• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur akıl verin bana

Pire için yakacağım yorganı diyorsunuz yani 😔
Aklınıza bile getirmeyin boşanmış olduğunuz için bunu teklif ettiği, önce siz kendinizi önemseyin.
Bu adam hödük 2 ayda birlikte yaşayalım diyor ,olmayınca bitiriyor tamam onu anladık.
Hic evlenip boşanmamis olsanız da bu teklifi yapacaktı belli ki yol yordam bilmiyor .
İstemiş belirtmiş bu da doğal, ben de olsam istemezdim ama bu da onun seçimi. Olmayınca ayrılmış o da tamam .
Bu konunun boşanmanızla alakalı olduğunu çıkarın aklınızdan, işten ayrılmak ne münasebet illa birine açıklama yapılacaksa ki kimseyi ilgilendirmez ,görüştük anlaşamadık bitti .
Bi başka iş yerinde bi başka adam da bunu ima eder ,açık açık söylerse nolacak .
Acaba siz ben boşandım herkes benden farklı beklentiye giriyor fikriyle mi bu kadar dramatize ediyorsunuz .
Beklentiye giren de girsin ne isterseniz onu yapın, bu kadar da hassas ,abartılı olmayın nolacak ?İşten ayrılmayı düşünmeyin çünkü alakası yok ,her eski sevgilimizde çevre değiştirseydik o hooooo iş güç okul arkadaş ortamı hic bisey kalmazdı.
Rahat olun ve durumunuzdan dolayı tedirgin olmayın, hayat sizin ,başkaları yüzünden bu kadar karmasiklastirmak neden ??

Pire için yakacağım yorganı diyorsunuz yani 😔
Aklınıza bile getirmeyin boşanmış olduğunuz için bunu teklif ettiği, önce siz kendinizi önemseyin.
Bu adam hödük 2 ayda birlikte yaşayalım diyor ,olmayınca bitiriyor tamam onu anladık.
Hic evlenip boşanmamis olsanız da bu teklifi yapacaktı belli ki yol yordam bilmiyor .
İstemiş belirtmiş bu da doğal, ben de olsam istemezdim ama bu da onun seçimi. Olmayınca ayrılmış o da tamam .
Bu konunun boşanmanızla alakalı olduğunu çıkarın aklınızdan, işten ayrılmak ne münasebet illa birine açıklama yapılacaksa ki kimseyi ilgilendirmez ,görüştük anlaşamadık bitti .
Bi başka iş yerinde bi başka adam da bunu ima eder ,açık açık söylerse nolacak .
Acaba siz ben boşandım herkes benden farklı beklentiye giriyor fikriyle mi bu kadar dramatize ediyorsunuz .
Beklentiye giren de girsin ne isterseniz onu yapın, bu kadar da hassas ,abartılı olmayın nolacak ?İşten ayrılmayı düşünmeyin çünkü alakası yok ,her eski sevgilimizde çevre değiştirseydik o hooooo iş güç okul arkadaş ortamı hic bisey kalmazdı.
Rahat olun ve durumunuzdan dolayı tedirgin olmayın, hayat sizin ,başkaları yüzünden bu kadar karmasiklastirmak neden ??
haklısınız teşekkür ederim desteğiniz için yeni boşandım ve ilk kez hayatıma biri gridi biraz alıngan olabilirim

aynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.

bugün telefonda seninde hiç benimle aynı evde yaşama hayalin yok mu dedi bi ev tutayım beraber yaşayalım dedi bu arada bn boşanmış bi kadınım ve sabahtan ağlıyorum ona ne zannediosun nede olsa bununla her şey kolay olurmu diosun dedim ve kapatıorum dedi seninle olan bütün ilişkim bitti diyip bni her yerden engelledi.

şirket gruplarından çıktım istifa etmeyi düşünüorum bana akıl verin lütfen istifa etmezsem nasıl dayanıcam.
Önce şirket gruplarına yeniden eklenmek için grup yöneticisine mesaj gönderin ! Gerekirse yeni bir numara alın, izah edersiniz numaram değişti diye. Adam konusuna hiç değinmiyorum, benim de 2. Evliliğim, bence kaçmış kovalamayın !

Yeni bosandiysaniz da tavsiyem az yavaş gidin ,önce bi durumu sindirin, sonrası etraf erkek dolu biri olmasa öbürü olur ,olmazsa da çok matah bisey değiller zaten 🙃

Siz kadinsiniz alingan olmaniz guvenmemeniz cok normal, onun kacmak yerine sizi ikna etmesi gerekiyor iliski icin. Engellemek ne demek siz de onu engelleyin ne yapacak bakalim. Numaranizi filan da degistirmeyin. Kendinizi yok yere sıkıntıya sokuyorsunuz, etrafa gülücükler saçın döt olsun.

Sizi evlenme kategorisine sokmadığı için mi bu kadar alındınız?
Belki bir müddet beraber yaşadıktan sonra evlilik teklif edecek? Belki de hiç bir zaman evliliği düşünmüyor.
Aranızda iletişim sorunu var.
Ben de boşanmıştım, yalnız yaşıyordum. Sevgilim sürekli bende kalmaya başladı. Bende ailemin muhafazakar olduğunu, bu durumu öğrenirlerse beni yanlarına alacaklarını söyledim. Sevgilim de beni kaybetmemek için 5 ay içinde evlendik.
Kartlarınızı açık oynayın. Böyle çocukça küslüklerle bir şey elde edemezsiniz.

aynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.

bugün telefonda seninde hiç benimle aynı evde yaşama hayalin yok mu dedi bi ev tutayım beraber yaşayalım dedi bu arada bn boşanmış bi kadınım ve sabahtan ağlıyorum ona ne zannediosun nede olsa bununla her şey kolay olurmu diosun dedim ve kapatıorum dedi seninle olan bütün ilişkim bitti diyip bni her yerden engelledi.

şirket gruplarından çıktım istifa etmeyi düşünüorum bana akıl verin lütfen istifa etmezsem nasıl dayanıcam.
Hayır ıstemıyorum dersınız olur bıter.Şirket grubuyla ılışkınızın be ılgısı var ?

Ne alaka yahu ne gerek vardı bu dramaya. Siz böyle boşanmışlığınızla kendi kendinizi ezerseniz ohooo. Hele istifa falan ne alaka ay bi de bayıl istersen demek istiyorum şuan.
Bide bayıl istersen feriha ... kesinlikle bu yoruma katılıyorum ne kadar abartmışsınız yahu niye işinizden çıkıyorsunuz

Ablam aslında adam kötü bişey dememiş. Sevgili ile birlikte yaşamak kötü bişey değil. Boşanmış olmakla da ilgisi yok. Önce bunun bilincine varman lazım bence. Ha bu fikir sana uymaz o ayrı konu ama ne zannediyosun gibisinden çıkış yapmak fazla değil mi? Bence abartı yani. Ayrıca sakın istifa etme, eğer edersen ay sonu masraflarını karşılayamadığında ayrılık acısını unutup işini bıraktığına yanarsın benden söylemesi.

Kızlar bi saat önce beni aradı ve neden hatta olmadığımı sordu neden gruplardan çıktığımı vs.geri dönmezsem şefe msj atacağını tartıştığımız için çıktığımı söyleyecekmiş bnde suratına kapattım bni yorma istifa ettim istemiodum bu işi zaten dedim 😢
Annnnladım, tuzun kuru, ödenecek kiran faturan kredin vs yok, çalışmakta gözün de.. İstifa et de işe ihtiyacı olan biri girsin.

haklısınız teşekkür ederim desteğiniz için yeni boşandım ve ilk kez hayatıma biri gridi biraz alıngan olabilirim
ya hiç evlenmemiş hiç boşanmamış da olabilirdiniz ve böyle bir teklif alabilirdiniz dünya kadar aynı evde yaşayan insan var hepsi mi kullanılıyor?

şu an kimse istifa edeceğimi vs bilmio ki şef yakın arkadaşım konştk sorun yok dedi dinlen yarın başlarsın gruplarda geri alırım dedi soranlarada telde sorun var silmem gerekiodu grupları dedim sadece beni arayıp emir verip çabuk gerio dünüosun vs dediği için istifa ettim dönmiicem dedim sakin olabilirmisiniz kızlar☺️🙈
keşke işten istifa etmeyeceğinizi en baştan belirtseydiniz ergen gibi göründünüz

Evlenmeden aynı evde yaşamak benim hayat görüşüme uymuyor deseydin buna rağmen gidecekse de yol verseydin. Konunun boşanmış olmamla ilgisi yok hiç evlenmemiş, bakire hemcinslerimiz bile zaman zaman böyle tekliflerle karşılaşabiliyor. Istifa etme o pisliğe karşı güçlü dur umursamamak en iyi ceza olur.

aşırı abartılı hareketler bunlar hiç gereği yok. Ayrılırsa ayrılsın siz niye istifa ediyorsunuz ki anlamadım.

Bana mı garip gelmedi? Adam sizin sevgiliniz ve aynı evde yasayalım mi demiş

Siz de ağzınıza geleni saymışsınız.
Enteresan sekılde enteresansınız 😂

Kusura bakma bana bu tarz şeyler uymuyor " deyip kestirip atmak varken....

Ablam aslında adam kötü bişey dememiş. Sevgili ile birlikte yaşamak kötü bişey değil. Boşanmış olmakla da ilgisi yok. Önce bunun bilincine varman lazım bence. Ha bu fikir sana uymaz o ayrı konu ama ne zannediyosun gibisinden çıkış yapmak fazla değil mi? Bence abartı yani. Ayrıca sakın istifa etme, eğer edersen ay sonu masraflarını karşılayamadığında ayrılık acısını unutup işini bıraktığına yanarsın benden söylemesi.

Konu sahibi kendisi kompleks yapıyor bu durumu en başta.Adamın umrunda bile olmayabilir boşanmış olması.Konu sahibi kendisiyle birlikte olmak istedi diye adama direk sapık damgasını yapıştırmış,buradaki çoğu hanım da yapmış.
İyi o zaman boşanmış kadınlarla erkekler hiç konuşmasınlar,nikah masasına oturunca konuşup anlaşırlar artık,ileriye gideceğimize her geçen gün daha da medeniyetten uzaklaşıyoruz.İki insan anlaşır sohbet eder,uyuşmuyorsa ayrılır ne var bunda ? O sapık,bu cimri,kadınlara kendinizi beğendirmeniz imkansız bu çağda.Sevişmek istemese de bu kez bu adam beni arzulamıyor diyecekti.Yeter cidden,azıcık çıkın iki insan tanıyın,herkes aynı değil,herkes boşanıyor zaten hani neyin kompleksi bu anlamıyorum.

Şu cinselliği kullanılmışlık olarak görmeyi ne zaman bırakacak bizim insanımız acaba! Yahu nasıl yemek yiyorsan bu da öyle bir ihtiyaç. Millet niye triplere giriyor anlamıyorum, yok boşanmış da yok kolay lokmaymış ne alakası var🙄

Back
X