Noldu Bebeğime :(

Dışarı falan çıkarın, yeni bir oyun bulun bakalım keyfi yerine gelecek mi?

Çocuklar çok sık huy değiştiriyo sen yinede dr a götür için rahatlar ama bişey yoktur çocuklar bazı şeylerden çabuk etkileniyo ama çabuk da unutuyo tv izlerken korktuğu için olacağını sanmıyorum

1 yaşındaki bebegım 3 gün oldu çok durgun mutsuz :KK43: benım bebegım böyle değildi sürekli gülümseyen uykusunda bile kahkaha atan bi çocuktu. hasta gibide gözükmüyor ates yok diş çikardıgınıda zannetmiyorum öksürük ,burun tıkanıklığı,ishal .hiç bisi yok hersey yolunda gözüküyor. Geçenlerde koltuga çikmiş düşmüş ama kusma hiç bisi olmadı azıcık ağladı sonra normale döndü. Ya hersey yolunda gözüküyor ama neden birden bire böyle oldu .cok enerjili bi bebektı bi dk durmazdı yerinde uyanıkken. yarın doktora götürücem her ihtimale karsı. Dün bi çizgi film açıktı aniden korktu geriye geriye kaçmaya basladı ağladı. Cok değişti bu 3 dün içerisinde, canım cok sıkkın :KK43: düzelecekmi eskisi gıbı şen şakrak olacakmı bebegım
canim benm dusme esnasinda korkmussa. travma gibi. bisey olmustr benm oglumda 1 yasindayken yataktan dustu senin ki kadar sansli degilsi kolu catladi onun travmasindan tam 1 ay kurtulamadi. zamnla gecer keske bir hekime gitseydiniz. cok korkuyorm su dusmelwrdern. allah muhafaza

canim benm dusme esnasinda korkmussa. travma gibi. bisey olmustr benm oglumda 1 yasindayken yataktan dustu senin ki kadar sansli degilsi kolu catladi onun travmasindan tam 1 ay kurtulamadi. zamnla gecer keske bir hekime gitseydiniz. cok korkuyorm su dusmelwrdern. allah muhafaza
Ya kıyamam Rabbim korusun onları. Bnde cok korkuyorum düşmelerden. Bi belirti yoktu ondan götürmedim bıraz ağladı sustu. Kızarma şişme kusma butur seyleseyler olmadı .Halıya düsmüs zaten sıpa .Odanın her tarafını halıyla donattım düşer diye. Çünkü hep koltuğa cıkıyodu .Korkmuş sanırım bnmkı dikkat ettimde besıge bıle egılıp onu koydugumda kasıyor kendını.

Oyyy kuzum insallah ciddi bisey değil-dir yarın dr a gidince anlaşılır uzulme
Yok ya bu aksam üstü benimki kendıne geldi cok şükür :) dışarı çıkardık oyun oynadık keyfi yerinde simdi yanı. Anladığım kadarıyla korkmuş besıge eğilip onu koyunca bıle kendını kasıyor.

Yok ya bu aksam üstü benimki kendıne geldi cok şükür :) dışarı çıkardık oyun oynadık keyfi yerinde simdi yanı. Anladığım kadarıyla korkmuş besıge eğilip onu koyunca bıle kendını kasıyor.
Ayy maşallah iyi olduğuna sevindim. Kaç haftalık şu anda? Atak haftasında olabilir. Gelişim ataklarına bir bakın isterseniz

Back
X