• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur akıl verin bana

asas55

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
15
-13
16
34
aynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.

bugün telefonda seninde hiç benimle aynı evde yaşama hayalin yok mu dedi bi ev tutayım beraber yaşayalım dedi bu arada bn boşanmış bi kadınım ve sabahtan ağlıyorum ona ne zannediosun nede olsa bununla her şey kolay olurmu diosun dedim ve kapatıorum dedi seninle olan bütün ilişkim bitti diyip bni her yerden engelledi.

şirket gruplarından çıktım istifa etmeyi düşünüorum bana akıl verin lütfen istifa etmezsem nasıl dayanıcam.

Saçma bı düşünce olmuş evet bosanmis olabilirsiniz ama burada boşanmadan sevgilisiyle yaşayan bı sürü kişi vardır adamin zoruna gitmiş ve olması gibi davranmış bence

Adamin evlilik hayali yokmus, birlikte yasama hayali varmis. Olmayinca iliskisini bitirmis. Siz buna neden agliyorsunuz? Demek ki dusunce olarak farkli karakterlerdesiniz. O iliskiyi bitirmeseydi muhtemelen siz bitirecektiniz.

Her sevgilinizden ayrildiginizda istifa edip is degistirmek mantiga pek uygun degil. karar sizin.

aynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.

bugün telefonda seninde hiç benimle aynı evde yaşama hayalin yok mu dedi bi ev tutayım beraber yaşayalım dedi bu arada bn boşanmış bi kadınım ve sabahtan ağlıyorum ona ne zannediosun nede olsa bununla her şey kolay olurmu diosun dedim ve kapatıorum dedi seninle olan bütün ilişkim bitti diyip bni her yerden engelledi.

şirket gruplarından çıktım istifa etmeyi düşünüorum bana akıl verin lütfen istifa etmezsem nasıl dayanıcam.
Ne munasebet engelleyin yuzune de bakmayin. Lutfen kizlar guçlu durun, dik durun hayatta. Boşandim, sevgilimden ayrildim diyerek sanki cuzamliymiş gibi kaçmayin insanlardan. Utanmayin. Bittiyse bitti hayat devam ediyor. Asla kendini ezdirme. Işden çikmam ne demek. Gkrmezden geleceksin. Ahlaksizliğinda boğulsun sevişmeye ayarlayamadi engelledi. Sen de onun hesaplarini engelle kimle karşilaşdiğini ve haddini bilsin. Bu kadar ezilmeyin ya hemen ağlamalar, ben ne yapacağimlar. Hayat zorluklarla dolu her zorlukda kirilirsaniz çokerseniz nasil başa vuracaksiniz bu omru

Yanı adamın niyeti sadece cinsel ilişkiyse adamdan ayrılırsınız şirketten niye ayrılıyorsunuz ? Sizi her yerden engellediyse kendi bilir demek ki size uygun değilmiş. Ergen olsaniz neyse bosandiginiza göre aslında hayatta bir şeyler görmüş geçirmişsiniz. Isı bırakınca ne olacak onu anlamadım .

Sırf boşandınız diye böyle birşey dediğini nereden çıkardınız. Kusura bakmayın da boş bir gurur yapmışsınız bana göre. İstifa etmeyi de aklınızdan çıkarın bence

Neden istifa edecekmişsiniz?
Çok rahatsızsa o etsin. İş rutininizi aynen devam ettirin onun dışında muhatap olmayın.

Aynen
Şerefsiz birinin yüzüne tükürürüm, şerefsizliğini yüzüne vururum ben kaldığım yerden devam ederim çok isterse o defolur
Ben bir yere gitmem

Şirket gruplarından çıkmak ne yahu? ilişkiniz bitseydi de böyle mi yapacaktınız? Evlenmeden cinsel deneyime bakış açınız olumsuz ise evet hayal ediyorum o zaman annene söyle beni istemeye gelsinler ancak öyle olur deseydiniz de bi bozulup kalsaydı niyeti bozuksa ayrılırdı zaten değilse de gülüp erken henüz falan derdi 🤣 ki ben olsam gruplardan çıkmak yerine ayrıldıktan sonra irdeleyip illa neden soranlara terbiyesiz art niyetliydi derdim. Yaptığınız çok saçma olmuş. Bir an evvel grup yöneticilerine söyleyin telefon hafızası dolmuş sohbeti silmek yerine gruptan çıktım vs gibi bir şey diyin de sizi geri alsınlar. O gitsin istifa etsin siz neden ediyorsunuz?

Tabi canım işinizi de birakin hatta şehri de terk edin. Yahu insanlar sevisiyor bakın sevişmeye böyle kullanma kullanılma gözüyle bakarsanız çok üzülürsünüz. Sizin tercihiniz olmayabilir ama sevişmek isteyen biri için de beni kullanacaktı gibi düşüncelere kapılıp kendinizi değersizlestirmeyin. Adamın bakış açısı belki rahat bir ilişki yaşama yönünde ve size hissettirdiği tüm duygular da gerçektir. Beni kullanmış tek derdi seksmis gibi düşüncelere kapılmanizin alemi yok. Adam size bir teklifte bulundu, siz de bu teklif hayat görüşünüze uymadığı için de reddettiniz. İşi falan bırakacağıniza daha da hırsla sarılın ayol. Ona inat giyinin süslenin dimdik gidin iş yerine. Ona pabuç mu bırakacaksiniz? O zaman diyecek ki ben ne adamım be! Aşkımdan ne hale düştü. Umursamayin da egosu bi ters yüz oluversin

Back
X