- 16 Nisan 2012
- 2.116
- 3.695
- 358
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yaa insanlar ne kadar komik. Faturaya, krep yapmaya takılmış. Burada konu sahibinin aslında eksikliği bunlar değil doğrudan. İlgi ve sevgi. 30 yaşı geçmiş, kendi ekonomik özgürlüğünü eline almış ve yalnız olan her kadının sorunu. Arabanın muayene zamanı geldi ve siz ilgilenmek zorundasınız oysa bir sevgili, eşiniz olsa siz kuaför randevunuzu ayarlamakla kafa yorsanız daha tatlı olmaz mı? Bir kadın için elbetteki en tatlısı ikinci seçenek
Konunun odak noktası çok başka aynı durumda olduğum için hanımefendiyi çoook iyi anladım ben. Ama çözümüm yok. Kel/ilaç sürme meselesi
Daha tatli olur ama karşımızdaki de bir insan.
Ikimizin de bir izin gunu varken (sartlari farkli olanlar olabilir ben genel icin konusucam) onun izin gununde benim isimi halletmesini bekleyip kendim "tatli" seyler yapacaksam bu bir tarafin bir tarafi kullanmasi gibi geliyor bana.
Fatura da konu sahibi cok tekrarladigi icin dikkat cekti. Otomatik odeme olsun ama para ondan ciksin diyor. Daha adami bulmadan fatura ödetme derdi biraz uç nokta. Evlenmeyelim ama faturami ödesin ne demek ya. Alti üstü 3 kurusluk fatura icin insan bu kadar düsmemeli.
Ok.Ya niye yokmus neden negatif konusuyorsunuz? 5 senelik evliyim 1 oglum var pazar gunleri adam krep yapiyor ogluna patatesli yumurta yapiyor. Dort dortluk bir evlilik olamaz dersiniz de bu kadarcik bi hayali neden kucuk goruyorsunuz anlamiyorum.Insallah bulursunuz deyin gecin kizin morali yerle bir oldu sayenizde .
Aynen. Fake oldugunu düşünüyorum ama delilim yok dediğim üyelerden biri.Bu hanımefendinin bizi trollledigini düşünüyorum
Şu eşinin telefonuna resimleri gelen kadın olan konuda sevgilisinin kendisinden isteklerine dair mesajından sonra açıkçası amacının burayla dalga geçmek oldugunu düşündürdü hele, bütün mesajlarındaki yazım hatası ve kendini ifade etme zorlugunu demiyorum bile.
Yaa insanlar ne kadar komik. Faturaya, krep yapmaya takılmış. Burada konu sahibinin aslında eksikliği bunlar değil doğrudan. İlgi ve sevgi. 30 yaşı geçmiş, kendi ekonomik özgürlüğünü eline almış ve yalnız olan her kadının sorunu. Arabanın muayene zamanı geldi ve siz ilgilenmek zorundasınız oysa bir sevgili, eşiniz olsa siz kuaför randevunuzu ayarlamakla kafa yorsanız daha tatlı olmaz mı? Bir kadın için elbetteki en tatlısı ikinci seçenek
Konunun odak noktası çok başka aynı durumda olduğum için hanımefendiyi çoook iyi anladım ben. Ama çözümüm yok. Kel/ilaç sürme meselesi
Evren kim yakisikli misürekli aynı şeyi düşünüp istediğiniz için evren "karşında soyunamam yasemenlikek, biraz unut beni de rahat edeyim" diyor bence.
Evren kim yakisikli micok ilginc yalniz yorumlar.ne ortadogululugum kalmis ne ayakta duramayisim ne sahteligim kalmis niye normal hayaller kurdum diye.sanirsin uzay mekiginde az pismis koca istedim.deli misiniz yoksa ben mi anormalim vallahi cozemedim.lakin bu kafalar normalde ben anormal olmayi onur sayarim ya valla.....neyse hoscakalin hanimlar.
Pazar sabah erken kalkıp kahvaltıyı hazırlaması kavga sebebi çünkü onun mutfakta gürültü içinde iş yapması benim sesten uyanmam demek. Erken uyanırsa mümkünse sessiz sedasız otursun beni de uyandırmasın.Altin aramiyorum ya....yapmayin hanimlar pazar gunu kahvalti hazirlayan uyandiran,bi yuruyuse ciktigimiz es cok mu lüx? Sanayiye ben goturmeyeyim aracimi kaza yapinca o gelsin gotursun cok mu lüks? Faturayi bile odemeyecekse?cok ilgincsiniz.ben mi bakayim adama hem maddi hem manevi? Neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?