- Konu Sahibi Dindirella
-
Konu sahibi adına cevap vermişsiniz de konu sahibinin bunları yapacağını sanmıyorum. Tabi ki arada hazırlasalar iyi olur ama benim eşim mesela onu hazırlayacağına dışarı kahvaltıya götürür. Adama zor geliyor.Akşam yemeği hazırlayacak, hayatı boyunca ardını toplayacak, bulaşığını yıkayacak, çocuklarına layığıyla bakacak, sevecek, hasta olunca başında bekleyecek vs.
Evlilikte bir adamın sorumluluğu ile bir kadınınkini tartışmak yersiz.
Kahvaltı da ele yapışmaz.
Yahu şimdi anlatsam buldun da bunuyorsun diyecekler ama, benim kocamın çok çok görevleri var evde hala yüzde 20lik dilimde kalır hayat müşterekliği açısından.Ciks. Her şeyi kadın yapsın.
'Ayşe nin mutfağı' diye de pano yaptırsınlar hatta adam suyunu da ayşe den istesin.
Mazallah yanlış bardakla içer
Şu iş bölümü hakkında kamu spotu yapmalılar.
Hatta ev aletlerinin üzerine erkekler de kullanabilir yazarak başlayabilirler.
Bana her şey o kadar zor geliyor ki anlatamam size.Konu sahibi adına cevap vermişsiniz de konu sahibinin bunları yapacağını sanmıyorum. Tabi ki arada hazırlasalar iyi olur ama benim eşim mesela onu hazırlayacağına dışarı kahvaltıya götürür. Adama zor geliyor.
Yani hayatinizdaki insanin dertlesecek bir dost, sevgi aşk duygularini geçtiniz takmissiniz kahvaltiyla faturaya o da değişik
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Yahu şimdi anlatsam buldun da bunuyorsun diyecekler ama, benim kocamın çok çok görevleri var evde hala yüzde 20lik dilimde kalır hayat müşterekliği açısından.
Ki bilen biliyor, kendisinden haz etmem
Sizin de yanılmıyorsam öyle, eşiniz oldukça yardımcı.
Aslında yardımcı da denmez buna, ortak hayat yaşanıyorsa ortak da yüklenmek gerekir.
Biri tamiratta iyi ise onu yapar, karısı yardım eder, kim ütüyü iyi yapıyorsa o yapar falan.
Kadın Allah kadın, ha artık dışarda iş hayatında da var kadın, para da getiriyor.
E niye var bu kocalar ve hayatın neresindeler?
Neden evliler?
Bana her şey o kadar zor geliyor ki anlatamam size.
Hayatta yapamam dediğim neleri yaptım ve yapıyorum da.
İşte o prenseslik kadınlarda baba evinde kalıyorsa, erkeklerde neden baba evinde kalamıyor?
Mesele bu.
Yoo lüks değil. Benim eşim herşeyi yapar. Sadece kahvaltı hazırlamaz. Yine de iyi herhalde değil miAltin aramiyorum ya....yapmayin hanimlar pazar gunu kahvalti hazirlayan uyandiran,bi yuruyuse ciktigimiz es cok mu lüx? Sanayiye ben goturmeyeyim aracimi kaza yapinca o gelsin gotursun cok mu lüks? Faturayi bile odemeyecekse?cok ilgincsiniz.ben mi bakayim adama hem maddi hem manevi? Neden ki
Ben süperlikte kaldım, artık bilinçli yapmıyorum.Yapar, yapıyor olmasını da lütuf olarak görmüyorum
Sonuçta ben kahvemi icip ayaklarımı uzatırken o camları silmiyor. Ben de yapıyorum.
Kadini önce super kadın yaptılar, şimdi ultra super über falan yapmaya çalışıyorlar.
Ev işlerini yapsın, dışarıda çalışsın, manken gibi ölçüleri olsun, adeta bir çocuk psikoloğuymuscasina annelik yapsın, kayın aileyi ailesi bilsin, arkadaşlara hoşsohbet güleryüzlü olsun, bol misafir ağırlasın, yemekleri yapsın, yetmesin, bir de sunum yapacağım diye yırtınsın:)
Eee? Adam da çoraplarını kirliye atmaktan, yediği tabağı kaldirmaktan, kahvaltı hazirlamaktan aciz. Niye?
Oyle.
Adam kahvaltı hazırlayacaksa, sen ne yapacaksın?
Kahvemi yapıp, keyif yapacağım
Niye yahu?
Sabah kahvaltı biraz zor galiba ama kesinlikle olacaktır yüreğinize dokunan sabır mucizeler son anda gelir
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Altin aramiyorum ya....yapmayin hanimlar pazar gunu kahvalti hazirlayan uyandiran,bi yuruyuse ciktigimiz es cok mu lüx? Sanayiye ben goturmeyeyim aracimi kaza yapinca o gelsin gotursun cok mu lüks? Faturayi bile odemeyecekse?cok ilgincsiniz.ben mi bakayim adama hem maddi hem manevi? Neden ki
ayhhh ne guldum yaaaaFaturaları otomatik ödeme yap
Rainyy’ler, Yasemenlikek’ler sağ olsun, iyi malzeme veriyorlar.Allah da sizi güldürsün, hala guluyorum.
Hayret ya. Ayak, üniforma vs. duymuştum ama kahvaltı fetişine ilk defa rastlıyorum.Ben çık gel hayal aleminden dedim ciddiye almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?