Noldu Bebeğime :(

Çok teşekür ederim ben googlen arada bakıyorumda .Bi arkadasım vardı play store uygulama indirmişti öyle bakıyodu .Acaba o uygulamadanmı bahsediyorsunuz diye düşündüm ondan sordum :)
Muhteşem haftalar uygulaması ücretli ve ingilizceden çevirisi çok kötü. O yüzden onu indirmedim

Ya kıyamam Rabbim korusun onları. Bnde cok korkuyorum düşmelerden. Bi belirti yoktu ondan götürmedim bıraz ağladı sustu. Kızarma şişme kusma butur seyleseyler olmadı .Halıya düsmüs zaten sıpa .Odanın her tarafını halıyla donattım düşer diye. Çünkü hep koltuğa cıkıyodu .Korkmuş sanırım bnmkı dikkat ettimde besıge bıle egılıp onu koydugumda kasıyor kendını.
aman canim cok dikkat et bebekler emekler ken aniden kolunu carpsa kirilip. cikabilir .cok gecmis olsun sen onu oku. bence

Benim bebegim de boyle, ustelik genel olarak cok mutluyken bazi donemler bildigin depresyonda oluyor, hicbirseyden keyif almiyor, bakip gulsem bile agliyor, agrasif oluyor filan.... sonra geciyor. Muhtemelen bunalmistir evde. Cunku ben dikkat ediyorum haftasonu babasi evde biz aktif bir gun gecirdigimizde normale donuyor. Gecirememissek 15 gun bile oyle surebiliyor

Benim bebegim de boyle, ustelik genel olarak cok mutluyken bazi donemler bildigin depresyonda oluyor, hicbirseyden keyif almiyor, bakip gulsem bile agliyor, agrasif oluyor filan.... sonra geciyor. Muhtemelen bunalmistir evde. Cunku ben dikkat ediyorum haftasonu babasi evde biz aktif bir gun gecirdigimizde normale donuyor. Gecirememissek 15 gun bile oyle surebiliyor
Evet olabilir bu aksam çıkarınca bızımkide normale döndü. Bıkaçgundür sürekli yagmur yagıyodu fazla çıkamadık .bi dün bide bugun çıkardık .Ben yazı sevmeyen insan suan yaz gelsın dıe sabırsızlanıyorum .Hergün cıkae gezeriz bebegımle

Evet olabilir bu aksam çıkarınca bızımkide normale döndü. Bıkaçgundür sürekli yagmur yagıyodu fazla çıkamadık .bi dün bide bugun çıkardık .Ben yazı sevmeyen insan suan yaz gelsın dıe sabırsızlanıyorum .Hergün cıkae gezeriz bebegımle
Ben bir de calisiyorum. Calistigim icin isten geldigimde trip yiyorum, kafa atmalar vurmalar isirmalar.... ama haftasonj disari cikip keyifli vakit gecirince inanilmaz iyi oluyor cocuk bambaska biri haline donusuyor. Bebegin ne kadarlik bilmiyorum ama 24 ay uzeriyse oyun gruplarina katilabilirsinjz. Benimki henuz 16 aylik kldugu icin goturemiyorum ne yazikki.

Ben bir de calisiyorum. Calistigim icin isten geldigimde trip yiyorum, kafa atmalar vurmalar isirmalar.... ama haftasonj disari cikip keyifli vakit gecirince inanilmaz iyi oluyor cocuk bambaska biri haline donusuyor. Bebegin ne kadarlik bilmiyorum ama 24 ay uzeriyse oyun gruplarina katilabilirsinjz. Benimki henuz 16 aylik kldugu icin goturemiyorum ne yazikki.
seninki gerçektn cok agresıfmıs insallah düzelir .Bebegım 14 aylık.

seninki gerçektn cok agresıfmıs insallah düzelir .Bebegım 14 aylık.
Herzaman degil ama cok bunaldiginda ve yapmak istedigi birseye izin vermedigimde oyle davraniyor genelde. Bugun bir kafa atti burnuma butun gun kendime gelemedim parol filan aldim beynim dondu resmen.... ogretmenim somestr tatilinde 15 gun hic sorunumuz yoktu. Ama bu hafta okullarin acilmasiyla icindeki canavar cikti yine...

14 aylik bebek te muhtemelen artik bunalmaya baslamistir evde. Atlamali hoplamali aktiviteler yapmayi deneyin bolca. Radyodan muzik acip dans edin filan. Bizde iyi kotu ise yariyor

Herzaman degil ama cok bunaldiginda ve yapmak istedigi birseye izin vermedigimde oyle davraniyor genelde. Bugun bir kafa atti burnuma butun gun kendime gelemedim parol filan aldim beynim dondu resmen.... ogretmenim somestr tatilinde 15 gun hic sorunumuz yoktu. Ama bu hafta okullarin acilmasiyla icindeki canavar cikti yine...

14 aylik bebek te muhtemelen artik bunalmaya baslamistir evde. Atlamali hoplamali aktiviteler yapmayi deneyin bolca. Radyodan muzik acip dans edin filan. Bizde iyi kotu ise yariyor
.ozamn bnm cocuk ta bu gidişle öyle olacak ağzımı burnumu kıracakkıracak valla .Asiri kısıtlıyorum bazen yapmıcam diorum kendı kendıme sonra korkup tekrar yapıyorum. Sürekli baska odaya gitmek istiyor bnde bırakmıyorum hem soguk hemde basına bı iş getirir DİE heyecanlı heyecanlı kapıyi açiğ gidiyor ,ben getırdıgımdede ağlıyor. :( off valla cok kısıtlamanın sonu bu bence

.ozamn bnm cocuk ta bu gidişle öyle olacak ağzımı burnumu kıracakkıracak valla .Asiri kısıtlıyorum bazen yapmıcam diorum kendı kendıme sonra korkup tekrar yapıyorum. Sürekli baska odaya gitmek istiyor bnde bırakmıyorum hem soguk hemde basına bı iş getirir DİE heyecanlı heyecanlı kapıyi açiğ gidiyor ,ben getırdıgımdede ağlıyor. :KK43: off valla cok kısıtlamanın sonu bu bence
Acikcasi ben kendine zarar vermedigi surece kisitlamiyorum pek. Ama tabiki memnun olmuyor sebebini bilmedigi icin... farkli odalarda zaman gecirmesine izin ver bazen. Su an veri topluyorlar. Benim evim dubleks ust katta atolyem var, soguk oldugu icin bende pek cikartmihorum ama bunaliyor bazen merdivenin cocuk korkulugu actigim anda inanilmaz mutlu oluyor. Arada yukari goturup karistirmasina izin veriyorum cok mutlu oluyor.

B
1 yaşındaki bebegım 3 gün oldu çok durgun mutsuz :KK43: benım bebegım böyle değildi sürekli gülümseyen uykusunda bile kahkaha atan bi çocuktu. hasta gibide gözükmüyor ates yok diş çikardıgınıda zannetmiyorum öksürük ,burun tıkanıklığı,ishal .hiç bisi yok hersey yolunda gözüküyor. Geçenlerde koltuga çikmiş düşmüş ama kusma hiç bisi olmadı azıcık ağladı sonra normale döndü. Ya hersey yolunda gözüküyor ama neden birden bire böyle oldu .cok enerjili bi bebektı bi dk durmazdı yerinde uyanıkken. yarın doktora götürücem her ihtimale karsı. Dün bi çizgi film açıktı aniden korktu geriye geriye kaçmaya basladı ağladı. Cok değişti bu 3 dün içerisinde, canım cok sıkkın :KK43: düzelecekmi eskisi gıbı şen şakrak olacakmı bebegım

Bizde tam 1 yaşındayız. Ve adını küçük ergen taktım. Çevremde de gözlemliyorumda 1 yaş civarı böyle bir mutsuz değişik ruh hallerine giriyorlar.
Diş olma ihtimali yüksek. 2 haftadan fazladır niye böyle derken bir kaç gündür dişten sürünüyoruz. Ağlak mutsuz bana yapışık. Normaldir korkma canım.

Ayni beni kızım oyleydi. Annelik iste hissediyoruz. Eşime yahu bu kız bugun neden gülmüyor dedim. Ne saçmalıksa aklima düştü. Ishalde degildi kaka tahlili yaptırdım bi gariplik var dedim. Rota cikti ya resmen hissettim bi belirti gormeden. Muhtemelen sizinkide hasta olacaktr.

Back
X