- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Dışarı falan çıkarın, yeni bir oyun bulun bakalım keyfi yerine gelecek mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkıcaz bugun simdi babası biyere kadar gitti gelmesini beklıyorum. Uyuyor şimdi uyanana kadar babasi gelir tsklerDışarı falan çıkarın, yeni bir oyun bulun bakalım keyfi yerine gelecek mi?
Hasta gıbı gözükmüyorda sıkılıyor olabilir.bugun cıkıcazya hasta olacak ya da sıkıntıdan patlıyor bebiş.için rahat etsin diye bir götür istersen.
Düzelir tabiki merak etme inşallahYa Kuzum insan çocuğunun hasta olmasını istermi .İnan bana bazen kendımı hastadır geçecek DİE motive edıyorum .hastalığa dair en ufak belirti görmedim durgunluktan baska nie böyle oldu çök mutlu bi bebektiinşallah düzelir
canim benm dusme esnasinda korkmussa. travma gibi. bisey olmustr benm oglumda 1 yasindayken yataktan dustu senin ki kadar sansli degilsi kolu catladi onun travmasindan tam 1 ay kurtulamadi. zamnla gecer keske bir hekime gitseydiniz. cok korkuyorm su dusmelwrdern. allah muhafaza1 yaşındaki bebegım 3 gün oldu çok durgun mutsuzbenım bebegım böyle değildi sürekli gülümseyen uykusunda bile kahkaha atan bi çocuktu. hasta gibide gözükmüyor ates yok diş çikardıgınıda zannetmiyorum öksürük ,burun tıkanıklığı,ishal .hiç bisi yok hersey yolunda gözüküyor. Geçenlerde koltuga çikmiş düşmüş ama kusma hiç bisi olmadı azıcık ağladı sonra normale döndü. Ya hersey yolunda gözüküyor ama neden birden bire böyle oldu .cok enerjili bi bebektı bi dk durmazdı yerinde uyanıkken. yarın doktora götürücem her ihtimale karsı. Dün bi çizgi film açıktı aniden korktu geriye geriye kaçmaya basladı ağladı. Cok değişti bu 3 dün içerisinde, canım cok sıkkın
düzelecekmi eskisi gıbı şen şakrak olacakmı bebegım
Ayni şeyi ben diyecektim. Insallah neşesi yerine gelir kuzunun :)Tv izletmeyin lütfen ya uyuşturuyor resmen çocukları. Çok küçük izlemek için. Genel durumu iyiyse endişelenmeyin
Durgun gülümsemıyor farklı. Ama bu aksama dogru kuzucuğumkuzucuğumun neşesi yerine geldıgeldı dışarı çıkardık babasıyla beraber onunla oynatık sevdik sarıldık .sanırım bnmkı sıkılmış ondan durgun öyleMutsuz derken neyi kastediyorsun pek anlamadim?
3 gun oluyor durgun demek istedim daha dün dısardaydı sıpa :)3 gun disari cikmamak.icin cok uzun bi sure
Bir odanin icinde sıkılmistir cocuk
Benim oglumda 1 yasinda
Soguk falan demiyoruz hergun cikiyoruz
Korkmayin soguktan birsey olmaz
Hangi iklimde dogduysa oraya alisir bunyesi
Ya kıyamam Rabbim korusun onları. Bnde cok korkuyorum düşmelerden. Bi belirti yoktu ondan götürmedim bıraz ağladı sustu. Kızarma şişme kusma butur seyleseyler olmadı .Halıya düsmüs zaten sıpa .Odanın her tarafını halıyla donattım düşer diye. Çünkü hep koltuğa cıkıyodu .Korkmuş sanırım bnmkı dikkat ettimde besıge bıle egılıp onu koydugumda kasıyor kendını.canim benm dusme esnasinda korkmussa. travma gibi. bisey olmustr benm oglumda 1 yasindayken yataktan dustu senin ki kadar sansli degilsi kolu catladi onun travmasindan tam 1 ay kurtulamadi. zamnla gecer keske bir hekime gitseydiniz. cok korkuyorm su dusmelwrdern. allah muhafaza
Yok ya bu aksam üstü benimki kendıne geldi cok şükür :) dışarı çıkardık oyun oynadık keyfi yerinde simdi yanı. Anladığım kadarıyla korkmuş besıge eğilip onu koyunca bıle kendını kasıyor.Oyyy kuzum insallah ciddi bisey değil-dir yarın dr a gidince anlaşılır uzulme
Ayy maşallah iyi olduğuna sevindim. Kaç haftalık şu anda? Atak haftasında olabilir. Gelişim ataklarına bir bakın istersenizYok ya bu aksam üstü benimki kendıne geldi cok şükür :) dışarı çıkardık oyun oynadık keyfi yerinde simdi yanı. Anladığım kadarıyla korkmuş besıge eğilip onu koyunca bıle kendını kasıyor.
14 aylık. Nerden bakabilirımAyy maşallah iyi olduğuna sevindim. Kaç haftalık şu anda? Atak haftasında olabilir. Gelişim ataklarına bir bakın isterseniz
http://bidunyacocuk.com/hafta-hafta-ataklar/14 aylık. Nerden bakabilirım