- Konu Sahibi serseri sittin
-
bu sekilde gormedim hic icer gelir gecer odasina sizardi. tabi oncesinde yok yere bagirir cagirir.Sürekli olmayan bir durumsa alkole alışkın biri değilse zaten sabah ki baş ağrısından sonra daha dikkatli olur. Sürekli olan bişeyse bırakacaktın banyoda pisliğine uyanacaktı ağzıyla içmeyi öğrenecekti. Allah yardımcın olsun.
bu sekilde ilk defa oluyor. icip boyle kendnden bu kadar gecmzdi. babasi kanser dafa fazla uzulur diye dusundum. cunku babasi oldugunu bilmeyip tartaklamaya calisti
Gangsta âlemsin vallahi !! Aynen öyle yapılmalı ki ağzıyla içmeyi öğrensin.Böylesine ne yapmak lazım biliyor musun?
Aileyle komple anlaşıp, yine bir gün kendinden geçercesine içip sızınca; bilmediği bir evin banyosuna götürüp küvete yatırıp, sağ ya da sol yanı üzerine bir miktar kırmızı boya dökülmüş gazlı bezle, tıbbi bantlarla karnından sarıp ayılmaya bırakmak lazım.
Bi ödü karışsın. İyi gelir.
bu sekilde ilk defa oluyor. icip boyle kendnden bu kadar gecmzdi. babasi kanser dafa fazla uzulur diye dusundum. cunku babasi oldugunu bilmeyip tartaklamaya calisti
Gangsta âlemsin vallahi !! Aynen öyle yapılmalı ki ağzıyla içmeyi öğrensin.
Bence de.Adam babasını tanımayıp tartaklamaya çalışıcak kadar içtiyse yavaştan o yola girmiştir.Konu sahibi dikkatli olmalı.Sıkıyı versinler eşine ailecek.Yalnız, minik minik "Alkolizm" sinyalleri veriyor adam; gidiş iyi değil.
Kız bu kimsenin aklına gelmez çok fenasinBöylesine ne yapmak lazım biliyor musun?
Aileyle komple anlaşıp, yine bir gün kendinden geçercesine içip sızınca; bilmediği bir evin banyosuna götürüp küvete yatırıp, sağ ya da sol yanı üzerine bir miktar kırmızı boya dökülmüş gazlı bezle, tıbbi bantlarla karnından sarıp ayılmaya bırakmak lazım.
Bi ödü karışsın. İyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?