Nolur akıl verin.Eşimin ailesinden BIKTIM artık :((

Ama biz evlenmeden önce boyle değildi. Evlendik oğulları kıymete bindi.
Valla genelde hep öyle olur.Tavrini koy taviz verme çünkü daha 7 aylık evlisin bir şeyler değişebilir ama alttan alırsan alisirlar ve hep beklenti içinde olurlar.
Ayrıca eşin senin ailenle zaman geçiriyor mu gerçekten merak ettim ?

1.5 yıllık evliyim ve 1 yıl aynı senin yaşadıklarını yaşadım. Hep 2 tarafa aynı Zaman'ı ayırmaya çalışırdım ama aynı sinir krizleri tansiyon yükselmeleri ağlamalarla karşılaşırdım. Son aylarda hiç önemsemiyorum tabi ki ailemde fazla Zaman geçiricem çünkü onlar benim kendi ailem. Kvalidemin de ihmal etmem saygısızlık etmem ama artık asla her şey eşit olsun diye düşünmüyorum. Kv de buna alıştı artık ses çıkarmıyor. Herkesin de kendine göre planları var hayatı var bu mesajı ver sürekli onlara. 2günlüğüne gidiyorsun aralıksız orda duramazsın

Kesinlikle katılıyorum yazdıklarınıza. Özellikle de son cümlenize :)

doğru diyorsunuz. Bi amacım yoktu gerçekten ama çekinikliğin nedeni aileme gidicem deyince yüzleri değişiyor ondan dolayı belki de cekinerek diyorum ama çekinecek bisey yok bunda demi işte

arada geçiriyor ama annemgile gittiğimiz zaman oturur bi köşede, tek tük laf eder eşim o da laf denk gelirse. Öyle konuşup edip ortama girmez. Hatta annem kaç kere biseyi mi var niye böyle duruyor der bana. Ama ben gidip eşime niye öyle duruyorsun diye tek kelime etmedim hiç. Ama bundan sonra edicem bende.

Son düzenleme:

kvdem eşimin yaninda bu konuyu açmama da kızdı. Eşim içeri odaya gittiğinde kvdem sen niye gelince yaninda konuyu actin dedi.
Bende siz zaten dun aksam arayıp soylemissiniz beni kandırdı diye benim haberim var dedim. Siz söylemeseydiniz ben de konuyu yaninda açmazdım ama arayıp söylediğiniz için bende soylerim, eşim bilsin dedim. Bişey diyemedi. Arayıp konuştuğundan benim haberim yok sanıyordu. Dondu kaldı öyle deyince.

Son düzenleme:
Suç sende. Ne diye kendini açıklamaya çalışıyorsun. Bas git kendi ailene o kadını ne diye telefonla arıyosun. Kocana da intikam uygulardım ben ama sen onu yapmaz gibi duruyosun

Suç sende. Ne diye kendini açıklamaya çalışıyorsun. Bas git kendi ailene o kadını ne diye telefonla arıyosun. Kocana da intikam uygulardım ben ama sen onu yapmaz gibi duruyosun

bugün arayıp nasıl oldunuz diye soracaktim ama burdaki yorumlara istinaden aramadım kvdemi. Yani arayıp sormadim geri bugün. Eşime de intikam değilse de kolay kolay affetmiycem. Beni ailesine karşı savunmayı öğrenene kadar.

benim annemde öyle. Gideriz yemek hazır olur. Tok olsak bile yedirir. Etrafımız da dört döner geldik diye.

Arama. Sen aradıkca yaptığının işe yaradığını görüp sürekli hastaneye taştır kendini. Hiç arama

Arama. Sen aradıkca yaptığının işe yaradığını görüp sürekli hastaneye taştır kendini. Hiç arama

doğru diyorsun. Bende stresten hasta oldum tansiyonum düştü gece, gıkımı çıkarmadım. Acilde ölçtürdüm bugün, tuzlu ayran içmeme rağmen 9'a 5 çıktı. Onlar beni arasın. Ben kesinlikle aramayacağım

Her serde bir hayr vardir. Bak bu sayede ailende daha fazla kaldin yoksa öglen gidip aksam dönecektin

sizin hata başta... memlekete giderken bi seferinde eşinin ailesinde kalcasiniz tamamen bi seferinde senin ailende. hem eşinin de damat olarak senin ailenle vakiy gecirmek vazifesi. ya da iki günlüğüne gidiyorsaniz bi gün eşinin ailesinde kalin diğer gün senin ailende, sen niye tek gidiyorsunki... eşinle senin ailen arasi da açılır sonra

Kv hakli yanliz.
Siz baslatmissiniz hrseyi.
Benim yengem bize gelip yarin sunu sunu yapalim teklifini kabul edip ertesi gun" babamgil cagiriyor" deseydi ucup gitseydi ben cok kirilir ve gucenirdim.
Hata sizde. Babaniza " tuh bugun program yapmistik baba, sen cik aksama gelirim ben size' deseydiniz keske.

Her fırsatta eşinizin ailesi ile olmanızdan ötürü kısmen de olsa misilleme yapmışsınız
Siz verilip sonra ben gidiyorum denilmez
Aileler bir araya getirilebilinirdi
Gelinim olsa belki oglumdan güç alip hede hödö yapmazdım ama gelinimi de kınım kınım kınardım ne o öyle, çocuk mu var karşında senin bak yine olmayan gelin yüzünden sinirlendim

Aile candır kusura bakmayın .

Ya nasılda iyi görünmeye çalışıyor oğluna sana her şeyi yapacak sen içine atacaksın o mutlu olcak yok öyle dünya ..mesafeyi koy yavrum ezilme önünde evin ayrı barkın ayrı

kvdem güzel bir dille de söyleyebilirdi. Benden kaç yas büyük. Hadi diyelim ki hata yaptım. Hemen eşimi arayıp onu doldurması mi lazımdı. Yüzüme karşı bi ton laf sayması mi lazımdı. Ben bugüne kadar ne saygıda kusur ettim ne hal hareketlerimde. Bundan dolayı çok zoruma gitti. Annelik yapsaydı kvdelik yerine böyle olmazdi. Ortada büyük bi suç dahi yok.

tabi ki herkesin ailesi kendine kıymetlidir. Ben bunu bildiğim için eşimi hicbir zaman ailesinden uzak tutma girişiminde bulunmadım. Saygıda kusur etmedim. Yeteri kadar sevgi gösterdim ailesine. Ama kvdem ve görümcemin bu ikinci eşimi dolduruşları. Bu iki oldu. Bende toleransları kalmadı artık.

Olabilirdi. Ama bizim kulturumuzde " buyukler buyuklugunu gostersin' den once " buyuklere saygi" yi ogrendik.
Kac yasina gelmis kadina " hadi gezelim" diyip sonrada " yok ben gelmiyorum" demek senden yasca buyuk biriyle cocuk gibi oynamak gibi olur.
Kv abartmis olabilir esini felan aramayla. Ama hata sende basliyor dedgim gibi.
Babana " aksama gelicem size, ben birine soz verdim" demen gerekirdi. Ornegin bi arkdasa gezme sozu verip " yok vazgectim gelmiyorum" demek olur bu. Sevdgin saydigin bi arkdasa. Sen galiba " kv benim annem, o anlar beni" dedin. Ama o oz annem degilki senin niyetinin kotu olmadigini anlayabilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…