Bu olay yaşanmış, bitmiş. Eşinize kırgınlığınızı da dile getirmişsiniz. Artık eşinizle arayı düzeltmeniz gerek öncelikle. Yani o bir adım atmalı artık, atarsa da siz yapıcı davranıp aranızı düzeltmesine izin verin. İkinci olarak sürekli bu tür konuları gündeme getirmeyin. Bence kayınvalideniz akıllı biri ve sizi de seviyor. Yoksa öyle sinir anında, o da size kırgınken kapıyı kilitleyip gitme otur sakinleş demezdi. Bence iyi ilişkiler geliştirebilirsiniz, kaldı ki siz de sevecen birine benziyorsunuz. Zaten aranız en son tatlıya bağlanmış. Son olarak bundan sonra yapacaklarınız bence şöyle olmalı: 4 günlüğüne gittiniz diyelim, haber verirsiniz kim hangi gün müsaitse iki gün birinde 2 gün diğerinde kalırsınız. Eşinizle birlikte ama her ikisinde de. Herkesi de en son bilgilendirirsiniz. Mesela kayınvalidenizi ararsınız cuma-cumartesi sizde kalıp cumartesi akşam yemeğinden sonra annemlere geçeceğiz gibi. Yani neyin ne zaman olduğunu her iki taraf da bilirse ikisi de sorun çıkarmaz. Bir de yok işte yemek de yiyecektik ama sen gittin falan gibi şeyler olmaz mesela, söylersin yemekten önce çıkacağız ya da sonra. Ona göre sorun çıkmaz. Küçük bir tavsiye daha, giderken hediye götür, böylelikle iki ailen de daha toleranslı olur sana. Çünkü hediyeler insanları yakınlaştırabilir.
Evet zaten bu konutu ısıtıp ısıtıp lafını açmak istemiyorum ama eskisi gibi olacağımı bir süre sanmıyorum. Çok zoruma gitti. Sindiremedim daha dün oldu bu olay. Kolay kolayda sindiremem. Ben bu kadar karalamaları hak etmedim. Su an işteyim kafam yerinde değil, millete çaktırmamaya çalışıyorum, sağ gözüm bulanık görüyor sinir vurdu sanırım. Dünden beri midem başım dönüyor. Gece uyuyamadım.
Ama işe gelmek ortam değiştirmek, burada sizlerle konuşmak biraz rahatlattı beni. Eşim annesinin yaninda benden özür dilemedikçe de affetmiycem onu.
Çünkü simdi kvdemin hoşuna gitti eşimin bağırması. Yaninda özür dilerken de görmeli!!!