- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Neden evlisiniz peki?Evet çok şey istiyorsun on yıllık evliyim, eşim hiç kahvaltı hazırlamadı. Faturaları da son iki yıl öncesine kadar ben ödüyordum, 8 yıl ödemişim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden evlisiniz peki?Evet çok şey istiyorsun on yıllık evliyim, eşim hiç kahvaltı hazırlamadı. Faturaları da son iki yıl öncesine kadar ben ödüyordum, 8 yıl ödemişim.
Hayir bilerek olur mu klavyem garip duzgun yazmak icin cok yavas yazmaliyim.hizli yazinca klavyeden karisiyoBilerek mi böyle yaziyorsun okumuş kadınsın bide![]()
Yok sıpa 2 bir de bende Eşek Sıpası var, çocuklardan daha çocuk, yont yont bir türlü faydalı bir kibrite dönüşemeyen koca
Yalnızlık seviyorum ben ya, günün en sevdiği saatleri mesela, kocayı az önce zorla uyumaya yolladım ki dev kadro olabileyim diye![]()
Ohoo hem İzmir hem cam kenarı olsun istiyorsun sendeYa ne isyedkm ki allasen.bunlari da yapmayan adamin ne isi var hayatimda
Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var konusu desem yeterli olur bence.Tasi ya hu metak ederim ben
O sizinle niye evlensin? Kahvaltı hazırlamayan fatura ödemeyen bir kadınla?Nasil yok ya.....kahvaltiyi hazirlamayacaksa fatura odemeyecekse ne ise yariyor ki niye evlenelim hayatimi kolaylastirmayan adamla?
Orada yazdigim o insanlarin ahlaksizligi.ne yani papaza kizip oruc mu bozalim? Bir adam beni paulasmak istemiyor diye her sabah ben mi hazirlayayim kahbaltiyi?olmasi gereken isyememesi zaten ben de bosandim.vayyy cok harika evliligim vardi yazmadkm orayaEşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var konusu desem yeterli olur bence.
Kahbalti hazorlamam mi yazmisim ben.pazar gunleri hazirlasin dedim.O sizinle niye evlensin? Kahvaltı hazırlamayan fatura ödemeyen bir kadınla?
Diğer 6 gün hazırlayacak mısınız peki?Kahbalti hazorlamam mi yazmisim ben.pazar gunleri hazirlasin dedim.
Akşam yemeği hazırlayacak, hayatı boyunca ardını toplayacak, bulaşığını yıkayacak, çocuklarına layığıyla bakacak, sevecek, hasta olunca başında bekleyecek vs.O sizinle niye evlensin? Kahvaltı hazırlamayan fatura ödemeyen bir kadınla?
Çünkü seviyorum. İyi bir eş, iyi bir baba. Kimse dört dörtlük değil. Bir pazar kahvaltısı için boşayayım mı adamı?Neden evlisiniz peki?
İstekleriniz çok abes değil sadece bir kaç maddelik beklenti belirterek sevgili evlilik eş falan istemeniz garip geldi.Orada yazdigim o insanlarin ahlaksizligi.ne yani papaza kizip oruc mu bozalim? Bir adam beni paulasmak istemiyor diye her sabah ben mi hazirlayayim kahbaltiyi?olmasi gereken isyememesi zaten ben de bosandim.vayyy cok harika evliligim vardi yazmadkm oraya
Akşam yemeği hazırlayacak, hayatı boyunca ardını toplayacak, bulaşığını yıkayacak, çocuklarına layığıyla bakacak, sevecek, hasta olunca başında bekleyecek vs.
Evlilikte bir adamın sorumluluğu ile bir kadınınkini tartışmak yersiz.
Kahvaltı da ele yapışmaz.