Nolcak benim bu halim

Yok sıpa 2 bir de bende Eşek Sıpası var, çocuklardan daha çocuk, yont yont bir türlü faydalı bir kibrite dönüşemeyen koca😂😂

Yalnızlık seviyorum ben ya, günün en sevdiği saatleri mesela, kocayı az önce zorla uyumaya yolladım ki dev kadro olabileyim diye😂😂😂
🤣
Allah bağışlasın.
Az once sevgilim kocam, kapıdan kafasını uzatıp,
Sonra da hiç uyumuyorum diye şikayet ediyorsun,
Uyusana çocuklar uyuyorken dedi.
Ciks.
Yalnız kalmaya daha çok ihtiyacım var 🤷🏻‍♀️

Ben cikiyorum hanimlar iyi geceler dilerim.bence isteklerim uc degil cok insani.bunlar lux degil.

Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var konusu desem yeterli olur bence.
Orada yazdigim o insanlarin ahlaksizligi.ne yani papaza kizip oruc mu bozalim? Bir adam beni paulasmak istemiyor diye her sabah ben mi hazirlayayim kahbaltiyi?olmasi gereken isyememesi zaten ben de bosandim.vayyy cok harika evliligim vardi yazmadkm oraya

Çok sevimlisin bence ya. Adamlar anlamıyo heralde. Onun dışında iyi bi hayatın var sanırım. Yalnız kalmamak için de öylesine birini hayatına almayacak birine benziyosun. Toplumun kaçta kaçı öyle severek, anlaşarak falan birliktelik, evlilik yürütüyor ki. Elde olanla yetiniyo işte. Şans.

Bu tarrif ettiğiniz adam sadece hayallerde var

O sizinle niye evlensin? Kahvaltı hazırlamayan fatura ödemeyen bir kadınla?
Akşam yemeği hazırlayacak, hayatı boyunca ardını toplayacak, bulaşığını yıkayacak, çocuklarına layığıyla bakacak, sevecek, hasta olunca başında bekleyecek vs.

Evlilikte bir adamın sorumluluğu ile bir kadınınkini tartışmak yersiz.
Kahvaltı da ele yapışmaz.

Burda öyle koca yok diyenlere inanma fazlası var eksiği yok tatlım inancını kaybetme... Azimle devam. Ayrıca burun dudak arası mesafe teshislerin o kadar doğru ki... Çünkü kendimden biliyorum bir çok şey yaptırdım ve iyi ki...

Orada yazdigim o insanlarin ahlaksizligi.ne yani papaza kizip oruc mu bozalim? Bir adam beni paulasmak istemiyor diye her sabah ben mi hazirlayayim kahbaltiyi?olmasi gereken isyememesi zaten ben de bosandim.vayyy cok harika evliligim vardi yazmadkm oraya
İstekleriniz çok abes değil sadece bir kaç maddelik beklenti belirterek sevgili evlilik eş falan istemeniz garip geldi.
Açtığınız konular, içerikler, yaptığınız yorumlar falan bana fazlasıyla tuhaf geliyor.

Akşam yemeği hazırlayacak, hayatı boyunca ardını toplayacak, bulaşığını yıkayacak, çocuklarına layığıyla bakacak, sevecek, hasta olunca başında bekleyecek vs.

Evlilikte bir adamın sorumluluğu ile bir kadınınkini tartışmak yersiz.
Kahvaltı da ele yapışmaz.

Ciks. Her şeyi kadın yapsın.
'Ayşe nin mutfağı' diye de pano yaptırsınlar hatta adam suyunu da ayşe den istesin.
Mazallah yanlış bardakla içer 🤣
Şu iş bölümü hakkında kamu spotu yapmalılar.
Hatta ev aletlerinin üzerine erkekler de kullanabilir yazarak başlayabilirler.

Back
X