olmali beklentim?
Tasi ya hu metak ederim benBir konuya yazdığınız yorumu buraya taşıyarak bel altı vurmak istemiyorum.
Kimseyle paylaşmak istemesin demem yeterli olur sanırım..
Yok sıpa 2 bir de bende Eşek Sıpası var, çocuklardan daha çocuk, yont yont bir türlü faydalı bir kibrite dönüşemeyen kocaSeninde sipalar 3 muydu?
Çoklukla mutlu olamayan tanımlamasını ben çok kullanırdım da.
Şimdi tek başıma dev kadroyum
Evet çok şey istiyorsun on yıllık evliyim, eşim hiç kahvaltı hazırlamadı. Faturaları da son iki yıl öncesine kadar ben ödüyordum, 8 yıl ödemişim.
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Bilerek mi böyle yaziyorsun okumuş kadınsın bideTasi ya hu metak ederim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?