Nolur akıl verin.Eşimin ailesinden BIKTIM artık :((

Bu ne ya. Okurken sinirden köpürdüm sonları okuyamadım..
1. Memlekete gidiyorsunuz ama her seferinde ilk onun ailesine gidiyorsunuz üstelik annenle babanı görmek istediğin zaman sorun çıkarıyorlar. Kıyamet sebebi!
2. Eşini sana karşı dolduruyorlar. O insanları silerim.
3. Acıtasyon yapmış yok tansiyon bilmem ne. Kocan da ana kuzusu!
4. Sen ailene gidiyorsun hem de tek gidiyorsun??? Eşinin senin ailene saygısı yok sanırım seni yalnız yolluyor.

Hem senden ilgi bekliyorlar hem de eşin dahil senin ailene karşı zerre ilgileri yok bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Ben aileye saygının karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Benim eşim aileme nasıl olursa ben onun ailesine öyle olurum. Kimseye de ekstra ilgi gösteremem. Evlendim diye velayetim onlara geçmedi benim hala bir annem ve babam var gidip görmek için kimseden izin almama gerek yok. Memlekete 4 günlüğüne gidiyorsak 2 gün onun ailesinde 2 gün benim ailemde kalınacak bu kadar. Kimse benden 4 günün hepsini eşimin ailesiyle geçirmemi isteyemez yok öyle dünya.

Eşiniz sizinle ailenize geliyormu? Gelmiyorsa birşey demeye hakkı yok bence sizde ona gore onla bir konuşma yapın

Sen kendini niye bu konuma soktun ki şimdi?

Sanane kocanın ailesinin kendi ailenle görüşmenden? İstediğin gibi gidersin kalırsın kimi ne ilgilendiriyor?

Niye özür diliyorsun? Çok gereksiz ve saçma geldi bana. Söylemen gereken tek şey onlar benim ailem babamı kıramam bitti kaç senelik babanı onlara mı değişiceksin?

Sana tavsiyem fazla samimiyet b.kunu çıkarıyor bazı şeylerin mesafeli ol kimseye de ailen için hesap verme.

O koca kişisinede söyle hangi evde yaşadığını unutmasın.. En çok sen onun ailesisin.

Şöyle ana kuzularıyla evlenmeyin, adam daha 8 yaşında çocuk gibi görüyor kendini hala evlenecek çocuk yapacak da aile olacak ohoo.

kayınvalidenize verdiğiniz sözde yemek vs sözü. çokta anlam ifade eden ortalığı birbirine geçirmeye değecek bir söz değil. ne var yani dün sormuş onay vermişsiniz ertesi gün spontan bir durum gelişmiş ve o konuya dahil olamayacaksınız. gittiğiniz yer aileniz. kayınvalide sırf doğurduğu için değil gerçekten analık duygusunu taşısaydı bu konu buralara gelmezdi.kocanız konuyu buyutse o durdurmalıydı. bırak oğlum başka zaman yaparız. oda gurbette özlemiştir ailesini diye düşünebilirdi. ama size karşı dolu bir kv olduğunu söylemişsiniz bundan dolayıda açık aramış ve bulmuş kendisince. eşiniz için bişey diyemeyeceğim ama ince fikirli olmak, tarafsız yorum yapabilmek,adaletli düşünmek her babayiğidin harcı değil. esip gürleyince bişeyiz sanıyorlar ama o kadar küçülüyorlar ki...inş toparlarsınız

benim hala anlamadığım bişey var. çoğu kadın demişki birden gitmeniz kötü olmuş, kv haklı, ben olsam bende kızardım vs. vs. vs...
Cidden anlamıyorum ne var bunda büyütülecek aniden ailenin evinden de kalkabilirsin, kv nin evinden de. her zaman herşey planlandığı gibi gitmeyebilir. sizlerin kızları böyle bi durumda olsa kv den haklı kızım mı derdiniz yoksa o kim ki anana babana gelirken seni sorguluyo mu derdiniz ????? ya kız gelmiş 2 günlük tatile zaten çalışıyor kafa dinlesin aileleri görsün huzurla dönsün evine. o kaynana da planını kendi kızıyla yapsın. gelinden ne istiyor ???? bak konu sahibi kayınvalide kayınpeder görümce koca bunların hepsi gerekirse en fazla 3 günde unutulacak insanlar. ama anne baba asla asla unutamazsın asır bile geçse unutamazsın. o yüzden aileni görmek için hiçkimseye hesap verme kimseden izin alma söyle git arasınlar gelip seni alsınlar asla aslaaa taviz vermee

Kayınvalideniz siz yokken sarma saramıyor mu sanki?

Asıl mesele söz verdi sözünü tutmadı değil bence. Kayınvalidenin istediği olmadı!!!! Oyüzden oğlunu doldurup, ne yazıkki eşinizde dolduruşa gelip, size tavır alındı!!! Asıl mesele bu.

Sakın sakın tavîz vermeyin. Eşiniz ailenize karşı nasıl davranıyorsa sizde onun ailesine o şekilde davranın. Ne 1 eksik ne 1 fazla.

böyle aileleri duydukça tepem atıyor hele kocalar hepsi taş olsun diyorum ya bi insanın anasından babasından değerli biri mi var ilerde kendi kızı evlendiğinde arayıp kızım seni bekliyorum diye çağırsa kızıda yok baba kaynanamla sarma sarcam dese nasıl hisseder acaba biraz düşünsünler biraz.
ve böyle erkekleri ne yazıkki biz kadınlar yetiştiriyoruz. erkekleri erkek oldukları için her türlü hakimiyeti kurabileceklerini hödük olmaları gerektiğini ana kuzu olmaları gerektiğini gelinin huzurunu bozmak için herşeyi yapmasını sağlamayı ne yazık ki erkek evlat yetiştiren biz kadınlar ama adam yetiştiremeyen biz analar yapıyoruz. YANİ KÖTÜLÜĞÜMÜZ HEMCİNSİMİZE !

Bu sadece bizim turklerde var yeminle bak

Tekrar ediyorum kk de en sinir olduğum şey eşim normalde çok iyi birisidir ama başkalarının gazına geliyor denmesi. Kv yüzünden aramız bozuldu falan.. Kendileri evlat , onların ki ana baba bize gelince yok birşey. Bence gidecekseniz ayri gidin. Sen annen gile ,o da annesi gile gitsin.

Bence sen haklısın canım ama sende doldurun için hata yapmışsın azıcık

Ailelere birlikte gidin mesela senin ailene esin gelmemiş sende bunu koz olarak kullan baktın o gelmiyor ara ara esin olmadan sende ailenle yanlız vakit geçit bekar gibi o gelmiyorsa tabi..

Ben olsam babam aradığımda baba şu an müsait değilim akşam üzeri eşimle gelir hemde kalmış oluruz derdim herkesin için de onlar da senin akşam üzeri oraya gideceğini bilirlerdi ve vedalaşır giderdim bir daha donmeyecegimin imajını vererek

Bir sonraki sefere de ilk benim aileme sonra eşimin ailesine giderdim babama da tembihlerdim baba eşime de ki yarın pikniğe gidelim ya da şu işi yapalım diye böylece karşı taraf arasa bile esin de babana soz vermiş olacak bakalım bu durumda esin ne yapacak

Onları kendi silahıyla vur madem canını sıkıyorlar

Ve esin de istediği kadar buz olsun elbet eriyecek o bir surat asıyorsa sen iki as sen haklısın o ailesiyle görüşmüş sen aynı şehirde anneni babanı görmek icin iki gün bekleyecek misin

Madem kayinvaliden çok düşünceli oğlu gelini uzaktan gelmiş yapsaydı yemeğini önceden seni mi bekliyor annem olsa 40 çeşit yapar 2. 3. Günü bile düşünür sırf kaliteli vakit geçirelim diye ..

Haklısınız, asıl suçlu o gaza gelen, olgunlaşmamış, ana kuzusu eş müsvettleri!..

sen aranızı ısrarla bozan kaynanayı ısrarla niye öpüyon ki

çok abartılmış olay
senın bence hıc sucun yok
esının de yaptıgı cok ayıp ben olsam cok daha fazla tepkı verırdım

Yalancı tansiyon "ay bana birseyler oluyo"☺☺ neyse... memlekete gittiğinizde eşin senin aileni görmeye geliyormu seninle

Kayinvalide nin asil derdi verdigi sözü tutamaması değil kızın ailesine gitmesi. Bu sözü tutup öyle gitseydi bu seferde başka birşeyi bahane edip kavga çıkaracaktı ok bunu bi anlayın önce. Kaynanayi asıl sinirlendiren kızın ailesine gitmesi bunu istemiyor. İstiyor ki o 3 günü de sadece kendilerinde geçirsinler bencil yani. Kızın ailesi umrunda değil kadının. Ailesine gitti diye sinir olmuş kavga çıkarmak içinde soz verdiğini bahane etmiş. Sözünü tutup öyle gitseydi bu sefer de başka birşeyi bahane edecekti ok.

ne olursa olsun da eşinin sen bizi kandırsın vs gibi sözleri çok kırıcı... babana gitmiş olabilirsin plan yapmışta olabilirsin ne var ki bunda ben büyütülecek bir olay göremedim. eşin haksız ama

Mesajını okurken resmen benim yaşadıklarımı anlatmissin ben de 9 aylık evliyim ben de aynı şeyleri yaşadım ve ne elini öptüm ne aradım sordum hala da aramıyorum oh kafam rahat ..kıskanıyorlar biz onlarda kalmayınca ilk böyle laflar edince günlerce aglamıştım onunda tansiyonu düşmüş pehhhhhhhh salla gitsin artık umrumda değil her gittiğimde laf söyler çokta tinnnnnnn:) sallama canım tavrını koy arama sorma ..ailenle görüşmene kimse engel olamaz herkes haddini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…