Allah kem gözlerden korusun, sağlıkla birlikte uzun ömürleriniz olsun. Bazen çok stresli oluyorum uzağa gelin geldiğim için herkes herşey yabancı.. eşim olmasa gücüm yokta sanki düşüp kalacakmış gibi hissediyorum. Daha liseden beri bebek istiyorum diyordum evlendikten 1 2 yıl sonra. Yıllar geçti evlendim severek çok şükür ilk zamanlar birbirimize alışmak, yeni bir hayata adapte olmak derken bebeğimiz olursa ona stres sıkıntı yansımasın dedik ama yine çok şükür herşey istediğimiz gibi gitti. Kısmet olunca herşey çorap söküğü gibi ardı ardına geliyor inanki. Hiçbişey önünde duramıyor. Hatta yeni evliyiz ama eşim yeni bir iş kurdu bu imkan bir anda önümüze çıktı. Sıkıntıya düşmeden borçlar ödeniyor. Bitmesine az bile kaldı rabbime şükür. Bebek istememek için bir nedenimiz kalmadı. Allah ım en kısa zamanda bize de ve burada isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin. Diyeceğim o ki, ilk zamanlar herkese söyleme göz değer diye çok düşünürüm ben. İyi niyetli insanlar kadar malesef kötü niyetli insanlarda var. Ve iyiki böyle güzel bir yerde var ki, içimizi iyi kötü döküp sevincimizi kederimizi paylaşabiliyoruz.