- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Teşekkür ederim canım merakın için bugün idrar ve kan tahlili yaptirdi doktor idrar pozitif çıktı kan da akşama doğru çıkar folik asit yazdı cumartesi günü 12ydi bhcg bakalım iki gün oldu inşallah iyi sonuçlar alırım Rabbimin izniyleson durumun ne merak ettim inşallah bebişin senledir canım
rica ederim canım tabi 2 günde bir baktır düzenli yükselir inşallahTeşekkür ederim canım merakın için bugün idrar ve kan tahlili yaptirdi doktor idrar pozitif çıktı kan da akşama doğru çıkar folik asit yazdı cumartesi günü 12ydi bhcg bakalım iki gün oldu inşallah iyi sonuçlar alırım Rabbimin izniyle
Tamam canım inşallahC Canimsinsen canim sonclarini bekliyorm insallah kimyasal degldr. Hemen yaz olrmu
canim ben goruyorm silik cizgini. Hayrlisi olsn. Kan testine gt benceBuda benim test sonucum bugün adet olmam gerekiyor normalde inş olmam :)) bakarmisiniz
Bende görüyorum canım ama çok yeni kimyasal değildir inşallah hayırlı olsun :--)Buda benim test sonucum bugün adet olmam gerekiyor normalde inş olmam :)) bakarmisiniz
İlçede olduğum için bugün çıkamadı yarın sabah 9 da yazicam inşallah güzel haberler canımC Canimsinsen canim noldu sonuclar
Normal adet gibi kanamami yoksa lekelenme gibimiBeta hcgm 65 kızlar ama kanamam var bsey olmaz dimi
bence doktora git. Gebelign baslangcndasn progestan vereblr.Beta hcgm 65 kızlar ama kanamam var bsey olmaz dimi
Anldm cnm yarın kadin doğuma gdecegm inşallah bebeğim benmledrbence doktora git. Gebelign baslangcndasn progestan vereblr.
insallah canim, allah bagislasin,esirgesinAnldm cnm yarın kadin doğuma gdecegm inşallah bebeğim benmledr
Allah razı olsun cnm inşallahinsallah canim, allah bagislasin,esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?