• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur akıl verin bana

Size tavsiyem işinizi seviyorsanız üstlerinizle bir problem yaşamadığınız sürece işi asla bırakmayın. Bu iş arkadaşı olur eş olur sevgili olur iş ayrı özel ayrı kaldın. Ha siz işe onun için devam ediyorsanız onu görmek için çalışıyorsanız zaten motivasyonunuz yanlış ayrılın işten gitsin.

İşte başka bir konuda bahsettiğim buydu. Boşanan kadınlarin pek çoğu çevrelerindeki herşeyi, her hareketi yanlış anlıyorlar. Adam kötü bişey dememiş ki. Bende sevgilimle aynı evde yaşamak isteyebilirim onu kullandığım anlamına mı gelir bu? İnsanın sevdgiyle beraber yaşamak istemesi, onu arzulamasi kadar doğal ne var ki?
Adam sizi engellemekte haklı. Kezbanlik yapmışsınız. Bide koca kadın istifa falan ne alaka 😂😂😂

aynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.

bugün telefonda seninde hiç benimle aynı evde yaşama hayalin yok mu dedi bi ev tutayım beraber yaşayalım dedi bu arada bn boşanmış bi kadınım ve sabahtan ağlıyorum ona ne zannediosun nede olsa bununla her şey kolay olurmu diosun dedim ve kapatıorum dedi seninle olan bütün ilişkim bitti diyip bni her yerden engelledi.

şirket gruplarından çıktım istifa etmeyi düşünüorum bana akıl verin lütfen istifa etmezsem nasıl dayanıcam.
Istifa etmeyin
Asıl siz engelleyin
Sirket cep gruplarına hemen geri girin.
Gayet giyinip kuşanıp dimdik işe gidin.
Ne agliyorsunuz Allahaskina

Adam ne yaptı da hemen sapık oldu ben anlamıyorum insanları.Yok yani insan sevgilisi ile sevişmek istiyor diye de sapık olmaz yahu,bu kadar korkmayın ikili ilişkilerden.Uyuşmamışsınız adam da ısrar etmek yerine iyi bye bye demiş ne var bunda?

aynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.

bugün telefonda seninde hiç benimle aynı evde yaşama hayalin yok mu dedi bi ev tutayım beraber yaşayalım dedi bu arada bn boşanmış bi kadınım ve sabahtan ağlıyorum ona ne zannediosun nede olsa bununla her şey kolay olurmu diosun dedim ve kapatıorum dedi seninle olan bütün ilişkim bitti diyip bni her yerden engelledi.

şirket gruplarından çıktım istifa etmeyi düşünüorum bana akıl verin lütfen istifa etmezsem nasıl dayanıcam.
Neden istifa edecekmissiniz ki niyeti pis ve kötü olan o utanılacak bir şey yapmamışsınz o utansın bence

Kızlar bi saat önce beni aradı ve neden hatta olmadığımı sordu neden gruplardan çıktığımı vs.geri dönmezsem şefe msj atacağını tartıştığımız için çıktığımı söyleyecekmiş bnde suratına kapattım bni yorma istifa ettim istemiodum bu işi zaten dedim 😢

Kızlar bi saat önce beni aradı ve neden hatta olmadığımı sordu neden gruplardan çıktığımı vs.geri dönmezsem şefe msj atacağını tartıştığımız için çıktığımı söyleyecekmiş bnde suratına kapattım bni yorma istifa ettim istemiodum bu işi zaten dedim 😢
Tuhafsınız. Cevapları okumuyor ya da önemsemiyorsunuz sanırım. Adama da istifa ettim dediğinize göre!
Peki her bulduğunuz işten böyle birine kızıp istifa mı edeceksiniz. Genç bir kadınsınız ve size bunu başka teklif edenler de olacaktır

Adama kızdınız, alındınız ok anladık da kendinizi işsiz bırakarak mı cezalandırıyorsunuz onu? Yahu gözünün önünde şık şıkırdım yaşayıp, yüzüne bakmasaydınız çok daha güzel olurdu

Ablacım ağır saçmaladın ne istifası herkes istifa etme yazmış hiç mi okumadın yazılanları???
Çık git işe adam gibi bu adam da ayrıca dangalak ne o öyle ilkokul çocuğu gibi öğretmene şikayet edecek. iyice rezillik çıkar işyerinde istifayı falan geç yapma sakın.

Ya kadının üstüne neden gidiyosunuz kızlar bırakın istifa ederse etsin gitmeyin üstüne. Zaten dinlemeden etmeden yine kendi bildiğini okumuş.

Yaş kaç bilmiyorum ama kezban mısınız? Ne bu tavırlar adam kurtulmus, şirketi de kurtarın zaten çıkarak.

Ay bu ne böyle.

Ablacım ağır saçmaladın ne istifası herkes istifa etme yazmış hiç mi okumadın yazılanları???
Çık git işe adam gibi bu adam da ayrıca dangalak ne o öyle ilkokul çocuğu gibi öğretmene şikayet edecek. iyice rezillik çıkar işyerinde istifayı falan geç yapma sakın.
Asıl böyle istifa ederse arkasından neler düşünecekler neler söyleyecekler haberi yok. Kimsenin aklına gelmez sadece sevgilisi birlikte yaşayalım mı dediği için olay çıkardığı... hayır de geç yani, niye dram yaratiyosun....sana şöyle soyliyim konu sahibi birlikte yasasaydiniz bile itibarın bu kadar zarar gormeyecekti

Sen niye gidiyorsun ki.. Bırak o gitsin.. Göğsünü gere gere de git işe.. Onun eğlenecek kadın düşüncesiyle sen eğlen.. Fikri evlenmek olmayabilir ama iki kişi ilişkiye başladığında beklentileri başta medenice konuşur. 2 ay sonra aynı eve çıkalım diyen hödüğe her şey mübah..

şu an kimse istifa edeceğimi vs bilmio ki şef yakın arkadaşım konştk sorun yok dedi dinlen yarın başlarsın gruplarda geri alırım dedi soranlarada telde sorun var silmem gerekiodu grupları dedim sadece beni arayıp emir verip çabuk gerio dünüosun vs dediği için istifa ettim dönmiicem dedim sakin olabilirmisiniz kızlar☺️🙈

Back
X