Nolur akıl verin...

kirikkalp8080

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
40
30
3
30
Hepinize günaydın hanımlar. Daha önce de konu açmıştım. Eşimle ayrıldık. Hem evlilik sürecinde hem boşanma aşamasında yaptıkları beni çok yıprattı. Hala kırgınlığım üzüntüm de geçmedi. Ama merak edip baktım WhatsApp tan engeli kaldırmış numaramı eklemiş hatta. Bende hala engelli. Diğer arkadaşlarımdan da kontrol ettim herkese sadece profil fotoğrafı açık bende durumu son görülmesi her şeyi gözüküyor. Hemen engelledim geri tabi. Ama o günden beri bı karmasigim. O kadar şey yaptıktan sonra niye ekler numaramı diye. Ayrıldıktan sonra da bir sürü eskort falan takip etmişti Instagram hesabından. Bilemiyorum çevremdeki herkes kurtuldun derken, o günden beri sanki özür dilese kabul edicem, öyle bı ruh halindeyim. Her şey daha başka olabilir miydi diye düşünüyorum. Benle aynı yıl evlenen arkadaşlarımin çocuklari olduğunu gördükçe belki benim de olacaktı şimdi diyorum. Bunları yaşamam normal mi yoksa unutamadım mi kendime bunun cevabını bile veremiyorum..

bunları boşanmadan önce düşünmeniz lazımdı ,boşanmayacaktınız o zaman.
şimdi bunca şeye rağmen barışırsanız ,eski eşiniz hep bunu başınıza kakacak,zaten bana dünden razısın diyerek hayatınızı daha çok mahvedecek.
buna hazır mısınız?
bittiyse bitireceksiniz.
ya öfkeyle kalkıp zararla oturmayacaksınız

bunları boşanmadan önce düşünmeniz lazımdı ,boşanmayacaktınız o zaman.
şimdi bunca şeye rağmen barışırsanız ,eski eşiniz hep bunu başınıza kakacak,zaten bana dünden razısın diyerek hayatınızı daha çok mahvedecek.
buna hazır mısınız?
bittiyse bitireceksiniz.
ya öfkeyle kalkıp zararla oturmayacaksınız
Haklısınız.. boşanma nedenlerim de çok geçerli yani ben zannetmiyorum çoğu kişinin bunlara göz yumacagini ama şimdi bı garip oldum. Kimseye de bı şey söyleyemiyorum bu konuyla ilgili...

Haklısınız.. boşanma nedenlerim de çok geçerli yani ben zannetmiyorum çoğu kişinin bunlara göz yumacagini ama şimdi bı garip oldum. Kimseye de bı şey söyleyemiyorum bu konuyla ilgili...
o zman önünüze bakacaksınız
kendinize hobi edinin,turlara katılın ,vaktinizi doldurun.

Hepinize günaydın hanımlar. Daha önce de konu açmıştım. Eşimle ayrıldık. Hem evlilik sürecinde hem boşanma aşamasında yaptıkları beni çok yıprattı. Hala kırgınlığım üzüntüm de geçmedi. Ama merak edip baktım WhatsApp tan engeli kaldırmış numaramı eklemiş hatta. Bende hala engelli. Diğer arkadaşlarımdan da kontrol ettim herkese sadece profil fotoğrafı açık bende durumu son görülmesi her şeyi gözüküyor. Hemen engelledim geri tabi. Ama o günden beri bı karmasigim. O kadar şey yaptıktan sonra niye ekler numaramı diye. Ayrıldıktan sonra da bir sürü eskort falan takip etmişti Instagram hesabından. Bilemiyorum çevremdeki herkes kurtuldun derken, o günden beri sanki özür dilese kabul edicem, öyle bı ruh halindeyim. Her şey daha başka olabilir miydi diye düşünüyorum. Benle aynı yıl evlenen arkadaşlarımin çocuklari olduğunu gördükçe belki benim de olacaktı şimdi diyorum. Bunları yaşamam normal mi yoksa unutamadım mi kendime bunun cevabını bile veremiyorum..
Boşanma gibi zor bir karar verdikten sonra kendinizi döndürmeye zorlamayın.
İlişki bitirmek bile çok zorken evliliğinizi bitirecek kadar sabrınız taşmış. Tabiki hemen unutup hiç düşünmeden yolunuza bakmak zordur ama biten bir evlilik var.. her şeyi göz önünde bulundurup kendinize kurtuldum enerjisi verin.
Evlilik geçmiş merak etmeniz ya da onun sizi merak etmesi çok normal..

Ayrılık sebeplerinizi bilmiyorum da adam engeli kaldırmış diye mi etkilendiniz?

Gerçekten sizi üzmek istemem de barışmak isteyen adam güçlü bir adım atar.

Ayrildiginiza. Gore dayanamadiniz katlanamadiniz oda bunlari duzeltmek telafi etmek icin bisey yapmadi bosa umutlanmayin derim geri barisip mutlu olan varmidir sanmiyorum yaptigi kotulukleri hatirlayin

Asla barışılmaması gereken biri olduğu kendi açıklamanızda var zaten.
Kafanızdan atın önünüze bakın ve numarasını da silin lütfen, kendinize işkence çektirmeyin.
Sanki bundan sonra karşıma daha kötü insanlar çıkacakmış, onu aratacaklarmis gibi hissediyorum. Derler ya bildiğin cehennem bilmediğin cennetten iyidir diye..

Ayrildiginiza. Gore dayanamadiniz katlanamadiniz oda bunlari duzeltmek telafi etmek icin bisey yapmadi bosa umutlanmayin derim geri barisip mutlu olan varmidir sanmiyorum yaptigi kotulukleri hatirlayin
Haklısınız.. zaten evlilik süresi boyunca da bı şeyleri düzeltmeye hep ben çalıştım. O zaman sadece ittirip kaktirarak evde tutmayı başardı. Tek cabasi buydu yani..

boşanmışsın önüne bak seni eklemesi cebinde kal diye hala sevdiğini biliyor bi alo dese koşarak gidersin yanına bunun farkında ama gururun olsun git çalış ne bilim başka bi uğraşın olsun oturup kukumav kuşu gibi kocan ne yapıyor diye gözleme

boşanmışsın önüne bak seni eklemesi cebinde kal diye hala sevdiğini biliyor bi alo dese koşarak gidersin yanına bunun farkında ama gururun olsun git çalış ne bilim başka bi uğraşın olsun oturup kukumav kuşu gibi kocan ne yapıyor diye gözleme
Ben çalışıyorum zaten :) ayrıca şu an yaşadığım durumu sadece sizlere anlattim. Kimseye bu düşündüklerimi anlatmadım ya da ona bunları hissettirecek bı durum olmadı. Ne zamandır görmüyorum bile yüzünü. Sosyal medyam kapalı

Evet duygularınız karışık şuan
O yüzden düşünceli gibisiniz.
Bencede kafanızı dağıtacak bi şeylere yönelin. Bu bi gezi olur
Bi hobi olur
Bi el işi olur . Yeni çıkan romanlar olabilir bundan sonra ki hayatınızda umarım güzel olur her şey.

Evet duygularınız karışık şuan
O yüzden düşünceli gibisiniz.
Bencede kafanızı dağıtacak bi şeylere yönelin. Bu bi gezi olur
Bi hobi olur
Bi el işi olur . Yeni çıkan romanlar olabilir bundan sonra ki hayatınızda umarım güzel olur her şey.
Teşekkür ederim, umarım.. iyi ki sizler varsınız. Arada sırada buraya da yazip akıl almasam iyice delirirdim heralde. Her şeyi içimde yasamaktan yoruldum

Back
X